Sector Posted Tuesday at 07:45 PM Posted Tuesday at 07:45 PM Kakav bi merak bio da Inter ovo uzme. Povratak fudbalskog giganta. 5
McLeod Posted Tuesday at 07:46 PM Posted Tuesday at 07:46 PM Ako opet ispuste ovo, stvarno su luzeri.
Red Posted Tuesday at 07:46 PM Posted Tuesday at 07:46 PM (edited) Докторски изнуђен пенал Лаутара. Браво за Интер, заслужују да прођу. Edited Tuesday at 07:47 PM by Red 1
NMX Posted Tuesday at 07:51 PM Posted Tuesday at 07:51 PM Inter igra identicno evo 135 minuta. Identicno. I Barsa to ne moze da uhvati. Barsi strasno fali Leva, kroz sredinu su nemocni, sitni i bez opasnosti naspram rmpalija iz odbrane Intera. Interu svaka cast na doslednom drzanju game plana. 1
sasha arsenal Posted Tuesday at 07:56 PM Posted Tuesday at 07:56 PM Inter baš igra pametno i koristi sve mane Barse.
Мџе Posted Tuesday at 07:59 PM Author Posted Tuesday at 07:59 PM Štuca Barsi presing propilično, sa druge strane Inter odlično uspeva da odseče Jamala u većini situacija. Feran Tores takodje neupotrebljiv. Verujem sa izlaze Olmo i on, Robert i Lopez unutra. Nije još gotovo, mislim da Barsa može do izjednjačenja ali moraće Flik da nadje rešenje van udžbenika.
McLeod Posted Tuesday at 08:06 PM Posted Tuesday at 08:06 PM (edited) Pre Pedri treba da izadje, ako im izadje Olmo oni sansu nece napraviti. Bez njega Jamal ide skroz na krilo jer ne moze da dobije u sredini loptu u prostor, ostali nisu sposobni to da odigraju. Garsija je bas ocajan danas, ajde krpe se tu, ali opet me cudi da je i dalje u igri. Zomer ako je 10% lopti dobro ispucao do sad... nije mi jasno zasto i dalje insistiraju na tome. Edited Tuesday at 08:07 PM by McLeod
McLeod Posted Tuesday at 08:17 PM Posted Tuesday at 08:17 PM Sta radi Inter krv ti jebem, kakva je sad ovo odbrana, potpuni raspad.
Мџе Posted Tuesday at 08:17 PM Author Posted Tuesday at 08:17 PM Pedri je lepak, neverovatno bitan u tranziciji. Ne mogu bez njega. Lopez je imao baš dobrih utakmica.
holden c. Posted Tuesday at 08:19 PM Posted Tuesday at 08:19 PM Au, sta bi ovo sad. Ne znam koga da simpatisem ovde, ove iteracije obe ekipe su mi skroz okej.
Don Dusko Posted Tuesday at 08:21 PM Posted Tuesday at 08:21 PM 14 minutes ago, McLeod said: Garsija je bas ocajan danas, ajde krpe se tu, ali opet me cudi da je i dalje u igri. Kontam da je dao gol posle ovoga.
Мџе Posted Tuesday at 08:21 PM Author Posted Tuesday at 08:21 PM Kao i uvek dijagonalni dugi pas, ako se protivnički tim brani u niskom bloku, se uvek pokaže najopasnijim. 1
Ludi za Poli Posted Tuesday at 08:23 PM Posted Tuesday at 08:23 PM Martin je ove sezone vjerovatno bio najgori igrac Barcelone od ovih sto su imali minutazu i na kraju im on s 2 asista donese povratak. Ludilo haha
NMX Posted Tuesday at 08:23 PM Posted Tuesday at 08:23 PM 16 minutes ago, McLeod said: Garsija je bas ocajan danas, ajde krpe se tu, ali opet me cudi da je i dalje u igri. gol i promasena 100% sansa nakon ovoga kako ti brate ne uzimas milione na nekoj kladji
Мџе Posted Tuesday at 08:26 PM Author Posted Tuesday at 08:26 PM U njegovu odbranu Garsija jeste bio očajan prvo poluvreme.
McLeod Posted Tuesday at 08:27 PM Posted Tuesday at 08:27 PM 4 minutes ago, Мџе said: Kao i uvek dijagonalni dugi pas, ako se protivnički tim brani u niskom bloku, se uvek pokaže najopasnijim. Ajde da im je taj niski blok u te dve situacije bio potreban, ali nije. Jedino mogu da objasnim da im je nestalo snage, ali ne znam kako, na pocetku drugog poluvremena, a na kraju prvog su odlicno stajali. Sve ostalo ide na mentalni aspekt.
NMX Posted Tuesday at 08:27 PM Posted Tuesday at 08:27 PM Just now, Мџе said: U njegovu odbranu Garsija jeste bio očajan prvo poluvreme. Ma i ovaj promasaj mu je bio jeziv, nije toliko dobra odbrana koliko je lose sutnuo, ali se nekako Mc uvek namesti za ovakve zicere 1
L' Imperatore Posted Tuesday at 08:29 PM Posted Tuesday at 08:29 PM Jbt, kakav raspad. Barella medju najgorima. Spor u odlukama, neprecizan. Rapsravlja se sa Thuramom, dok Barca ima napad...
berti Posted Tuesday at 08:31 PM Posted Tuesday at 08:31 PM Inzagi isto kao na prvoj. Poveo 2 razlike i parkirao bus. Mamlaz 1
McLeod Posted Tuesday at 08:32 PM Posted Tuesday at 08:32 PM Sta radi Barela jebote, coveku neko uzeo talenat na poluvremenu.
Recommended Posts