K.Dot Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Kakav tutuban je ovaj Milojević, mada možda i ja preterujem, on jednostavno ne ume drugačije. Da mu dovedeš 10 CR on bi ih postavio u dupli blok. Zenit se poigrava sa nama kao da je u pitanju prajm Real Madrid, ne možemo da zadržimo loptu duže od dva dodavanja. 1
Azazelkg Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Just now, tsva said: Milosavlejvic i Stojkovic nisu ni za kobasice a kamoli za fudbala. Invalidi. Jedino ih vadi sto ne govore istim jezikom Koliko bi se kukali za njima kad, recimo, barem danas nisu igrali. Ne mogu ni da zamislim. U stvari mogu, godinama se to čita ovde.
K.Dot Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Žalosno je da mi nemamo talentovanije klince od ovoga što je trenutno pri prvom timu. Milosavljević posvadjan sa nogama, nema brzinu, nema pas, trenutno nema ništa, rendom forumaš sa kondicijom. Stojković takodje. Ako je ovo najbolje što OŠ ima da ponudi, ugasiti odmah. Bolje da dovodimo samo gotove igrače. Kakav par penzionera su Terza i Marin doveli pozadi. Za jednog je pitanje kada će biti u stanju da igra a Rodrigao kao da nije igrao fudbal jedno 5 godina.
Maksim Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Opusteno ljudi, sad ce Dalsio da poveze redove i talentovani Lucic da napravi nemir u odbrani Zenita i eto preokreta.Salu na stranu jel se meni cini ili ovaj Rodrigao ima solidnih kilograma viska?Bas veliko razocarenje.. 1
fradler Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 8 minutes ago, Maverick88 said: Rodrigao za sada na pripremama očajno izgleda. Jako je trom... Ne znam kako Veljkovic stoji sa brzinom, ako je i on spor bice belaja. Sva tri nasa klinca su tiha jeza... Prucev kao i uvek deluje kao zanimljiv igracic, preplasen i stavljen na pogresnu poziciju. Mislim da bismo dosta bolje izgledali da je on desno a Olajinka levo, ali sacuvaj Boze da Milojevic upari dva klinca na jednoj strani, pa makar i na prijateljskoj utakmici... I da, protiv ovakvih (ozbiljnih) protivnika - Serif >>> Duarte.
tsva Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Rodrigao da nije trom ne bi nikada igrao kod nas jer je fudbalski pismen. Plus zadnju takmicarsku utakmicu odigrao kad je Kostunica bio predcendnik Prucev ne moze pokesti dve hrenovke. Tesko ce ozbiljan fudbal igrati bez kila
No name Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) Jbt i dalje se zamlacuju sa Djuricem...koliko još utakmica treba da igra da bi " stručnjaci " uvideli da je momak igrac zonske lige? Kakva se tačno šansa daje? Da pokaže po 1000 puta da nema pojma. Ovaj milojević nikad neće izaći iz opanaka, I shvatiti da se fudbal ne igra bez krila, i da ovo sto on pokušava nisu krila već alibi igrači koji popunjavaju broj. Ocekujem na startu zvaničnih utakmica Olajinku kao defanzivno odgovornog igraca na jednoj strani a na drugoj Luku Ilica kao što je bilo u Bodeu... I onda će stručnjak da se išcudjava kraj klupe. Edited 5 hours ago by No name
tsva Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 4 minutes ago, K.Dot said: Kakav prijem lopte Pruceva, strava i užas. Iznenadila ga lopta.Nije ocekivao da ce biti okrugla. Zna li neko ko gura ovog Sljivica? Niti ume niti ima dva grama mozga. A i od ovih starijih niko da mu lupi samarcinu 1
fradler Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Po navici primamo golove kao poslednji paceri, uvek iz neke kretenske greske i diletantski poklonjene lopte...
K.Dot Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Olanjinka ima zacementirano mesto u startnoj postavi, Miloje nije mogao da dočeka da se ovaj oporavi. Ako Veljković nije na man utd Vidić nivou, mi smo jebali ježa. Rodrigao brat izgleda sporije i tromije od mene a ja trčim rekreativno jednom nedeljno. 1
No name Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Prucev nejaki. Tri godine se on vuče po pozajmicama, prolazi pripreme sa nama i tako u krug. Ako za svo ovo vreme nista uvideli da li moze ili ne, treba da batalite vođenje kluba. I on sad tu nešto igra , pedantni ga uigrava, a i vrapcima je jasno da nece biti tu. Meni nije jasno da se oni toliko zapuste za ovih 10 dana što imaju pauze, da pojedinci prosto zaborave i na prijem lopte a o fizičkoj spremi ne treba trošiti reči. Pojedincima treba 3 meseca da dodju u red.
K.Dot Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Voleo bih samo jedne sezone da vidim fizički spremne igrače pa makar ne osvojili nijedan trofej.
Nikola Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Milijević je veliki trener i složiće ovo za Farska ostrva/ Gibraltar. Uz pomoć Terzića velikog i časnog fudbalskog radnika. Ali treba sačekati intervju da nam pojasni ideje, ne treba lupati ovde. Pa nije ovaj klub prćija kriminalaca pa da kreće iz početka svake godine.
tsva Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Ni sa igracem vise ne mozemo da uspostavimo neku ravnotezu. Generalno najvise brine vezni red.
mister-no Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Baš mi drago da nas Zenit postavi na mesto. Ima još vremena za dovođenje ozbiljnih igrača ali strepnja je veća od nade.. Ko zna u kakvom je stanju i Veljković kad završi kod nas. Štoperi, krila i trener rak rana. Imamo četiri, pet trenutno sigurnih kod Miloja.. Olanjinka, Krunić, Elšnik, Mirko,Tiknizijan i verovatno taj golman. A evo i Dalsija, da ga oproba
tsva Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 1 minute ago, mister-no said: Baš mi drago da nas Zenit postavi na mesto. Ima još vremena za dovođenje ozbiljnih igrača ali strepnja je veća od nade.. Ko zna u kakvom je stanju i Veljković kad završi kod nas. Štoperi, krila i trener rak rana. Imamo četiri, pet trenutno sigurnih kod Miloja.. Olanjinka, Krunić, Elšnik, Mirko,Tiknizijan i verovatno taj golman. Serif, Seol, Veljkovic Ni Lucic ne moze pojesti dve hrenovke
Small Owl Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Realno, ova utakmica nam je došla kao po kazni. Početak priprema, ti ideš Bogu iz nogu u Rusiju sa nekom Frankeštajn ekipom sastavljenom od igrača sa pozajmice, igrača koji su tu 7 dana, klinaca, rezervista i igrača iz prve postave. Sad nazad u Austriju i samo se moliti Bogu da ne bude lomova, iščašenja itd. U svakom slučaju, negledljivo. P.S. Lučić uradio više za 5 min nego svi ostali zajedno za 80 min. Bez želje da vrijeđam igrače, on mi baš izgleda glup lik.
ZiS Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Kada pogledate istoriju povreda Veljkovića na transfermarktu sve je jasno… Ne sećam se da sam video dužu listu od njegove…
No name Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Pedantni je najveći problem. Covek kad izmesa pozicije da te bog sačuva.. Nikad ne izvede isti tim, već konstantno pravi zbrku izborom igraca, rotacijama, I taktikom. Takodje ovaj Luka Ilić ni ti smrdi ni ti mirise. On tu nešto igra, daje neke golove, pedantni ga stavlja na krilo što on nije, sve je to neki nivo JSL Cukarickog, Tsc -a, za nas on nema sta da traži bez obzira na golove u JSL . Igrač bez izraženih kvaliteta, koji svojom igrom uopšte ne pravi razliku protiv ozbiljnijih ekipa .
Markoss Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Bas je lose ovo. Ocekujem kiks u kvalifikacijama za LS. 1
K.Dot Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Sad će neko da kaže ali ovo je izmešana ekipa, rezervisti i klinci, jeste ali nama iz prve postave fale samo Šerif, Seol i Elšnik. Ne pamtim da smo skoro imali ovako loše sklopljen tim, bukvalno nema jednog igrača zbog kojeg vredi ispratiti utakmice.
Amigo21 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Meni je najkriticniji Milosaljevic ako je on sa 17 godina ovoliko trom i spor kako ce izgledati sa 30+ nije on direktan krivac kod golova ali kod svakog gola se vidi da kasni, kod treceg gola je komican gde napadac uspe da sutne promasi, zaobidje golmana sutne da gol i onda se vidi Milosaljevic kako uklizava a jurio ga od centra. Tragikomican je.
Recommended Posts