Barkley#34 Posted August 2, 2024 Share Posted August 2, 2024 E, sad, jbg, kriv. Pa nisu pucali samo jedan hitac deo dan pa ko zajebe on je kriv. A mislim da nisu Turci prvi provalili taj vajb "slučajnog prolaznika". 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abizolirni Posted August 2, 2024 Share Posted August 2, 2024 (edited) dezurni bjelosvjetski "novinarcici" se ne prestaju provaljivati, a i nasi se trude da ih prate s glupostima. Sta je to imao Mikec ili bilo koji drugi strelac od opreme a da nije imao strelac iz Turske osim naočala. Streljacke patike je imao i Dikec. Mikec trenutno koristi antifone a Dikec "obične " čepove za usi. Pored ove dve, postoji i treca zastita za usi a to su takodje čepovi ali koji se prave po mjeri za svakoga. ( licno sam koristio samo ove obicne jer su najmeksi ). Mikec koristi naočale gdje mu je na strani oka s kojim nisani blenda s kojom podesava vidno polje a moze se staviti i dioptrija ako neko koristi naočale za vid. Na suprotnoj strani je obični komad bilo čega ( karton, plastika ili sl...) da mu se ne dupal slika nisana pred ocima. Strelac koji moze pucati bez te zastite je cak u prednosti jer mu se manje zamaraju oci nego kad imas pregradu ispred jednog oka. Ono poslednje sto pisu jer za rubriku vjerovali ili ne... "samo sa rukom u dzepu". Pa volio bih znati ako ne u dzepu ili za pojasom, gdje je jos moze staviti i gdje se to jos drzi ruka. Edited August 2, 2024 by Abizolirni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted August 2, 2024 Author Share Posted August 2, 2024 Mnogo ozbiljno gledate na stvari. Ljudi se samo dovro zabavljaju, zabole ih i za pravila streljaštva i ko šta nosi, Jednostavno gledaju Igre i zabavljaju se, a tako i treba. Samo mi krećemo u boj kao da nam sudbina zavisi od toga. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted August 2, 2024 Share Posted August 2, 2024 U to ime 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted August 2, 2024 Share Posted August 2, 2024 9 hours ago, Smrtokapa said: Mislim da im pomažu kod stabilnosti, to su poprilično čvrsta odela. Inače Turčin Dikec postao mim na internetu jer nije koristio ništa od tih silnih pomagala i ima taj assassin next door vibe. Srbin Mikec i Turcin Dikec. Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted August 3, 2024 Share Posted August 3, 2024 Super mi je što u streličarstvu pokazuju bpm. Koliki je bio najveći koji ste vidjeli? Bilo bi dobro da to vidimo i u drugim sportovima. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted August 3, 2024 Share Posted August 3, 2024 Jako bitna stvar je bpm i baš je qool što to prikazuju. Ja sam se, na primer, šokirao kad sam prvi put video koliko je meta udaljena od takmičara u streličarstvu s obzirom koliko strela ide u centar. Zamisli koliko tu treba koncentracije, sinhronizacije disanja, smirenosti i onda ti pčela sleti na ruku moment pre odapinjanja kao onoj kineskinji pre neki dan 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted August 5, 2024 Author Share Posted August 5, 2024 (edited) Završeno je takmičenje na strelištu, kako je i počelo. Disciolina 25m brzinska paljba zlato i bronza za Kinu, srebro za Koreju. Dominacija Kineza pošto su odneli zlata u sve četiri muške discipline. Kod dama tri zlata Koreju i jedno za Švajcarsku. U miksu zlato za Srbiju u pištolju, i u mikasu puška -Kina. Edited August 5, 2024 by Don Juan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted August 5, 2024 Share Posted August 5, 2024 Vrlo interesantno za gledanje. Ovde se loše serije češće dešavaju pa bude velikih promena na tabeli. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts