Jump to content

Roland Garros 2019. (26. maj - 9. jun)

Roland Garros 2019. - ko osvaja  

68 members have voted

1. 1. Ko osvaja turnir u muskoj konkurenciji?

• Novak Djokovic
    • Rafael Nadal
    • Rodzer Federer
    • Dominik Tim
    • Aleksandar Zverev
      0
    • Stefanos Cicipas
      0
    • Stanislas Vavrinka
    • Neki Tomas Johanson, od koga to niko ne ocekuje
  2. 2. Ko osvaja turnir u zenskoj konkurenciji?

• Naomi Osaka
    • Karolina Pliskova
    • Simona Halep
    • Kiki Bertens
    • Andzelik Kerber
    • Petra Kvitova
    • Neki zenski Tomas Johanson

Recommended Posts

Posted
5 minutes ago, Borko said:

Sto se tice meca Boxy vs Ciao, mislim da je jedino fer da pobednca bira avatar porazenoj, inace nema poentu

aj kad i ti kazes ja na sve pristajem; znaci ako izgubim stavim broj 3 , sad ja treba da nadjem sta ce boxy da stavi kao Novakovu fotku. Ako neko ima sugestiju velkam

• Thanks 1
Posted
6 minutes ago, Borko said:

Sto se tice meca Boxy vs Ciao, mislim da je jedino fer da pobednca bira avatar porazenoj, inace nema poentu

to je ono sto ja tvrdim :classic_cool:

kolika nam je norma sutra? ima sama da je ispunim zbog ovog :thumbup:

• Thanks 1
Posted (edited)
15 minutes ago, ciao said:

aj kad i ti kazes ja na sve pristajem; znaci ako izgubim stavim broj 3 , sad ja treba da nadjem sta ce boxy da stavi kao Novakovu fotku. Ako neko ima sugestiju velkam

Vau, mislim hvala, ali ne znam cime sa zasluzio takvo "postovanje" :classic_smile:

13 minutes ago, Boxy said:

to je ono sto ja tvrdim :classic_cool:

kolika nam je norma sutra? ima sama da je ispunim zbog ovog :thumbup:

2250 :classic_smile:

Edited by Borko
Posted
24 minutes ago, ciao said:

sad ja treba da nadjem sta ce boxy da stavi kao Novakovu fotku. Ako neko ima sugestiju velkam

spacer.png

• Like 2
Posted

Mislim da ce Tim jednostavno da nadjaca Karena. 

Udara Karen jako, ali nemaju te loptice toliko tezine kao kod Tima, plus mu BH deluje malo manje stabilan od Timovog.

Sve u svemu, ocekuje nas dosta unistavanja loptice i bas malo strategije u tom QF.

Posted (edited)

e boxy ako si ti ponosna na tu fekijevu fotku i gest ja nemam reci - ali stavicu i odgovarajuci komentar

Edited by ciao
Posted
2 minutes ago, ciao said:

e boxy ako si ti ponosna na tu fekijevu fotku i gest ja nemam reci - ali stavicu uz odgovarajuci komentar

Znaci ne svidja ti se ovo busenje veka na mec lopti 2012. na WTF-u? :classic_sad:

Posted

boxy ce jednu jednostavnu sliku jednog pravog velikog sportiste tipa

https://www.atpworldtour.com/-/media/images/news/2018/08/20/21/00/all-big-titles-djokovic-2018.jpg

spacer.png

ili

spacer.png

nesto u ovom smislu jos cu da preciziram ali nesto u ovom smislu ako bude trebalo uopste

Posted

ta proslava je skroz odgovarajuca liku tvog ljubimca kog ja ne ljubim kao sto znas ali to uopste nije problem meni

Posted

Izuzetno kvalitetana četvrtfinala. 

The Big Three + 1 na okupu i u formi; mlade nade kao ozbiljni pretendenti i Kei koji je uzurpirao mesto rezervisano za domaćeg igrača. 

Potpuno neverovatan podatak je da imamo poslednjih 14 osvajača ovog GS. Od 2005 - svi su tu (sva četvorica) :classic_wink:

Mislim da su Nadal, Đoković i Thiem, kao ubedljivo najdominantniji šljakači na turu, već u SF. 

Čeka se GOAT ili STANIMAL: Prvi koji se sutra bude pojavio na terenu. 

Kakve su vaše prognoze?

• Like 1
Posted

Rafa se neće ni oznojiti. 

Fed će dobiti Wavu.

Thiem će počistiti Kačanova.

Novak će rutinirati Zvereva.

Hajde da vidimo da li je virus Mcl skroz prešao na mene :kece:

• Like 1
Posted

Ja sutra ništa ne mogu da gledam ceo dan :cry:a i neko će morati da me odmeni na temi, mislim da sam svoje odradila ovih par dana :classic_cool:

Dala bih prednost Fedu, pre svega zbog potrošnje goriva kod Stanimala, ne verujem da će imati snage da udara lopticu po svome duže od sat vremena maksimum, a i kretanje neće moći da održi. Možda će dobiti prvi set ali ne verujem da će moći dalje od toga.

4 minutes ago, GlennGould said:

i Kei koji je uzurpirao mesto rezervisano za domaćeg igrača

Pa dobro sad baš... :classic_biggrin:

Posted

Ja ne volim da prognoziram Fedove meceve, sta bude, bice :classic_smile: ja sam zaista prezadovoljna sa ovim turnirom i najbitnije mi je da napusti turnir zdrav :classic_smile:

Sto se tice Nishikorija i Nadala, vec sam mislim napisala, prvi set ce biti neizvestan, mozda cak i Kei bude u sansi da ga uzme, ali nece uspeti, onda ce posle traziti mto i puci ce otpirlike 6:0 6:2

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...