Chaos Is Me Posted July 30 Share Posted July 30 26 minutes ago, Beonegro said: Mills kad je u ritmu Dort i Brooks mogu jedino rep da mu posole. Možda nekad. Mills već bar 2 godine praktično ni ne igra na klupskom nivou. Previše su fizikalni Kanađani za njega, nisu tu samo Dort i Brooks koji btw nisu klasični specijalci već mogu da povuku i u napadu, Mills je liability u odbrani i nije mu lako da igra u kontaktu protiv fizički moćnijih Kanađana. Meni Kanada deluje odlično i imaju dosta širi izbor igrača nego na SP. Danas su pod košem uglavnom igrali Powell i Birch, za drugi match up imaju šutere Lylesa i Olynyka. Sad imaju i zaštitnu mrežu u Murrayu i Nembhardu ako SGA uđe u neke probleme, na SP su to morali da krpe Bell-Haynes i Scrubb, nebo i zemlja. Po meni, Nemci imaju najviše džebane da se napucavaju sa Amerima, Francuzi možda najbolju odbranu, ali samo Kanađani deluju da mogu u oba smera da igraju neki egal sa njima. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted July 30 Share Posted July 30 12 minutes ago, Chaos Is Me said: Mills već bar 2 godine praktično ni ne igra na klupskom nivou. Da, ali mu to nije smetalo da prošle godine na SP ima 18,6 ppg na 47% šuta iz igre i 39% za 3. Patty je u australijskom sistemu u kojem je komforan i ima slobodu i dalje jedan od boljih skorera na svijetu za FIBA košarku. Prije tri dana je Špancima dao 19 poena sa 50% šuta, neće biti da je od tada zaboravio da šutira. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted July 30 Share Posted July 30 Ja obožavam Millsa i svakako je i dalje sjajan igrač za reprezentaciju (agitujem da dođe u Evroligu, to bi bilo top) ali nije baš slučajno što se protiv mekanih španskih bekova naigrao, a protiv kanadskih running bekova nije. Nije on zaboravio da šutira nego je danas protiv Kanade imao veoma malo otvorenih pogleda ka košu i sve vreme su ga Kanađani držali pod kontaktom gde je inferioran u odnosu na njih. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ječmendo Posted July 30 Share Posted July 30 Kanadska spoljna linija je objektivno jedina koja može da parira Amerima u kontinuitetu. SGA je trenutno i overall najbolji bek u svijetu košarke, tu su dva elitna pit bula (Brooks i Dort) koji znaju da odigraju ponešto i u napadu, posebno ovaj prvi. Kao zamjene imaju tri odlična plej of performera - Murray i Nembhard prije svega ofanzivno, dok je NAW još jedan sjajan defanzivac. Da ne zaboravim i RJ-a koji igra iznad očekivanja i trenutno je njihov prvi strijelac. Pod košem su osrednji, da ne kaže slabi, ali zbog širine rostera mogu oni to kvalitetno da ''sakriju'' i na jedan meč opasni su po bilo koga. Svakako će u četvrtfinalu biti klanica. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted July 30 Share Posted July 30 11 minutes ago, Chaos Is Me said: Ja obožavam Millsa i svakako je i dalje sjajan igrač za reprezentaciju (agitujem da dođe u Evroligu, to bi bilo top) ali nije baš slučajno što se protiv mekanih španskih bekova naigrao, a protiv kanadskih running bekova nije. Nije on zaboravio da šutira nego je danas protiv Kanade imao veoma malo otvorenih pogleda ka košu i sve vreme su ga Kanađani držali pod kontaktom gde je inferioran u odnosu na njih. Ima logike, opet Patty je deliverovao toliko puta za Australiju, čak i protiv Amerikanaca, da ja od njega i dalje očekujem znatno više nego što je danas pokazao. A sad ajmo Japanci, obrukajte atletičare 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ječmendo Posted July 30 Share Posted July 30 Japanci i od ''atletičara'' primiše 32 poena za četvrtinu. Wemby polako piše istoriju i ulazi u legendu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyglider Posted July 30 Share Posted July 30 Bravo Japanci, ljudi igraju muški Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted July 30 Share Posted July 30 Odlicno su otvorili Japanci 3Q! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ječmendo Posted July 30 Share Posted July 30 Collet-ove rotacije ne razumije ni sam Collet! Lik je odavno izgubljen i u prostoru i u vremenu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shonewizard Posted July 30 Share Posted July 30 Kakva glupost Hachimure... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyglider Posted July 30 Share Posted July 30 Ovaj Hachimura nema mozak Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted July 30 Share Posted July 30 Glupost ali i sramotna odluka sudija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted July 30 Share Posted July 30 Dobro muce Japanci ove Francuze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted July 30 Share Posted July 30 Nema pojma Japan, ubedljivo najgora ekipa na turniru. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted July 30 Share Posted July 30 Just now, McLeod said: Nema pojma Japan, ubedljivo najgora ekipa na turniru. Ma Sudan bi ih razbio hehe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted July 30 Share Posted July 30 Kako im je usla voda u usi jujuju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shonewizard Posted July 30 Share Posted July 30 Što bih volio da ih tresnu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thor Posted July 30 Share Posted July 30 Ovo jedino vremešni De Kolo može da im izvuče. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted July 30 Share Posted July 30 Auuuuuu al zalepi Gobera hahahaha 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted July 30 Share Posted July 30 (edited) Kakav napad posle time outa... Auuuu rampa Edited July 30 by Don Dusko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thor Posted July 30 Share Posted July 30 Watanabe potez turnira za sada 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shonewizard Posted July 30 Share Posted July 30 Je li ovo profesor fizičkog traži čelendž jer je Gober udario Batuma? 😄 1 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted July 30 Share Posted July 30 Gobert zamalo ubije Batuma. Collet traži challenge 😂 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted July 30 Share Posted July 30 I onda povredi Gober Batuma Throws bottle na ovu trojku Furnijera.Sad si nasao... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted July 30 Share Posted July 30 sta pogodi jebeni furuna Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts