Alek The Great Posted May 11 Posted May 11 Odlicno je ovo. Vidi se ko moze a ko ne. Nasa leve strana u napadu bezopasna. Duo Trifunovic-Jurcevic nema sta da trazi cak i u ovoj ligi. Filipovic danas opasno iskiksao. 1
Barkley#34 Posted May 12 Posted May 12 Pola klinaca ukupno nije gurano kao taj Trifunović. Tri poteza sam sve zajedno video od njega. Ugrešić važi za velikog talenta i ima solidne poteze ali već sam krajem prvog dela sezone video njegovu neobaveznost u odbrani. Srećom, ima vremena da ispravi.
Barkley#34 Posted Saturday at 06:14 PM Posted Saturday at 06:14 PM Ovoliko prostora za igru nismo imali godinu dana. Bar smo ga iskoristili.
Barkley#34 Posted Sunday at 04:35 PM Posted Sunday at 04:35 PM Omladinci izbegli bruku i obezbedili opstanak pobedom u Lučanima u pretposlednjem kolu. 1
Alek The Great Posted Monday at 04:35 AM Posted Monday at 04:35 AM Pa zato su i promenili trenera. Nece biti puno bolje ni ubuduce ako se ovako nastavi cerupanje za prvi tim. Razumem da klub zivi od prodaje, pogotovo sada, ali 1-2 igraca po sezoni bi morao da bude maksimum.
Barkley#34 Posted Monday at 06:17 AM Posted Monday at 06:17 AM Neka budu u sredini tabele ali da prave igrače i niko neće zamerati. U prvi tim treba da ide svako ko može da izdrži zahteve tog fudbala. Ova borba za opstanak je pre svega naplata loše situacije situacije u klubu prethodnih godina i zajebavanja sa Lolom.
Alek The Great Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Srecna Liga Evropa svima koji slave. Vidim da pbg objavio da krecemo od prvog kola. Jeste nam trebalo da Ligu Evrope osvoji Bilbao, ali mislim da to jos nije sigurno i da zavisi od ishoda Lige konferencija i plasiranja tih klubova preko njihovih liga. Znacilo bi da krenemo od drugog kola.
СтелаРоса Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Da je Vosa osvojila kup Partizan ne bi isao u kvalifikacije za LE?
Alek The Great Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Ne. Po meni je glupo da kup uopste donosi mesto u Evropi. Ne znam da li je to izbor saveza ili mora tako. 1
goofy Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 41 minutes ago, СтелаРоса said: Da je Vosa osvojila kup Partizan ne bi isao u kvalifikacije za LE? Ne bi. Kval za LK. Mada, nama je svejedno, nećemo ući ni u jedno ni u drugo. 1
kendrick duckworth Posted 5 hours ago Author Posted 5 hours ago 13 hours ago, Alek The Great said: Ne. Po meni je glupo da kup uopste donosi mesto u Evropi. Ne znam da li je to izbor saveza ili mora tako. Mislim da je to slučaj u svim ligama, ili makar većini, koje donose više mesta za Evropu. Svakako, bolje je da krenemo od LE, valjda ćemo uskoro znati da li je definitivno od 1. kola. Spisak potencijalnih protivnika od pre mesec dana je problem, već od prvog kola kreću protivnici koji su našeg kvaliteta ili tu negde. Posle ide sve teže. To se promenilo prošle sezone valjda, nema više Farskih ribaratm u LE u prva dva kola.
Dzo23 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) Ako dovedete Jovetića, Brašanca, Savića, Nastasića, Ljajića...Imate šansu da se domognete grupne faze. U svakom slučaju morate se žestoko pojačati. Trenutni tim ne može proći ni prvo kolo kvalifikacija lige konferencije. Edited 5 hours ago by Dzo23
Alek The Great Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Ja se nadam da cemo poceti od drugog kola, ustedeli bi 2 nedelje. Plus bi malo "olaksale" noge posle priprema. Inace, bili bi nosioci sigurno do 3.kola LE, a mozda i u plejofu. Ali da, vec u prvom kolu moze da padne npr Aktobe, Slaven, Aek Larnaca, neki svedjanin i slicno. Ako prodjemo u drugo, onda ako izgubimo igrali bi 3.kolo LK gde mogu da nam padnu bas zajebani timovi. Mislim da bi morao da bude cilj plejof LE i sigurna grupna faza LK i potencijalno LE. Sa ovog aspekta bas teska prica da se prodju 3.kola. Sto se tice dolazaka Brasanac nas je vec odjavio. Ali kapitalci bi trebalo da budu Jovetic, Nastasic i Savic. Ako njih uspemo da potpisemo to je dobar posao.
Barkley#34 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Potpisani su petogodišnji ugovori sa Dragojevićem i Ugrešićem. Lepo. 1
Angola Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Od svih ovih pocetncijalnih povratnika, ko god bude mogao da pronadje klub, pa bar u Turskoj drugoj ligi, pre ce tamo otici, nego u Partizan. Nezdravo je sve ovo ovde, da bi bilo ko dolazio, ko moze da igra bilo gde drugo.
Recommended Posts