alberto.ascari Posted May 25, 2019 Share Posted May 25, 2019 11 minutes ago, DASUBO said: Rikardo zna tajnu staze u Monaku. Džabe kume, Rendža ne može. Bravo Kevin! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted May 25, 2019 Share Posted May 25, 2019 Svaka cast za dvojac TR! Sjajni su. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alberto.ascari Posted May 25, 2019 Share Posted May 25, 2019 Bottas is on fire, daće ovo ispod 1:10. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted May 25, 2019 Share Posted May 25, 2019 (edited) Veca dominacija od Ferrarija 2004. Postoji potencijal da se pobedi na svim trkama ove godine. Edited May 25, 2019 by Xpert Link to comment Share on other sites More sharing options...
alberto.ascari Posted May 25, 2019 Share Posted May 25, 2019 Toeto, kraj sezone za Ferrari i Bottasa. Čestitke MGP i Hondi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DASUBO Posted May 25, 2019 Author Share Posted May 25, 2019 Luis je ovo odvezao šampionski i baš mi je drago što je uzeo pol poziciju danas. Max je odvezao ponovo izuzetno i očigledno da ova sezona predstavlja jednu vrstu sazrevanja za njega iz koje mislim da će izaći kadar da osvoji titulu šampiona sledeće godine. Naravno ako to Mercedes bude dozvolio i Honda bude uspela da se popne na tu planinu. Ferari je očajno, užasno, neverovatno,, deprimirajuće grozan. Ne razumeju auto, ne razumeju gume, Lekler počinje da puca i pravi klasične budalaštine za novajliju, dok je Vetel potpuno van forme i motivacije. Džo Klir je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romantik Posted May 25, 2019 Share Posted May 25, 2019 (edited) Kad covek posmatra stratege Ferarija kao da gleda neku parodiju 😄 Grozan opet na kraju izvukao deblji kraj, neverovatno koliko taj covek nema srece. Alfe ceo vikend kao brze a kad su dosle kvalifikacije em ih nigde nije bilo, em su jos i njemu ubrljali krug pa samim tim i oduzeli gomilu bodova. Sutra postoje male sanse za kisu (oko 30%) zato svi sem Dasuba bubanj u ruke i nocas udarajte oko kuce 🙂 EDIT: Djovanaci i Gasli dobili po 3 mesta kazne zbog blokiranja u kvalifikacijama (Gasli za onaj gori zlocin, a za koji sam ja nepravedno optuzio Djovanacija, izbacivanje Grozana iz Q3, dok Italijanova greska realno nije uticala na poredak u kvalifikacijama). Edited May 25, 2019 by Romantik Dodela kazni posle kvalifikacija Link to comment Share on other sites More sharing options...
alberto.ascari Posted May 25, 2019 Share Posted May 25, 2019 I dobro jebiga, kakav je plan za trku? Start na belim, stint od 55 krugova, udje u Top10, pa ga prezuju za FL, ali ispadne iz bodova. Ili? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alberto.ascari Posted May 26, 2019 Share Posted May 26, 2019 Sector times [emoji35]Odesláno z mého BBF100-1 pomocí Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romantik Posted May 26, 2019 Share Posted May 26, 2019 A sto bi ispao iz bodova nakon prezuvanja? Ja verujem da on na koriscenim zutim moze imati isti ili bolji ritam nego svi ovi van prvih 8 na novim, samim tim on ce dobijati pozicije kako ko ode u boks i nakon promene izgubiti mozda jednu ili dve pozicije. Jedini je problem koliko ce ljudi koji startuju ispred njega imati istu taktiku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alberto.ascari Posted May 26, 2019 Share Posted May 26, 2019 Zato što bi pre FL pokušaja trebalo da napravi 25s prednosti na nekoga ko bude na P9 ili P10, (na bolju poziciju teško da će doći), a to je verovatno STR ili HAAS. Nerealno, imho. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hertzog Posted May 26, 2019 Share Posted May 26, 2019 Ja se vodim mislju da prestanem gledati trke. Ono, pogledam rezultate na kraju i dobro. Ne smeta mi dominacija Mercedesa, niti mi je smetala dominacija Red Bulla. Smeta mi apsolutni amaterizam i aljkavost u Ferrariju. Ovo postaje frustrirajuce. Vec deceniju i vise, od odlaska iole ozbiljnih ljudi, ovaj tim je postao prednet sprdnje. Ljudi su dosli do toga da strepis prilikom zamene guma jer im ni to vise ne ide od ruke. Kao da su ljude sa ulice pokupili da vode tim i rade u boksu. Bukvalno gledam trku da vidim sta ce zajebati, mene bude sramota nakon trke zbog njihovih gresaka. Bukvalno nijedna trka nije odradjena bez pocetnickih gresaka. Bas sam izgubio volju za gledanjem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni_m Posted May 26, 2019 Share Posted May 26, 2019 Ponovicu opet: mi pamtimo godine izuzetaka a ne pravila. Ferrari je uvek bio brljiv. Uvek. Timski su bili uvek ispod proseka. Red i disciplina krajem i pocetkom milenijuma je anomalija. Gde ste vi videli uspesnu organizaciju vodjenu od strane Italijana? Da smuljaju i na bljesak da naprave posao tu su majstori. Cim treba marjiv rad i disciplina tu podbace. To je moglo 70-tih 80-tih kada je F1 (u odnosu na dans) bila polu-profi sport. Sad vec nema zezanja. Sto je najgore i najsmesnije u celoj prici, ta masinerija koja danas melje u obliku Mercedes tima a ranije Red Bula je nastala upravo na receptu onoga sto je Ferrari uradio od ‘96. Hardcore profesionalizam, ljudi, resursi na 100%. E onda su ukapirali da bi bilo bolje da ispija kapucino u padoku, sedi raskopcane kosulje i gledaju dupeta. Dolce vita. Eto im. Neko me na rahmetli forumu prosle godine prozva zbog ovog predvidjanja pada u formi Ferrari-ja, posle smrti Markionea i otpustanja sefa tima. Ovo je agonija koja nece trajati godinu dana. Ovo ce trajati mnooooogo duze. Ali sve to pada u vodu kad vidim crveni auto sa propetim konjicem na stazi, ulici, parkingu. Sve im oprostim i nadam se. Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alen13ASC Posted May 26, 2019 Share Posted May 26, 2019 Luis je nenormano bio brz u kvalama. Njegova velika radost nakon pola govori koliko je dao sve od sebe. Kažu postoji jako mala šansa za kišu, po radaru kišni oblaci bi trebalo okrznuti pistu. Svake godine se žestoko nabrijem pre trke u Monaku te posle budem blago razočaran, i ove godine je isto, ali sad imamo par zanimljivih stvari za ispratiti kao što su na primer visoko pozicionirani Magnusen i Rikjardo te nisko plasirani Lekler koji je tik uz Pojnt Rejsinge i Grožana. Ako Fetel ne dobije pomračenje uma, mogao bi poredak Top4 ostati takav kakav jeste. Gazli je mala misterija, mogao bi on zaglaviti iza Kvjata a recimo Albon bi mogao preteći Sajnca. Rajko bi mogao dobiti naredbe iz boksa da propusti Leklera. Startni poredak: HAM BOT VER VET MAG RIC KVY GAS SAI ALB HUL NOR GRO RAI LEC PER STR GIO RUS KUB Hehe, prvi put probam pisati startni poredak na ovaj način. Baš mi interesantno izgleda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DASUBO Posted May 26, 2019 Author Share Posted May 26, 2019 Gde si Alene, zabrinuh se za tebe 😊 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alen13ASC Posted May 26, 2019 Share Posted May 26, 2019 Obaveze, ovo ono. Btw bravo za uvod, tek sam sad uhvatio vremena da sve lepo u miru pregledam 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alen13ASC Posted May 26, 2019 Share Posted May 26, 2019 Bravo Luis 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DASUBO Posted May 26, 2019 Author Share Posted May 26, 2019 Kišica za 15 minuta... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni_m Posted May 26, 2019 Share Posted May 26, 2019 Ma jok. 30% sanse. Znaci ili par kapi ili nista. Nece uticati uopste. Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
alberto.ascari Posted May 26, 2019 Share Posted May 26, 2019 'Ajmo!! Podijum za Vettela i Leclerc u bodovima i to je za nas danas kao 1-2 za MGP. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni_m Posted May 26, 2019 Share Posted May 26, 2019 Ne znam sta da ti kazem. Evo i ja navijam za isto :) Edit: izviniavam se@Dasubo izgleda da su promenili na 90% Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alberto.ascari Posted May 26, 2019 Share Posted May 26, 2019 Just now, Dzoni_m said: Ne znam sta da ti kazem. Evo i ja navijam za isto 🙂 Sent from my iPhone using Tapatalk Ko nije die hard fan, ne razume!😁😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni_m Posted May 26, 2019 Share Posted May 26, 2019 Au jbt u ukosnici k’o zglobni autobusi GSP da se trkaju, prva pa lagano......ovo bre autobusiSent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
DASUBO Posted May 26, 2019 Author Share Posted May 26, 2019 Čemu žute gume na Leklerkovom bolidu, ako će u priči biti inter guma? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni_m Posted May 26, 2019 Share Posted May 26, 2019 Cekaj, dovodis u pitanje Ferrarijevu strategiju? Jeres ;)Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts