KockoOblo Posted June 29 Share Posted June 29 36 minutes ago, MC Thunder 2 said: Tbf, to si rekao i za Lesora pre 2 leta. Preciznije, "granicni el igrac". Nije li Lesor to i bio, do pre par godina? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted June 29 Share Posted June 29 Lessort je ostvario bas stravican napredak u bukvalno svim segmentima igre za jako kratko vreme. On je bas totalni outlier, ali da, pogresio sam u vezi sa njim 101%. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coz29 Posted June 29 Share Posted June 29 Sva dosadasnja pojacanja su potpisala na 2 godine, na koliko je i Zeljko produzio ugovor. Sigurno je da u ugovorima ovih da kazem back up opcija stoji 1+1, ta + 1 i daje mogucnost da se tim nadogradi boljim igracem ukoliko bude potrebno. Pozicija 1 i 5, ce nam pokazati sta je jasan plan za ovu prvu godinu. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aman 2 Posted June 29 Share Posted June 29 Sumnjam da će Oly pustiti Gosa, nažalost. Ne bih se iznenadio da Željko I dalje insistira na igri bez pravog pleja i dovede na bekovskim pozicijama još samo jednog izrazitog skorera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coz29 Posted June 29 Share Posted June 29 Tj Shorts, Ntilikina, Lakic Lundberg, Vanja, Braun, Bonga, Nakic Moneke, Mike, Beslac Ibaka, Jones, Koprivica Moglo bi na kraju da ispadne nesto ovako 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KockoOblo Posted June 29 Share Posted June 29 15 minutes ago, Coz29 said: Tj Shorts, Ntilikina, Lakic Lundberg, Vanja, Braun, Bonga, Nakic Moneke, Mike, Beslac Ibaka, Jones, Koprivica vs TSC 0:2. Možda bi po ovoj vrućini izvukli bod. Budimo ljudi, i ako smo grobari. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aman 2 Posted June 29 Share Posted June 29 Dejvis, Dzons, Moneke, Majk plus Koprivica. Ovakva centarska linija u odnosu na prethodnu bi bila spejs šatl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted June 29 Share Posted June 29 Dejvisa sam priželjkivao kod nas, a vala i Brauna. Džons mi se ne sviđa, ali svakako kao što napisa Aman bolja vam je centarska linija sada nego prošle sezone. Osim Dejvisa svi ostali imaju 30 i manje godina. Tako da sam mišljenja da radite odličan posao u prelaznom roku za sada. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coz29 Posted June 29 Share Posted June 29 https://www.instagram.com/p/C8z8CjVN8V0/?igsh=MWIwOHp2OTBmb3du evo i Bonge 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanScekicSto Posted June 29 Share Posted June 29 bonga isto potvrdjen od ostojinih sinova https://www.instagram.com/p/C8z8CjVN8V0/?igsh=bjR5ZXQzZzFoNXF3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted June 29 Share Posted June 29 Još jedan kvalitetan igrač u najboljim igračkim godinama. Sjajno, sjajno, sjajno. Da pevate od sreće što imate Željka. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted June 29 Share Posted June 29 Je l' može neko da napiše roster po pozicijama, naravno različite boje za igrače koje je ozvaničio klub, najavila stranica pbg news i najavio fedor. Teško je ispratiti tolike promene. Iako ste crno-beli, dajte mu ga malo po bojama. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanScekicSto Posted June 29 Share Posted June 29 ?, Ntilikina, ? Lundberg, Vanja, Braun, Bonga, ? ?, Mike, ? ?, Jones, Koprivica ovo sto je pbg to ce verovatno klub u ponedeljak…tako da se moze reci da je to sigurno 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aman 2 Posted June 29 Share Posted June 29 Sviđaju mi se redom sva dosadašnja pojačanja, izuzev Bonge. Tu bih ostavio Ponitku, ali verujem Željku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted June 29 Share Posted June 29 6 minutes ago, ScepanScekicSto said: ?, Ntilikina, ? Lundberg, Vanja, Braun, Bonga, ? ?, Mike, ? ?, Jones, Koprivica ovo sto je pbg to ce verovatno klub u ponedeljak…tako da se moze reci da je to sigurno Kontam da će treće opcije po pozicijama biti Lakić, Nakić, Trifunović ako se složi sa ulogom, Beslać i Koprivica. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanScekicSto Posted June 29 Share Posted June 29 Pa da.. al nisam ih pisao jer jos nigde nije ozvaniceno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted June 29 Share Posted June 29 Just now, ScepanScekicSto said: Pa da.. al nisam ih pisao jer jos nigde nije ozvaniceno Da, da, jasno. Hvala! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted June 29 Share Posted June 29 24 minutes ago, ScepanScekicSto said: ?, Ntilikina, ? Lundberg, Vanja, Braun, Bonga, ? ?, Mike, ? ?, Jones, Koprivica ovo sto je pbg to ce verovatno klub u ponedeljak…tako da se moze reci da je to sigurno Svi ovi gore osim Koprivice mogu da igraju bar dvije pozicije, KawaBonga i sve četiri. Ne bih se ja baš zalijetao da ih zacementiram bilo gdje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted June 29 Share Posted June 29 2 minutes ago, Son_of_a_gun said: Svi ovi gore osim Koprivice mogu da igraju bar dvije pozicije, KawaBonga i sve četiri. Ne bih se ja baš zalijetao da ih zacementiram bilo gdje. Može ovako? 6 hours ago, Aman 2 said: ? Lundberg, Lakic, Nikilina, ? Marinković, Braun, Bonga, Nakic, Moneke, Majk, ? Dzons, Koprivica, Beslac Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanScekicSto Posted June 29 Share Posted June 29 3 minutes ago, Son_of_a_gun said: Svi ovi gore osim Koprivice mogu da igraju bar dvije pozicije, KawaBonga i sve četiri. Ne bih se ja baš zalijetao da ih zacementiram bilo gdje. to naseg trenera radi… to da svako igra min 2 pozicije… o preuzimanju da ne govorim… Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefi88 Posted June 29 Share Posted June 29 30 minutes ago, ScepanScekicSto said: ?, Ntilikina, ? Lundberg, Vanja, Braun, Bonga, ? ?, Mike, ? ?, Jones, Koprivica ovo sto je pbg to ce verovatno klub u ponedeljak…tako da se moze reci da je to sigurno Sto Lunberg na dvojci? Ako mu je vec Zeljko obecao poziciju pleja? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted June 29 Share Posted June 29 9 minutes ago, Čvarkov said: Može ovako? Mislim da ti fale 1-2 upitnika. 🤷♂️ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanScekicSto Posted June 29 Share Posted June 29 12 minutes ago, Stefi88 said: Sto Lunberg na dvojci? Ako mu je vec Zeljko obecao poziciju pleja? lundberg je 2/1 a Ntilikina 1/2 nominalko mu je pozicija 2… Jedino zeljko zna sta ce igrati Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted June 29 Share Posted June 29 6 minutes ago, Son_of_a_gun said: Mislim da ti fale 1-2 upitnika. 🤷♂️ ? Lundberg, Lakic, Nikilina, ? Marinković, Braun, Bonga, Nakic, Moneke, Majk, ? Dzons, Koprivica, Beslac, ?, ? Spoiler 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ljusha Posted June 29 Share Posted June 29 1 hour ago, Čvarkov said: Je l' može neko da napiše roster po pozicijama, naravno različite boje za igrače koje je ozvaničio klub, najavila stranica pbg news i najavio fedor. Teško je ispratiti tolike promene. Iako ste crno-beli, dajte mu ga malo po bojama. Molim te,daj mi link ka tom čuvenom Fedoru, nisam upućen, a volio bih da vidim 😉😀...hvala Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts