Kankkunen Posted July 21 Share Posted July 21 13 minutes ago, Admiral said: Njega sam prizeljkivao prosle godine kada smo cele sezone cekali cetvoruku. U Baskoniji je bio bas koristan. Koliko znam, prosle sezone nije nigde ni igrao? Imao operaciju kolena. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Howie Roseman Posted July 21 Share Posted July 21 Igrao za Trento u playoffu 4 utakmice protiv Armanija, imao po 5 poena i 5 skokova po meču. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admiral Posted July 21 Share Posted July 21 7 minutes ago, Kankkunen said: Imao operaciju kolena. to znam. Inace mislim da bi posle Baskonije imao korektan ugovor u EL. Evo kolega Howie dopunjuje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borca Posted July 22 Share Posted July 22 Rokas Jokubaitis sada navodno blizu potpisa za Makabi iako je bilo informacija o njegovom povratku u Zalgiris. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borca Posted July 22 Share Posted July 22 Chimezie Metu navodno "na meti" Barselone. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted July 23 Share Posted July 23 Melvin Ajinca potpisao za Asvel. Reč je o 20-godišnjem momku, najboljem strelcu na U19 FIBA svetskom prvenstvu prošle godine u Mađarskoj. Pre par nedelja je draftovan kao 51. pik od strane Wizardsa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted July 23 Share Posted July 23 Izgleda će Donta Hall potpisati za Baskoniju. Lepo pojačanje za njih. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted July 23 Share Posted July 23 1 hour ago, Chaos Is Me said: Izgleda će Donta Hall potpisati za Baskoniju. Lepo pojačanje za njih. Bas me zanima kako ce tamo izgleda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borca Posted July 23 Share Posted July 23 Daulton Hommes i Kevarrius Hayes zvanicno novi igraci Pariza. Ergin Ataman i Panatinaikos produzili saradnju do leta 2027-me. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted July 24 Share Posted July 24 Jokubaitis potpisao za Makabi. Causeur potpisao za Armani. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borca Posted July 24 Share Posted July 24 Ignas Brazdeikis se vratio u Zalgiris i potpisao 2-godisnji ugovor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted July 24 Share Posted July 24 I eto, Jokubaitis je ipak skrenuo u TA, toliko o Zagirisu i njihovoj finansijskoj moci da privuku igraca, cak i ako se radi o njihovom detetu. Mislim da bi jedan od dvojice Brazdeikis/Wallace mogao da ispostavi kao visak, ali Brazdeikis je neko ko ne moze da se ispusti ako vec postoji mogucnost da se vrati u ekipu. Francisco, Dimsa, Lekavicius Brazdeikis, Wallace, Syrvidis (mada je on vise trojka) Ulanovas, Mitchell, Butkevicius Manek, Smailagic Birutis, Dunston Jasno je da ce Syrvidis dobar deo minuta provoditi na poziciji 3, a Ulanovas i Mitchell na 4, Smailagic ce cesto igrati na 5. Mana ove ekipe je sto nema nekog kosgetera na EL nivou (Brazdeikis nije skoro ni igrao prosle sezone, Francisco se nije nesto dokazao, Wallace, Mitchell i Syrvidis su dosli iz EC), druga mana je krpljenje reketa. Ono sto je velika prednost ove ekipe je sto je 7 igraca vec igralo u Zalgirisu, sto ima dosta domacih igraca koji mogu da lepo funkcionisu zajedno, naravno tu je jedan od najjacih domacih terena u takmicenju + trener koji zna kako da od slabijih ekipa izvuce maksimum. Ako ne bude nekih problema sa povredama, optimista sam da ova ekipa moze da se umesa u borbu za TOP 10, a mozda cak i nesto vise. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted July 24 Share Posted July 24 Šuška se da će Filip u Zvezdu... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted July 25 Share Posted July 25 Vezenkov odmah pola novca Janakopulosu da odnese posto mu je on obezbedio ovaj ugovor. Odrao ih je kao...pa...kao Tuta Bugarin. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admiral Posted July 25 Share Posted July 25 Vezenkov Piters Milutinov Fal Whright Oly je na unutrasnjim pozicijama cement. Imaju i suta i igre ledjima i odbrane, skok... verovatno najbolja unutrasnja linija u EL. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrach Posted July 25 Share Posted July 25 fali ti Petrušev tu 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borca Posted July 25 Share Posted July 25 Gordon Herbert zvanicno novi trener Bajerna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted July 25 Share Posted July 25 Justin Anderson potpisao za Barsu. Dosta čudan potpis. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanScekicSto Posted July 25 Share Posted July 25 E kakva glupost oko Vazenkova… novi Mirotic u najavi… samo da bi pokusali da stignu PAnataikos… izgubilo sve smisao Link to comment Share on other sites More sharing options...
zorex Posted July 25 Share Posted July 25 Takmičenje u kojem je najplaćeniji igrač Bugarin nije nikakva šteta da se ugasi. 2 1 2 19 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted July 25 Share Posted July 25 2 hours ago, zorex said: Takmičenje u kojem je najplaćeniji igrač Bugarin nije nikakva šteta da se ugasi. Ja prije dosta godina pričam mojoj majci kako nam je za direktorku došla Bugarka, a ona kao iz topa "mislim da je vrijeme da mijenjaš firmu". I ispalo je da je u pravu, utekao sam ne baš u poslednjem, ali recimo u pretposlednjem trenutku 😁 1 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted July 26 Share Posted July 26 19 hours ago, zorex said: Takmičenje u kojem je najplaćeniji igrač Bugarin nije nikakva šteta da se ugasi. I takmičenje u kojem su grčki klubovi najbogatiji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borca Posted July 26 Share Posted July 26 Juan Nunez zvanicno novi igrac Barselone. Serge Ibaka zvanicno novi igrac Reala, ugovor je potpisan na jednu sezonu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nemanjau5 Posted July 27 Share Posted July 27 Postoje naznake da ce Furkan Korkmaz nazad u Evropu, konkretno Monako. Potencijalno jako zanimljivo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borca Posted July 29 Share Posted July 29 Youssoupha Fal navodno interesantan Barseloni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts