Jump to content

Recommended Posts

Posted

Zaboravio sam Biberovica, ali on moze i na 4.

Previse je tu igraca, njih osam na 3 pozicije, a svaki mora da dobije minute.

Jedino da na 4 ostane samo NHD sa nekih 20 minuta, pa da Pierre i Biberovic uzimaju minute i na toj poziciji.

Posted

Ne verujem da ce i Colson onda u Fener, sa druge strane Dorsey je bivsi ako dolazi Baldwin.

Neto, Wilbekin

Baldwin, Hall, Guduric

Shields, Pierre

Hayes - Davis, Biberovic

?, Papagiannis, Sanli

Posted
6 hours ago, Brat od Korneta said:

Francisko je zamena za Evansa. Mislim da bi mogao da napravi iskorak sa vecom ulogom i minutazom. Ocekujem i dobru zamenu umesto Smitsa.

Okobo je plej sa Ali Expressa, a Francisco je Okobo sa Ali Expressa.

• Like 1
  • Ha-ha 2
Posted

Pojavile su se informacije da bi Riki Rubio mogao da se vrati u Huventud, klub u kojem je poceo karijeru.
Nathan Sestina i Nick Calathes i zvanicno zavrsili saradnju sa Fenerbahceom.
Tibor Pleiss i zvanicno zavrsio saradnju sa Efesom.

Posted

Hol je jak ko bik nesta slično kao Grant iz Panate neko ko radi prljave poslove pritom može da prenese loptu i da se zapali  odličan potpis  Fenera

7 minutes ago, suptil said:

Gde ce Plajs zna li se?

Ne bi me iznenadilo da ode kod Atamana Micov i Plajs su njegovi vojnici  

Posted (edited)
5 hours ago, ScepanScekicSto said:

i opet kad nista ne napravi, trebace im vremena da se rese njegovih igraca

Kako mislis opet kad nista ne napravi?

Barselona je godinama lutala do dolaska Sarasa, nisu ulazili ni u top8 i slicno. Onda je dosao Saras za 3 sezone je uzeo 2 ACB i 2 kupa sto je odlican uspeh s obzirom da je naspram sebe imao bogatiji Real. Sto se tice Evrolige 1. sezone je bio 1. u regularnom delu i otisao u finale Evrolige gde je tesno izgubio od Efesa, 2. sezone je opet bio 1. u regularnom delu i tesno izgubio od Reala u polufinalu a naredne sezone i njegove poslednje je bio 2. u regularnom delu i izgubio u polufinalu. Znaci 3 puta je igrao f4 a pre njega u novom formatu u 3 sezone ne da nisu igrali f4 nego nisu 2 puta usli u top8. I ove sezone je odlicno uzdigao Fenerbahce i otisao na f4 i ako je u top8 Monako imao prednost domaceg terena a pritom nije ni selektirao tim.

Saras je krem evropskih trenera godinama unazad, maltene na samom vrhu. Svake sezone je napravio neki rezultat ukljucujuci i ovu.

Edited by Brat od Korneta
  • Like 1
Posted

Evo malo sumirano sta se sve desava po kosarkaskom svetu (pre svega u Americi) i kakve potencijalne negativne efekte moze da ima na kosarku u Evropi

• Like 4
Posted
21 hours ago, ScepanScekicSto said:

i opet kad nista ne napravi, trebace im vremena da se rese njegovih igraca

Zato mi u Zvezdi imamo sve gazdine igrače.