realno *w Posted October 26 Share Posted October 26 Sa kojom lakoćom oni dolaze do šansi, to je neverovatno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bad Posted October 26 Share Posted October 26 Šteta bi bilo razočarati masu i svirati čist penal za Čuku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted October 26 Share Posted October 26 Sledeće kolo za utakmicu Partizana kvota za prelaz 1.1 😁 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted October 26 Share Posted October 26 Ajde Savo, udri se u glavu. Šćekić... Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted October 26 Share Posted October 26 15 minutes ago, Barkley#34 said: Ajde Savo, udri se u glavu. Šćekić... Koga drugog u tom trenutku? Ne protivim se, nego samo ne poznajem dovoljno klupu. Meni je delovalo kao manje više logično. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papanikolesku Posted October 26 Share Posted October 26 Nema previše smisla baviti se kvalitetom fudbala, igrača, pa i trenera. Drugo poluvreme su bar ispoštovali nekom borbom i trčanjem, pa su i nagrađeni golovima. Odbrana nam deluje tragikomično iskreno, razmak između linija ogroman, brdo prostora nepokriveno, ali avaj. Prelep subotnji dan, stvarno je bio užitak posle dugo dugo vremena... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fillam Posted October 26 Share Posted October 26 (edited) Meni lično jedno od najlepših iskustava sa JNA ikada. Ovo je najpuniji istok koji ja pamtim, od ograde do ograde, svaki stepenik je bio zauzet. Nadam se da sve ovo nije kratkog daha i da će deo ove energije opstati, jer je pre svega ovaj fudbal jako težak za gledanje. Ubeđen sam da bi ovu utakmicu glatko izgubili da nije bilo ovog hajpa oko svega. Momenat na 10:20 snimka je nešto što je trebalo doživeti, navija ceo stadion, dajemo gol, slavlje kao da je bitno... Jako retka slika na našem stadionu u prethodnih par decenija, ako se uzmu u obzir i sve prethodne podele. Edited October 26 by fillam 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted October 26 Share Posted October 26 4 hours ago, realno *w said: Koga drugog u tom trenutku? Ne protivim se, nego samo ne poznajem dovoljno klupu. Meni je delovalo kao manje više logično. Nikada nije logično ubaciti Šćekića. Mislim da sam bar 10-15 puta video da ga ubacuju kod minimalnog vođstva da osigura odbranu i skok a da nakon toga primamo gol ili strepinovdo samog kraja. A sad je još i stariji. Ne treba da igraju ni on ni Ovusu koji je neverovatno besmislen. Za njih dvojicu je i onaj Kanute bio Ngolo Kante lično. Treba da počinje Stjepanović, koji verovatno nije neki vau igrač ali nije delovao ovako besmisleno u ono malo kad je dobijao minute a pritom je i bonus i možda bude nešto od njega. Svakakvi su se izmenjali na tim pozicijama a on je ubedljivo najmanje minuta dobijao. Verujem da postoje neke kvake sa ugovorima Ovusua i sličnih, nema drugih objašnjenja. -------------------------- Možda je varljivo, možda zubato ali je obasjalo danas. Nemam nadu da će poseta uobičajeno prelaziti 4-5 hiljada (a i to je težak optimizam) ali je sve bilo izuzetno danas. Što se tiče igre, Grunf bi verovatno rekao da fudbal treba da igraju igrači koji znaju sa loptom. Kad je ušao Zahid malo smo prodisali a i pristup je bio mnogo bolji. Čuka bolja u prvom a ravnopravna u drugom. Na kraju, video sam da je bilo dosta dece ali sam postao svestan koliko ih je tek kada su utrčali u teren posle meča. Lepa slika. Kad sam već kod toga: 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted October 26 Share Posted October 26 Za Kanutea se slažem, bio je on ok. Ovusu se bori, bar meni tako deluje, ali sve to je tanko. Najluđa stvar kod njega je što mu lopte deluju tako sporo, ubkvalno u 9 od 10 dodavanja igrač kojem dodaj čeka loptu, a ti se kao nadaš da od njega, kao od zadnjeg veznog, može da krene neki brzi napad. Iskreno se nadam da postoji šansa da se na polusezoni dovedu zadnji vezni i špic. Posebno taj neki klasični napadač, ovo sa Kaluluom i Jovanovićem je neozbiljno i za domaćicu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted October 26 Share Posted October 26 (edited) Ma i Kanute je neozbiljan. Zna sa loptom ali je nedisciplinovan i imao je Belića da mu čuva leđa. Ovusu je tragedija. Uvek je u međuprostoru, anticipacija kretanja protivnika u minusu, trči u prazno. Na jednoj utakmici je bio vrhunac kada se povlačio pred njihovim napadom toliko da su oni došli u lepu priliku da šutnu sa 16, maltene neometani. Kao, pokriva teren i ne ispada a u stvari samo što ne uđe golmanu u krilo. Tek sa loptom je šou - uplašen, bez ideje, namešta se za dodavanje, užas jedan. U vezi napadača, nasmejao je ljude oko sebe danas neko kad je rekao da oba Jovanovića ne znaju da daju gol. Edit: sad sam video izjavu Radujka i saopštenje Čuke. Vrh, jbt. Edited October 26 by Barkley#34 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papanikolesku Posted October 26 Share Posted October 26 @Barkley#34 I meni je Owusu baš besmislen igrač, izuzetno je spor, ne samo trkački, već jako sporo razmišlja. Ni tehnički nije obučen. Nama bi legao neki Zdjelar tu ko budali šamar. Odbrana kompletno pogubljena, počevši od Ariage, ja mislio da dečko može da povuče napred, da iznese loptu ako je već po vokalu vezni igrač, a on truba, i jako se loše postavlja, loše pokriva prostor, dezjorentisan skroz. Ilić tek nešto stabilniji. Ni onaj levi bek Jurinovič mi se uopšte ne sviđa. Filipović samo pozadi, generalno nam se bekovi ne ponavljaju, totalno bezopasni i defanzivno orijentisani, eventualno iz prekida nešto.. Danas se takvi bekovi i ne koriste, izumrla vrsta. Mi kasnimo 10 godina za Evropom. Veza, takođe, Kovač mi je nedefinisan totalno, tek ulaskom Gajasa smo povezali malo linije. Igrači se uopšte ne kreću bez lopte, statično sve. Živimo od Natka i onog malog Zubairua. I da kažem da sam ja bio #timSavo onomad, jako sam voleo taj fudbal što smo igrali te godine u Evropi koji je forsirao, uz Đumija kao pomoćnika.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted October 26 Share Posted October 26 Mi ne kasnimo za Evropom nego kasnimo deset ili dvadeset godina za nama samima. Emeghara ili Vulićević su bili klasa za ove sada. Kovač je baš bio čudan danas. U nekim utakmicama je bio među najsmislenijim našim igračima a danas nije mogao da lepo doda običan pas a kamoli nešto više. Između ostalog, Savo i Đumi su se razišli jer je Savo na onoj nesrećnoj utakmici protiv AZ uveo Šćekića i rešio da čvrsto brani 2-1 a znamo kako smo se odbranili. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papanikolesku Posted October 26 Share Posted October 26 Što jes' jes, imali smo nekih ozbiljnih bekova za naše uslove. Ifeani, Obradović, Lomić, Volkov, Rukavina, Vulićević, pa čak i onaj blento Stevanović. Okej, neki su malo bolji, neki lošiji, ali su se ponavljali, učestvovali u igri, što je danas u opisu posla svakog modernog beka. Jbt čak je i Čaki Urošević nešto naučio i napredovao kod nas a izluđivao me je sa onim drvenim nogama. A što se tiče Alkmara i Haaga, ne otvaraju mi se te rane, ali mislim da mu se nikako ne može zameriti Evropa te godine. Tranzicija, brz efekta i moderan fudbal, doduše dobar deo zasluga Đumiju, mislim da je on bio zadužen za taj deo.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
božija noga Posted October 28 Share Posted October 28 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted Sunday at 01:17 PM Share Posted Sunday at 01:17 PM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted Sunday at 06:02 PM Share Posted Sunday at 06:02 PM A. Jovanović – Filipović, Arijaga, Ilić, Jurčević – Ščekić, Natho – Kalulu, Zahid, Zubairu – Đ. Jovanović 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted Sunday at 06:43 PM Share Posted Sunday at 06:43 PM Ima li neko strim? Blagodarim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted Sunday at 07:00 PM Share Posted Sunday at 07:00 PM 16 minutes ago, Barkley#34 said: Ima li neko strim? Blagodarim. https://sport-panel247.store/player/RS/3783 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bad Posted Sunday at 08:08 PM Share Posted Sunday at 08:08 PM Nije bio ofsaj kod pasa levo pre penala Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papanikolesku Posted Sunday at 08:31 PM Share Posted Sunday at 08:31 PM Šćekić danas odličan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted Sunday at 08:41 PM Share Posted Sunday at 08:41 PM Iskoristili smo par puta veliki prostor a ostalo je jedno veliko ništa, posebno u drugom. Pišu se bodovi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papanikolesku Posted Sunday at 10:38 PM Share Posted Sunday at 10:38 PM 1 hour ago, Barkley#34 said: Iskoristili smo par puta veliki prostor a ostalo je jedno veliko ništa, posebno u drugom. Pišu se bodovi. Savo > Stanoje 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted 25 minutes ago Share Posted 25 minutes ago Ma kakav Savo. Mislim da je tu sreca odigrala svoje. Nesto smo malo kao proigrali u napadu, ali je odbrana i dalje tragikomicna. Sve mi se cini da ne mozemo da damo koliko mozemo da primimo. Ovaj eksperiment sa Arijagom je katastrofa u najavi. Ide nam u prilog sto su protivnici bas losi. Do kraja godine imamo 6 utakmica od kojih su 4 kuci i 2 gostovanja u Pancevu i Nisu. Tu mora da padne minimum 16 bodova. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts