Jump to content

FK Partizan 2024/2025

Recommended Posts

Kad nema kiše dobar je i grad.

Imam određenu skepsu jer smo svi ovde valjda sto puta preveslani na staru foru novog početka. Mnogo se pitanja može postaviti oko ovog "dogovora" da nova grupa preuzme rukovođenje klubom, a isto tako, brojne legende u raznim oblastima su poprilično potamnele poslednjih godina, tako da sam i oko toga oprezan.

Ko zna šta je sve bio rezultat kompromisa, verovatno i to da se neće puno prčkati po prošlosti.

Međutim, u ovom okolnostima teško da može bolje. Ako ništa drugo, bar nećemo više gledati one skotove, vratiće se neki ljudi na stadion i rodila se neka nada da može drugačije.

Izrekoh gore skepsu ali Mijat je ozbiljan štih koji ovu priču podiže na viši nivo, makar simbolički. Želim da verujem da nije prodao samo svoje ime i da želi i može da donese nešto novo u klub. Na kraju krajeva, zaslužuju podršku na početku, imaću kad da gunđam.

Ogrejaće, obasjaće...

• Like 4

12 hours ago, Tex_Willer said:

Bez 20k u subotu sve drugo je sramota, mozda to nije neka vau brojka ali za nas je ogromna i vrlo ohrabrujuća za momke...

Ne brini, biće 20k ali danas...

Šalje mi drugar sliku, solidan je red za karte ispred TicketLine-a, a po nekim informacijama, biće ovo najgledanija utakmica na JNA ove sezone (uključujući derbi).

Od ostalih vesti, Marko Nikolić zakupio boks u loži do kraja sezone, kao znak podrške. Prija ovaj talas pozitive i iskreno se nadam da je ovo početak neke malo drugačije aure oko FKP.

Prvi znaci su ohrabrujući, mada su standardi toliko niski, pa sada i najmanja aktivnost koja je u interesu kluba izgleda kao velika stvar.

• Like 4

Nadam se da ovo nisu samo kozmetičke promene, tek da se zamažu oči i da će se aktivno raditi na otklanjanju svih zahvaćenih kancerogenih struktura i tela u FKP. Bez kompromisa, za bolje sutra; jer danas je mnogo loše. Od mene imaju načelno podršku.

Nakon 7 godina istočna tribina stadiona Partizana će me ponovo ugostiti. 

4 minutes ago, Stiletto said:

Dok Vučelić i Vazura (za početak) ne napipaju fioku ne verujem u temeljno čišćenje FK Partizan. A to neće skoro.

Ako je napipati fioku 😁 neki žargon za zatvor ili da odgovaraju na neki način, ne verujem da će se to ikad desiti, bar ne u ovoj Srbiji. Vučelić je obitavao i plivao uz svaki državni vrh od kada znam za sebe. A korenite promene su neophodne, na svim nivoima kluba, jer je FKP možda i na najnižim granama u istoriji

10 minutes ago, Papanikolesku said:

Ako je napipati fioku 😁 neki žargon za zatvor ili da odgovaraju na neki način, ne verujem da će se to ikad desiti, bar ne u ovoj Srbiji. Vučelić je obitavao i plivao uz svaki državni vrh od kada znam za sebe. A korenite promene su neophodne, na svim nivoima kluba, jer je FKP možda i na najnižim granama u istoriji

Napipati fioku, brojati rešetke, omirisati ćorku, odležati kuku, sve znači jedno isto, zatvor. To što sam ja blago mator pa koristim žargon svoje generacije ne treba da zbunjuje vas mlađe 🙂

A da ova dva bandita i njihova kamarila neće letovati u Zabeli, jasno je i meni. Ali ja se i dalje nadam.

4 hours ago, suptil said:

Kad ce ovakva metla u FKCZ? Eh sudbino kleta. Bravo Mijate.

Ti bi malo Mrkelu da kopa kukuruz u Mitrovici? Ako, ako, tako i treba 😁

4 minutes ago, Stiletto said:

Napipati fioku, brojati rešetke, omirisati ćorku, odležati kuku, sve znači jedno isto, zatvor. To što sam ja blago mator pa koristim žargon svoje generacije ne treba da zbunjuje vas mlađe 🙂

Mnogo mi ti znaš ovih žargona za buvaru 😁

• Ha-ha 2

Kso što rekoh, kad Ovusu zapleše masa će biti u neverici. Bar se nećemo neopravdano ložiti na rezultat u sezoni.

Jeste tim loš u globalu, ali su činjenice da nismo sastavili najboljih 11 i da je trener dunster. Čak i ovako sakati bismo mogli da budemo malo bolji od prikazanog.

Par utisaka sa poluvremena:

Bravo za partizanovce, prelepo je danas na JNA, oko mene mnogo dece, pripadnici lepšeg pola, ima i starijih, šalovi, kape, zastave, kao nekada.. Lepa jedna atmosfera. 

Bilo bi lepo da se publika nagradi bar nečim fudbalskim od naših igrača, koji su najblaže rečeno poluamateri. Ne verujem da je iko ovde došao zbog pobede, svima je jasno da oni prosto ne znaju, ali mora bre da se trči više, da se vidi neka želja, žar da se ispoštuje publika. 

Nadam se da će drugo poluvreme ponuditi bar malo više znoja kod naših fudbalera. 

Bravo partizanovci, meni je nekako srce puno danas. 

Praštajte- auto correct ubi. 

• Like 1

Just now, Xpert said:

Kakav potez Kalulua. Iz uzasnog prijema otvorio sansu protivniku i jos je malo nedostajalo da napravi penal. 

Pa napravio ga je, čist penal. Samo se ovo ne sudi blizancima. Zato se i brukaju u Evropi.