Jump to content

Recommended Posts

Posted

Sutnuo u zemlju brat i onda odbitak hahahaha joj

najpunija reprezentacija na svetu, ako ne daju Desamu otkaz pa makar i uzeli titulu drogiraju se svi u savezu.

Posted

I pored gola najlepši momenat je onaj start Hernandeza kada je spasio gol. Doduše bila bi i velika nepravda da ovakva Belgija izbaci Francusku.

Posted
On 6/29/2024 at 10:16 AM, Shunsuke Nakamura said:

Švajcarska - Italija 1

Njemačka - Danska 1

Engleska - Slovačka x2

Španija - Gruzija h1(-1.5)

Francuska - Belgija 1

Portugal - Slovenija h1(-1.5)

Rumunija - Holandija 2

Austrija - Turska tim12+

Strepim k’o da je moj tiket. Od preostalog mi najneizvjesniji hendi na Portugal, mada čisto po kvaliteti bi trebao proć. Koja je kvota bila, 250-300?

• Ha-ha 1
Posted
On 6/27/2024 at 1:35 PM, Chaos Is Me said:

Moja predkcija:

- Španci ispraćaju Gruziju sa petardom, nije ovo B tim Portugala

- Nemačka rutinski protiv Danske, recimo 2-0

- Portugal na mišiće protiv Slovenije, neki penal ili tako nešto

- Francuska prolazi Belgiju sa 1-0 golom iz penala, utakmica za prespavati zahvaljujući vrhunskim stratezima na klupi obe ekipe

- Rumuni će izginuti ali prolazi Holandija rutinski

- Austrija prolazi Tursku u utakmici punoj golova, npr 4-2

- Engleska prolazi na penale, u Engleskoj urgentni radi prekovremeno zbog srčanih udara širom ostrva

- Švajcarska rutinira Talijane sa 2-1

Znači brate, ne znam što ću uopće gledat preostale tekme kad znam kako će završiti.

• Like 3
  • WOW 1
Posted

Baš ne volim Francuze u sportskom smislu i generalno uvek navijam protiv njih, ali sam se baš obradovao ovom golu...samo da se sklone i jedni i drugi da ne gledam i produžetke. 

Posted

Nekako kada vratim film, otkako su Azara uništile povrede počeo je pad ove sjajne generacije Belgijanaca. Mladi nisu doneli taj napredak da se popune rupe i Belgija danas je za klasu slabija od one iz 2018.

Francuskoj fali jedan klasičan napadač kao što je bio Benzema kako bi ostali imali više prostora i manje pažnje odbrane.