MrTripleDouble Posted August 9 Share Posted August 9 A jebemti zivot, krivo mi zbog Slovenaca, kostao ih prelos pocetak utakmice jer su prvi gol dali tek u 9. minutu. Mada su i ova dva nistaka mirne duse mogli da sviraju sedmerac u poslednjoj sekundi. Valjda Nemci izvuku neku GOAT partiju u finalu, mada su Danci prejaki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicklord Posted August 9 Share Posted August 9 Mislim da na kraju nije bio sedmerac ali za tu situaciju kad je sravnio Gabera sa zemljom iz šest metara stvarno ne znam šta su mislili Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted August 9 Share Posted August 9 (edited) 9 minutes ago, Nicklord said: Mislim da na kraju nije bio sedmerac ali za tu situaciju kad je sravnio Gabera sa zemljom iz šest metara stvarno ne znam šta su mislili Neču da tvrdim, neznam tačno pravila. Jesu Danci lepše to nogama zatvorili kod pokušaja Vlaha, ali su obijica gazili liniju za 6 metara. Dali se to ne važi, pošto je bilo posle kontakta sa Vlahom ili šta več, neznam. Ali mislim da je u zadnjim minutama bilo navlačenja za Dansku i da su im dozvoljavali stvari koje Slovencima nisu. edit: Pungartnik u studio isto nije tvrdio, ali kaže da po njegovom mišljenju jeste sedmerac pošto je Vlah imao slobodnu ruku da uputi šut, a Danci su gazili liniju Edited August 9 by L' Imperatore Link to comment Share on other sites More sharing options...
ras kass Posted August 11 Share Posted August 11 Danci za deset minuta resili finale. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted August 11 Share Posted August 11 Slabo pratim rukomet ali kakav je ovo rezultat jbt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyglider Posted August 11 Share Posted August 11 Danci rasturiše Nemačku u finalu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted August 11 Share Posted August 11 Nemcima 80% rezultata zavisi od Volfa na golu. A on baš danas uzeo slobodan dan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts