Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Brzo se to menja - trenutno su drugi. Samo nemoj neko da ih urekne. :classic_biggrin: Jedan loš hitac menja stvari, bilo njihov ili rivala.

Edited by Smrtokapa
Posted
2 minutes ago, Smrtokapa said:

Pucaćemo za zlato protiv turskog dueta, srebro obezbeđeno!

Kako je obezbeđeno, ako može pojašnjenje?

Vidim da se samo 4 kvalifikovalo u finale, za razliku od singl, ništa mi nije jasno.. 🙂

Posted
4 minutes ago, Oxymorons said:

Bravooooo! Sjajno su pucali nakon loseg pocetka! Idemo po zlato! Cini mi se da je pucanje za zlato sutra tek

Sutra u 9:30. Najpre duel za bronzu, pa onda Zorana i Damir.

• Like 2
  • Thanks 2
Posted (edited)

Neviđena brljotina RTS. Sport gde smo konkurenti za zlato se ne prenosi a prenosi se odbojka TUR-HOL. Živim za dan kada oni više neće prenositi ništa. Krajnje je vreme da se napravi neki dil da to rade SK ili Arena a da RTS dobije prava da prenosi signal za one koji nisu na toj kablovskoj. A kad ponovo postanemo normalna država valjda ćemo moći mi na SBB da kupimo Arenu i obrnuto.

Mislim ako nema prenosa jel problem da se u stilu radio prenosa odradi ? Neverovatno kakva kurcobolja je tamo na RTS. Ovi na Eurosportu su ispratili komentarima pa sam bar bio u toku.

Edited by Klotzen
  • Like 4
Posted
2 minutes ago, Klotzen said:

Neviđena brljotina RTS. Sport gde smo konkurenti za zlato se ne prenosi a prenosi se odbojka TUR-HOL. Živim za dan kada oni više neće prenositi ništa. Krajnje je vreme da se napravi neki dil da to rade SK ili Arena a da RTS dobije prava da prenosi signal za one koji nisu na toj kablovskoj. A kad ponovo postanemo normalna država valjda ćemo moći mi na SBB da kupimo Arenu i obrnuto.

Mislim ako nema prenosa jel problem da se u stilu radio prenosa odradi ? Neverovatno kakva kurcobolja je tamo na RTS. Ovi na Eurosportu su ispratili komentarima pa sam bar bio u toku.

Daleko od toga da se ne slazem za RTS, ali mislim da ne postoji mogucnost prenosa kvalifikacija streljastva, tako da ovaj put nije do njih…

• Like 3
Posted

Od prvog do desetog mesta sve po jedan krug razlike. Hvala Korejanki što je u poslednjoj seriji upucala 94, da je upucala 97 ili 98 kao u prve dve serije, bili bi ubedljivo prvi.

Finale je veselje samo po sebi. Oba para pucaju po metak i sabiraju se rezultati svakog para. Par koji sabere više dobija dva poena, iliti 2:0. Ako je zbir jednak, onda 1:1. Prvi par koji sakupi 16 ili više, pobednik.

• Like 5
  • Thanks 4
Posted
3 minutes ago, Molina23 said:

Koliko mi drago zbog Zorane, zaslužila je ovo ❤️

Bukvalno, ona mi je bila prioritet na ovim igrama. Konačno odavno zaslužena medalja.

• Like 3
Posted
2 minutes ago, Klotzen said:

Nije brljotina RTS vec organizatora koji nije obezbedio prenose kvalifikacija vec samo finalne borbe.

Posted
4 minutes ago, Oxymorons said:

Daleko od toga da se ne slazem za RTS, ali mislim da ne postoji mogucnost prenosa kvalifikacija streljastva, tako da ovaj put nije do njih…

Mogli su u stilu radio prenosa da odrade. Jel problem da neko ustane "malo ranije" i ode na tribine i javi se telefonom ? Jesu oni tamo da rade ili da uživaju ?

• Like 1
Posted
5 minutes ago, Klotzen said:

Olimpijske igre imaju ugovor da samo nacionalne televizije mogu da prenose, kao i free-to-air poput Eurosporta.

A već sad možeš da kupiš ArenaCloud da gledaš Arene na SBB ili EON da gledaš SportKlub na MTS.