Helena Posted July 29 Share Posted July 29 Hašimoto betoniro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted July 29 Author Share Posted July 29 (edited) Amerikancima treba 12 za bronzu, nešto malo manje. To imaju. E sada Kinez ne sme da pogreši inače ode srebro. Edited July 29 by Don Juan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted July 29 Share Posted July 29 Cestitke Japanu na zlatu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted July 29 Author Share Posted July 29 Kimezima treba oko 13.500 za srebro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted July 29 Share Posted July 29 Kinez treba 15,3 za zlato, 13,5 za srebro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted July 29 Share Posted July 29 Dvorana nema. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted July 29 Author Share Posted July 29 Slab doskok, ali mislim da ima dovoljno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted July 29 Share Posted July 29 (edited) Dobiće 14 - 14,500. 14.700, častili su ga, ali nedovoljno. Edited July 29 by Stiletto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted July 29 Share Posted July 29 Bogami čestitke i Kini, sa dva takmičara uzimaju srebro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted July 29 Share Posted July 29 Razvalio je ovaj zadnji Japanac. Mada Kinez da se nije okliznuo na doskoku ovo bi bilo zlato za Kinu. Ko je prošli put uzeo ovo ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted July 29 Author Share Posted July 29 Bravo za Niponce 👏👏👏👏 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted July 29 Share Posted July 29 1 minute ago, Klotzen said: Razvalio je ovaj zadnji Japanac. Mada Kinez da se nije okliznuo na doskoku ovo bi bilo zlato za Kinu. Ko je prošli put uzeo ovo ? Rusi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted July 29 Share Posted July 29 14 minutes ago, Don Dusko said: @Stiletto pending to @McLeod 😄 Moze koliko hoce, ovo je jedan od vrlo retkih sportova koji mi bas nije ni malo privlacan da ga gledam. A gledao sam karling, bocanje, pikado, strelicarstvo... ovo mi je skroz bezveze. Uz svaka cast na atleticizmu i onome sto mogu da urade naravno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted July 29 Share Posted July 29 Nije samo ovaj Kinez što je pao kriv. Prvi Kinez na vratilu je dobio 13,4 jer je doskočio na kolena. Da je sleteo kako treba i dobio makar 14 Kinezi bi uzeli zlato i pored padova drugog Kineza po redu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted July 29 Share Posted July 29 1 hour ago, Klotzen said: Hoće li Hrvati imati neke kandidate za medalje u pojedinačnoj konkurenciji ? Ima li iko drugi iz regiona u gimnastici da ćemo ga gledati ? Tin Srbić iz Hrvatske je osvojio srebro na vratilu u Tokiju. Ovde je takođe jedan od favorita. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted July 29 Share Posted July 29 1 hour ago, Klotzen said: Hoće li Hrvati imati neke kandidate za medalje u pojedinačnoj konkurenciji ? Ima li iko drugi iz regiona u gimnastici da ćemo ga gledati ? Za Hrvatsku će u finalu preče/vratila nastupati Tin Srbić koji ima odličnu šansu za medalju pa i zlatnu s obzirom da prvi favorit, olimpijski pobjednik iz Tokija Japanac Hashimoto nije prošao kvalifikacije. Srbić je u Tokiju bio srebrni. Uz njega će boje Hrvatske u finalu preskoka braniti i Aurel Benović. Ponovi li izvedbu iz kvalifikacija (bio je treći) i on se može nadati medalji. Više od Hrvatske tj. više od dva predstavnika u finalima po spravama imaju samo Velika Britanija, Ukrajina, Japan i Kina. Stvarno nevjerojatan uspjeh hrvatske gimnastike, koja od srebra Filipa Udea iz Pekinga ima kontinuitet nastupa u finalima. 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted July 29 Share Posted July 29 Hašimoto je doneo danas pobedi Japanu u ekipno baš na vratilu, a nije prošao kvalifikacije? Ili je to drugi Hašimoto? Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted July 29 Share Posted July 29 1 minute ago, Helena said: Hašimoto je doneo danas pobedi Japanu u ekipno baš na vratilu, a nije prošao kvalifikacije? Ili je to drugi Hašimoto? Taj Hašimoto, pao je s vratila u kvalifikacijama u subotu i nije prošao u finale. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted July 29 Share Posted July 29 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted July 30 Share Posted July 30 E to je ono, ima sve moguće i nemoguće elemente, napucane vežbe, ali nema gracioznost i eleganciju Rumunki ili Ruskinja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted July 30 Share Posted July 30 Nema ni Novak eleganciju Rodžera Federera Simone je vrlo verovatno GOAT i pomera kruto postavljene okvire kad je u pitanju ženska gimnastika, gde ih šalju u penziju sa 20 godina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted July 30 Share Posted July 30 (edited) Samo sam došao da kažem da je Tin Srbić verovatno najjače ime u istorji univerzuma, bolje bi bilo samo kad bi imao brata Hrvoja Srbića ili Srboljuba Horvata. Edited July 30 by Chaos Is Me 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted July 30 Share Posted July 30 19 minutes ago, DameTime said: Simone je vrlo verovatno GOAT i pomera kruto postavljene okvire kad je u pitanju ženska gimnastika, gde ih šalju u penziju sa 20 godina. In my humble opinion, nemoguće je u istoriji planete Zemlje sa mesta GOAT-a u ženskoj gimnastici pomeriti Nađu Komaneči. 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrach Posted July 30 Share Posted July 30 Apsolutno. Mislim da Simone ne moze da se poredi sa Nadjom. Pre svega zbog nacina na koji Simone slece. Mozda ona radi zahtevnije vezbe nego sto su se ranije radile, ali koliko znam u gimastici nacin na koji ces sleteti i docekati se je vazan, a ja tu retko kad vidim da ona to uradi dobro. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted July 30 Share Posted July 30 1 hour ago, DameTime said: Nema ni Novak eleganciju Rodžera Federera Simone je vrlo verovatno GOAT i pomera kruto postavljene okvire kad je u pitanju ženska gimnastika, gde ih šalju u penziju sa 20 godina. Gimnastika je sport koji traži eleganciju, i kod muškaraca. Tenis ipak ne. Glede Nađe, ne sećam je se (gledanja uživo), ali je i Korbut pre Simon, premda je bila devojčica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts