Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Докторски изнуђен пенал Лаутара. Браво за Интер, заслужују да прођу. 

Edited by Red
  • Like 1
Posted

Inter igra identicno evo 135 minuta. Identicno. I Barsa to ne moze da uhvati.

Barsi strasno fali Leva, kroz sredinu su nemocni, sitni i bez opasnosti naspram rmpalija iz odbrane Intera.

Interu svaka cast na doslednom drzanju game plana. 

• Like 1
Posted

Štuca Barsi presing propilično, sa druge strane Inter odlično uspeva da odseče Jamala u većini situacija. Feran Tores takodje neupotrebljiv. Verujem sa izlaze Olmo i on, Robert i Lopez unutra. Nije još gotovo, mislim da Barsa može do izjednjačenja ali moraće Flik da nadje rešenje van udžbenika. 

Posted (edited)

Pre Pedri treba da izadje, ako im izadje Olmo oni sansu nece napraviti.

Bez njega Jamal ide skroz na krilo jer ne moze da dobije u sredini loptu u prostor, ostali nisu sposobni to da odigraju.

Garsija je bas ocajan danas, ajde krpe se tu, ali opet me cudi da je i dalje u igri.

Zomer ako je 10% lopti dobro ispucao do sad... nije mi jasno zasto i dalje insistiraju na tome.

Edited by McLeod
Posted
16 minutes ago, McLeod said:

Garsija je bas ocajan danas, ajde krpe se tu, ali opet me cudi da je i dalje u igri.

gol i promasena 100% sansa nakon ovoga :lol_2:

kako ti brate ne uzimas milione na nekoj kladji

Posted
4 minutes ago, Мџе said:

Kao i uvek dijagonalni dugi pas, ako se protivnički tim brani u niskom bloku, se uvek pokaže najopasnijim. 

spacer.png

Ajde da im je taj niski blok u te dve situacije bio potreban, ali nije.

Jedino mogu da objasnim da im je nestalo snage, ali ne znam kako, na pocetku drugog poluvremena, a na kraju prvog su odlicno stajali.

Sve ostalo ide na mentalni aspekt.

Posted
Just now, Мџе said:

U njegovu odbranu Garsija jeste bio očajan prvo poluvreme.

Ma i ovaj promasaj mu je bio jeziv, nije toliko dobra odbrana koliko je lose sutnuo, ali se nekako Mc uvek namesti za ovakve zicere

• Like 1