Niky Vestern Posted July 29 Share Posted July 29 Uhvatili su ritam, 9 desetki zaredom. Trenutno su četvrti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ledd Posted July 29 Share Posted July 29 Sad su drugi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted July 29 Share Posted July 29 (edited) Brzo se to menja - trenutno su drugi. Samo nemoj neko da ih urekne. Jedan loš hitac menja stvari, bilo njihov ili rivala. Edited July 29 by Smrtokapa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted July 29 Share Posted July 29 Damire, teraj se u qrac - nemoj i ovo da prodas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted July 29 Share Posted July 29 (edited) Turčinu zadrhtala ruka, dobro je. Edit: ipak neće to mnogo uticati... još par hitaca Edited July 29 by Smrtokapa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted July 29 Share Posted July 29 gde ima prenos ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niky Vestern Posted July 29 Share Posted July 29 Ideeemooo breeee Prva medalja stigla Link to comment Share on other sites More sharing options...
Contador54 Posted July 29 Share Posted July 29 To je valjda to, finale i medalja u dzepu. Epski duel u finalu, Mikec vs Dikec 🙂 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted July 29 Share Posted July 29 Pucaćemo za zlato protiv turskog dueta, srebro obezbeđeno! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oxymorons Posted July 29 Share Posted July 29 Bravooooo! Sjajno su pucali nakon loseg pocetka! Idemo po zlato! Cini mi se da je pucanje za zlato sutra tek 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ledd Posted July 29 Share Posted July 29 2 minutes ago, Klotzen said: gde ima prenos ? Nema kamera u kvalifikacijama, ovde možeš da pratiš strelce.. https://olympics.com/en/paris-2024/results/shooting/10m-air-pistol-mixed-team/qual-------- Imaš da biraš disciplinu, sad je izabran mix Mikeca i Zorane 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted July 29 Share Posted July 29 Svaka čast za Zoranu, pokidala je ovo. 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ledd Posted July 29 Share Posted July 29 2 minutes ago, Smrtokapa said: Pucaćemo za zlato protiv turskog dueta, srebro obezbeđeno! Kako je obezbeđeno, ako može pojašnjenje? Vidim da se samo 4 kvalifikovalo u finale, za razliku od singl, ništa mi nije jasno.. 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oxymorons Posted July 29 Share Posted July 29 Dva para idu u borbu za zlato, dva u borbu za bronzu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Contador54 Posted July 29 Share Posted July 29 Prvi i drugi iz kvalifikacija pucaju za zlato, treci i cetvrti za bronzu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted July 29 Share Posted July 29 4 minutes ago, Oxymorons said: Bravooooo! Sjajno su pucali nakon loseg pocetka! Idemo po zlato! Cini mi se da je pucanje za zlato sutra tek Sutra u 9:30. Najpre duel za bronzu, pa onda Zorana i Damir. 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted July 29 Share Posted July 29 (edited) Neviđena brljotina RTS. Sport gde smo konkurenti za zlato se ne prenosi a prenosi se odbojka TUR-HOL. Živim za dan kada oni više neće prenositi ništa. Krajnje je vreme da se napravi neki dil da to rade SK ili Arena a da RTS dobije prava da prenosi signal za one koji nisu na toj kablovskoj. A kad ponovo postanemo normalna država valjda ćemo moći mi na SBB da kupimo Arenu i obrnuto. Mislim ako nema prenosa jel problem da se u stilu radio prenosa odradi ? Neverovatno kakva kurcobolja je tamo na RTS. Ovi na Eurosportu su ispratili komentarima pa sam bar bio u toku. Edited July 29 by Klotzen 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ledd Posted July 29 Share Posted July 29 Je l' se prenosi nešto iz kvala ili se ide sve od nule? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Molina23 Posted July 29 Share Posted July 29 Koliko mi drago zbog Zorane, zaslužila je ovo ❤️ 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oxymorons Posted July 29 Share Posted July 29 2 minutes ago, Klotzen said: Neviđena brljotina RTS. Sport gde smo konkurenti za zlato se ne prenosi a prenosi se odbojka TUR-HOL. Živim za dan kada oni više neće prenositi ništa. Krajnje je vreme da se napravi neki dil da to rade SK ili Arena a da RTS dobije prava da prenosi signal za one koji nisu na toj kablovskoj. A kad ponovo postanemo normalna država valjda ćemo moći mi na SBB da kupimo Arenu i obrnuto. Mislim ako nema prenosa jel problem da se u stilu radio prenosa odradi ? Neverovatno kakva kurcobolja je tamo na RTS. Ovi na Eurosportu su ispratili komentarima pa sam bar bio u toku. Daleko od toga da se ne slazem za RTS, ali mislim da ne postoji mogucnost prenosa kvalifikacija streljastva, tako da ovaj put nije do njih… 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted July 29 Share Posted July 29 Od prvog do desetog mesta sve po jedan krug razlike. Hvala Korejanki što je u poslednjoj seriji upucala 94, da je upucala 97 ili 98 kao u prve dve serije, bili bi ubedljivo prvi. Finale je veselje samo po sebi. Oba para pucaju po metak i sabiraju se rezultati svakog para. Par koji sabere više dobija dva poena, iliti 2:0. Ako je zbir jednak, onda 1:1. Prvi par koji sakupi 16 ili više, pobednik. 5 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kontra Posted July 29 Share Posted July 29 3 minutes ago, Molina23 said: Koliko mi drago zbog Zorane, zaslužila je ovo ❤️ Bukvalno, ona mi je bila prioritet na ovim igrama. Konačno odavno zaslužena medalja. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted July 29 Share Posted July 29 2 minutes ago, Klotzen said: Neviđena brljotina RTS. Sport gde smo konkurenti za zlato se ne prenosi a prenosi se odbojka TUR-HOL. Živim za dan kada oni više neće prenositi ništa. Krajnje je vreme da se napravi neki dil da to rade SK ili Arena a da RTS dobije prava da prenosi signal za one koji nisu na toj kablovskoj. A kad ponovo postanemo normalna država valjda ćemo moći mi na SBB da kupimo Arenu i obrnuto. Mislim ako nema prenosa jel problem da se u stilu radio prenosa odradi ? Neverovatno kakva kurcobolja je tamo na RTS. Ovi na Eurosportu su ispratili komentarima pa sam bar bio u toku. Nije brljotina RTS vec organizatora koji nije obezbedio prenose kvalifikacija vec samo finalne borbe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted July 29 Share Posted July 29 4 minutes ago, Oxymorons said: Daleko od toga da se ne slazem za RTS, ali mislim da ne postoji mogucnost prenosa kvalifikacija streljastva, tako da ovaj put nije do njih… Mogli su u stilu radio prenosa da odrade. Jel problem da neko ustane "malo ranije" i ode na tribine i javi se telefonom ? Jesu oni tamo da rade ili da uživaju ? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted July 29 Share Posted July 29 5 minutes ago, Klotzen said: Neviđena brljotina RTS. Sport gde smo konkurenti za zlato se ne prenosi a prenosi se odbojka TUR-HOL. Živim za dan kada oni više neće prenositi ništa. Krajnje je vreme da se napravi neki dil da to rade SK ili Arena a da RTS dobije prava da prenosi signal za one koji nisu na toj kablovskoj. A kad ponovo postanemo normalna država valjda ćemo moći mi na SBB da kupimo Arenu i obrnuto. Olimpijske igre imaju ugovor da samo nacionalne televizije mogu da prenose, kao i free-to-air poput Eurosporta. A već sad možeš da kupiš ArenaCloud da gledaš Arene na SBB ili EON da gledaš SportKlub na MTS. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts