Jump to content

Euroleague transfer market 2024/25


Recommended Posts

Nije isključeno da su konačno vidjeli priliku da preuzmu primat od Makabija jer su ovi ostali bez čitavog tima i da spremaju dugoročan projekat da kroz Evrokup uđu u EL ili moguće da imaju informacije o proširenju EL i neke garancije da će učestvovati. Uostalom tako su ovima došlo Panter i Ledej npr.

Edited by jabadabaadu
Link to comment
Share on other sites

6 hours ago, Pero_Cameron said:

Hapoel bi zaista bio osveženje u EL. Fina hala, odlični navijači, a evidentno ni da budžet ne bi bio problem.

 

Da, taman da ulete umesto jednog od beogradskih projekata.

 

Sto se tice prelazaka, trziste postaje sve siromasnije i siromasnije, a mnogo klubova nije ni izbliza popunilo svoje sastave. Cini se da su do sada najbrzi bili Fener, Armani, Monaco, Crvena zvezda i Efes, uz PAO koji skoro nista ni ne mora da menja. Ostali su u problemu, na primer, ako Olympiacosu ode i Goss, koga ce dovesti na pozicijama 1 i 2?

Link to comment
Share on other sites

jeste li videli skorije da igrač otputuje na potpis ugovora leti kao što je braun sleteo u atinu? ko zna kakav mu je provod janakopulos priredio kad je pristao da ode na potpisu ugovora...

1 hour ago, Bobby Shurda said:

Ježim se od moljakanja ovog mentola Monekea od strane navijača Partizana i Zvezde, ajde ovu decu debilnu da opravda čovek ali odrasle ljude, ovo je da se trajno zabrani naziv zemlja košarke. 

come to red star topic, bro

  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, Bobby Shurda said:

Ne znam što je ljudima čudno, Amerikancima realno varniče jaja za Evroligu, 99% igrača je svejedno da li će da igra za Igokeu ili Real. Sada bi eventualno igrali za Pariz pa da mogu da okače na stori njihovim zemljacima da se pohvale kako žive tamo, kad već nemaju timove Rim i London. 

 

Sve kul, ali mislis da Hapoel moze da mu da vise para od vecitih?

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, Markoss said:

 

Sve kul, ali mislis da Hapoel moze da mu da vise para od vecitih?

Nije bitno koliko mu ko da para na papiru nego i šta mu ostane u džepu itd. 

 

U izraelskoj ligi ima gomila američkih igrača koji kvalitetom mogu da igraju u većini El timova pa ako neko misli da je to onako slučajno što se zezaju tamo, nema problema. 

Edited by Bobby Shurda
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, Markoss said:

Sve kul, ali mislis da Hapoel moze da mu da vise para od vecitih?

 

Koliko god ova citirana recenica bila apsurdna (i nadam se da ce u bliskoj buducnosti postati ne tako sjajna proslost), nije ni bitno nekad ko koliko ima novca, koliko brzina kojom neko reaguje na trzistu.

 

Partizan je prosle sezone imao ogromnu kolicinu novca na raspolaganju, vukli su se sa Miroticem mesec dana i nakon sto nisu uspeli da se dogovore sa njim nisu imali vise na koga da potrose taj novac i doveli su Doziera i Kamiskog.

 

Jedan Armani koji ima ogroman novac je totalno promasio kompoziciju ekipe, na 3, 4 i 5 su potpisali 7-8 igraca koji su papreno placeni, ali zato im je na 1 i 2 rotacija bila Lo - skrseni Baron - Hall - Flaccadori.

 

Trziste slobodnih igraca je svake sezone sve slabije i slabije i ko najbrze reaguje moze lagano da se sprema sezonu, dok poslednjima ostaju samo otpaci.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...