Barkley#34 Posted March 16 Posted March 16 A. Jovanović – Roganović, Ilić, Mujakić, Filipović – Kovač, Šćekić – Kalulu, Natho, Zubairu – Nikolić
Stiletto Posted March 16 Posted March 16 Igra ova ekipa Partizana kobajagi nešto, svakako je bolje od početka sezone, ali je još uvek toliko tanko da bole oči. Jebiga, potrebno je dva dana da od šume napraviš livadu, ali da od livade napraviš šumu treba ti sto godina.
Alek The Great Posted March 16 Posted March 16 Ako dobijemo naredne 2 onda u PO mozemo lagano da forsiramo klince.
Barkley#34 Posted March 19 Posted March 19 Dokle, bre, više? Počivaj u miru, majstore. Odmori i hvala. 🖤 Gore na nebu armija prava... 2 5
KKPNS Posted March 19 Posted March 19 Imao sam 16 godina kad sam gledao taj Partizan uzivo u Ligi Sampiona i Delibasic mi je bio omiljen igrac u to vreme, tuga velika 😢
Stiletto Posted March 19 Posted March 19 Zbogom Deli, pamtićemo te po ovome... A u Crnoj Gori će ostati večna legenda zbog ovog gola... 1
Stiletto Posted Saturday at 05:50 PM Posted Saturday at 05:50 PM Aktivno se bojkotuje na Forumu meč protiv CSKA. Lepo, lepo...
Barkley#34 Posted Saturday at 07:09 PM Posted Saturday at 07:09 PM Par zanimljivih detalja se provlači netom
Alek The Great Posted Saturday at 07:13 PM Posted Saturday at 07:13 PM Sudije nas kradu i u prijateljskoj utakmici protiv stranog protivnika. Elem, da li sada, dolaskom novog trenera, vise ne vazi ono sto je Rasim rekao za sedmoricu velicanstvenih?!
Recommended Posts