Barkley#34 Posted March 16 Posted March 16 A. Jovanović – Roganović, Ilić, Mujakić, Filipović – Kovač, Šćekić – Kalulu, Natho, Zubairu – Nikolić
Stiletto Posted March 16 Posted March 16 Igra ova ekipa Partizana kobajagi nešto, svakako je bolje od početka sezone, ali je još uvek toliko tanko da bole oči. Jebiga, potrebno je dva dana da od šume napraviš livadu, ali da od livade napraviš šumu treba ti sto godina.
Alek The Great Posted March 16 Posted March 16 Ako dobijemo naredne 2 onda u PO mozemo lagano da forsiramo klince.
Barkley#34 Posted March 19 Posted March 19 Dokle, bre, više? Počivaj u miru, majstore. Odmori i hvala. 🖤 Gore na nebu armija prava... 2 5
KKPNS Posted March 19 Posted March 19 Imao sam 16 godina kad sam gledao taj Partizan uzivo u Ligi Sampiona i Delibasic mi je bio omiljen igrac u to vreme, tuga velika 😢
Stiletto Posted March 19 Posted March 19 Zbogom Deli, pamtićemo te po ovome... A u Crnoj Gori će ostati večna legenda zbog ovog gola... 1
Stiletto Posted March 22 Posted March 22 Aktivno se bojkotuje na Forumu meč protiv CSKA. Lepo, lepo...
Alek The Great Posted March 22 Posted March 22 Sudije nas kradu i u prijateljskoj utakmici protiv stranog protivnika. Elem, da li sada, dolaskom novog trenera, vise ne vazi ono sto je Rasim rekao za sedmoricu velicanstvenih?!
Barkley#34 Posted Wednesday at 08:29 PM Posted Wednesday at 08:29 PM Kapa će biti novi tehnički sponzor od naredne sezone. Imali smo neke legendarne dresove te marke.
Barkley#34 Posted Wednesday at 08:36 PM Posted Wednesday at 08:36 PM (edited) Inače, igramo 2. aprila protiv TSC u 1/4f kupa, u Humskoj. Sad u subotu ih takođe dočekujemo ali u prvenstvu. Edited Wednesday at 08:43 PM by Barkley#34
Barkley#34 Posted Wednesday at 09:54 PM Posted Wednesday at 09:54 PM 1 hour ago, Barkley#34 said: Imali smo neke legendarne dresove te marke.
Barkley#34 Posted Saturday at 02:33 PM Posted Saturday at 02:33 PM A. Jovanović – Roganović, Filipović, Mujakić, Jurčević – Dragojević, Kovač – Kalulu, Natho, Vukotić – Nikolić Dragojević starter, bez Simića. Goh i Šćekić su povređeni a takođe smo bez Zube i Ilića, mislim da obojica izostaju zbog kartona.
Barkley#34 Posted Saturday at 04:28 PM Posted Saturday at 04:28 PM Nisam video teren na kome se igrači više klizaju nego na JNA. Svakih dva-tri minuta neko zalegne.
Alek The Great Posted yesterday at 03:39 PM Posted yesterday at 03:39 PM 23 hours ago, Barkley#34 said: Nisam video teren na kome se igrači više klizaju nego na JNA. Svakih dva-tri minuta neko zalegne. Ma i dalje polivaju teren onim prskalicama pre svake utakmice. Koliko dugo rade cudi me kako nemaju barice. Koliko uopste moze da kosta ugradnja vestacke trave?
Stiletto Posted yesterday at 05:24 PM Posted yesterday at 05:24 PM https://sportklub.n1info.rs/rukomet/aleksandar-jovanovic-rasprava-sa-policijom-partizan-sport-klub/ 1
Barkley#34 Posted 20 minutes ago Posted 20 minutes ago On 3/30/2025 at 5:39 PM, Alek The Great said: Ma i dalje polivaju teren onim prskalicama pre svake utakmice. Koliko dugo rade cudi me kako nemaju barice. Koliko uopste moze da kosta ugradnja vestacke trave? Koliko znam, već par godina imamo onaj tzv. hibridni teren koji je i u komšiluku i na još par stadiona u zemlji. Razumem da se poliva da bi omekšao teren ali pre utakmice mi se činilo da previše polivaju. Tokom prvih nekoliko minuta je bukvalno lopta na pojedinim delovima usporavala i svuda je prskala voda, posle je drenaža uradila svoje ali klizanje je bilo nesnosno. Pisao sam post u polivremenu a bukvalno su bila tri klizanja u prvih dva minuta drugog. Kasnije smo i jednu dobru akciju upropastili na isti način. Jbt, kakvi utisci sa utakmice... Inače, sama utakmica je meni bila zanimljiva iako sa malo šansi i dosta grešaka. Igrali smo protiv ravnopravnog protivnika i bilo mi je zanimljivo kako ćemo se snaći. Uglavnom smo dobro rešavali presing iako ne uvek. Dobra je bila borba pa i ritam do nekog 70 minuta. Kasnije je TSC u potpunosti preuzeo igru ali nam je odgovaralo da igramo na kontre. Dvaput su nam na kraju prodali istu akciju iz kornera, malo je falilo za gol. Radojević uglavnom dobar, sa nešto grešaka, jednom ozbiljnijom. Imao je par korektnih lopti unapred i jedan odličan duži pas na suprotnu stranu. Malo smo brže i preciznije igrali sa njim u paru sa Kovačem. Kalulu najaktivniji, uglavnom je birao bolja rešenja kada nije komplikovao. Vukotić je mršavo odigrao po levoj strani. Mislio sam da bi mogla da uspe kombinacija kao sa Zahidom na toj poziciji ali slabo. Mujakić uglavnom prijatno siguran, sa dobrom anticipacijom. U sredu druga runda sa istim protivnikom, neko će morati da pobedi na kraju tog meča.
Alek The Great Posted 7 minutes ago Posted 7 minutes ago Btw, Adem oprostio neki dug. Ne sumnjam da ce mu te novce vratiti kroz ugovor.
Recommended Posts