Polivalentni Stevica Posted June 4 Share Posted June 4 Ako ne bude morala da se radi artroskopska operacija kolena,može čak i da bude spreman za OI. Videćemo u narednih par dana.. Federer je u poznoj etapi svoje karijere kidao meniskus,plus imao problem sa ledjima,pa se vratio i osvojio tri GS i odigrao nezaboravno finale sa Novakom 2019.godine na Wimbledonu. Novak neće odustati,verujem da će ga dodatno motivisati da završi karijeru pod svojim uslovima. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elias Posted June 4 Share Posted June 4 3 minutes ago, ciao said: Gledajmo to kao neminovnost da Novak nastavi karijeru jos 4 godine tj do sledece OI za slucaj da sada ne osvoji Ne znam za 4 godina, ali ako povreda ne ostavi veće fizičke posledice, ovaj naredni period koji će provesti u rehabilitaciji može da ga na neki način mentalno resetira i probudi glad za neke nove pobede i uspehe, i da, da mu produži karijeru za još koju godinu. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted June 4 Share Posted June 4 Nadam se da nisu gotovi ni on ni Nadal. Jedva sam se navikao da Fed vise ne igra, mogu ova dvojica jos malo da izguraju ajde. 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Molina23 Posted June 4 Share Posted June 4 (edited) Pustite vi Feda i Rafu, njih nije napravio Goat Srki koji će sinčini junaku da upadne pijan nakon operacije (dok na blututu piči patriotski mix) i da vikne jedno - ajmooo! Edited June 4 by Molina23 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted June 4 Share Posted June 4 32 minutes ago, Polivalentni Stevica said: Ako ne bude morala da se radi artroskopska operacija kolena,može čak i da bude spreman za OI. Videćemo u narednih par dana.. Federer je u poznoj etapi svoje karijere kidao meniskus,plus imao problem sa ledjima,pa se vratio i osvojio tri GS i odigrao nezaboravno finale sa Novakom 2019.godine na Wimbledonu. Novak neće odustati,verujem da će ga dodatno motivisati da završi karijeru pod svojim uslovima. Mora se uzeti u obzir da je Federer bio 2-3 godine mladji tada i sa mnogo manje predjenih kilometara imajuci u vidu stil igre obojice. Ovo je bas veliki udarac za Novaka, veliko ce iznenadjenje biti da se vrati uopste ove sezone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polivalentni Stevica Posted June 4 Share Posted June 4 18 minutes ago, Miki28 Teoljub said: Mora se uzeti u obzir da je Federer bio 2-3 godine mladji tada i sa mnogo manje predjenih kilometara imajuci u vidu stil igre obojice. Ovo je bas veliki udarac za Novaka, veliko ce iznenadjenje biti da se vrati uopste ove sezone. Naravno,ali moramo uzeti u obzir i to da Novak dosta više pažnje posvećuje radu na svom telu nego Rodžer. Plus je mentalno dosta jak. Sve zavisi od toga koji je stepen kidanja meniskusa.Ako ne može OI da igra,nek uzme slobodno do kraja sezone i pripremi se za verovatni poslednji ples naredne sezone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted June 4 Share Posted June 4 Vimbldon ne treba ni uzimati u obzir, tamo je opterećenje za kolena preveliko. Šteta jer mislim da je tamo imao najviše šanse do kraja karijere. Na svu sreću nakupio je već par kila tih ananasa 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted June 4 Share Posted June 4 7 minutes ago, Polivalentni Stevica said: Naravno,ali moramo uzeti u obzir i to da Novak dosta više pažnje posvećuje radu na svom telu nego Rodžer. Plus je mentalno dosta jak. Sve zavisi od toga koji je stepen kidanja meniskusa.Ako ne može OI da igra,nek uzme slobodno do kraja sezone i pripremi se za verovatni poslednji ples naredne sezone. Novak ce gledati sve moguce metode kako bi izbjegao operaciju ali i u tom slucaju oporavak je dug, za napore kakav je GS ili OI nije dovoljno 8-12 nedelja tog RICE metoda jer je u tom periodu potrebno potpuno mirovanje a tek nakon toga postepeni trenazni proces 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polivalentni Stevica Posted June 4 Share Posted June 4 1 minute ago, Miki28 Teoljub said: Novak ce gledati sve moguce metode kako bi izbjegao operaciju ali i u tom slucaju oporavak je dug, za napore kakav je GS ili OI nije dovoljno 8-12 nedelja tog RICE metoda jer je u tom periodu potrebno potpuno mirovanje a tek nakon toga postepeni trenazni proces Tri puta sam operisao koleno,a jednom imao nagnječenje meniskusa,prvi stepen. Tako da razumem i jasno mi je šta pišeš. 😃 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted June 4 Share Posted June 4 Tja, malopre sam pogledala i nije bilo još počelo, sad pogledam opet i Alkaraz već ima brejk. Biće dosadno i večeras. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted June 4 Share Posted June 4 Alkaraz, totalna rutina trenutno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted June 4 Share Posted June 4 (edited) Dvoumila sam se da li da prekinem ovo što radim i da bacim pogled na prenos, ali po statistici ne deluje mi da ima šta da se vidi. Evo sam izgurala Cicipasa do TB-a ali i set mu je izgleda mnogo. Žali li se ovo Cicipas na Alkarazovu buku tokom poena? Meč izgleda jedino može postati zanimljiv ako se posvađaju Edited June 4 by alcesta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted June 4 Share Posted June 4 Da, buni se zbog toga...Cicipas koji se sluzi svim i svacim se buni Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted June 4 Share Posted June 4 Spomenuo Mekinro kako je Cicipas poludeo na W kad je igrao protiv Kirgiosa, to sam i zaboravila. Evo se publika opet javlja, hoće da učestvuju u meču, dosadno im izgleda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted June 4 Author Share Posted June 4 Šta god Cicipas radio, on je u pravu. I sabalenka I Alkaraz su preglasni, Sabalenki može da se sudu svaki put hindrance, a bogami i kod Alkaraza. Da bude jasno, navijam za njega sad, ali je tako. Što se pak Novaka tiče, samo organizatorima da zahvali, nisu njegove ludorije dovele do ovoga, ne stavljaš prvog igrača i prvu zvezdu turnira da igra u pola jedanaest uveče i poslušaš ga za podlogu, jer je to govorio i pre samog meča. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted June 4 Share Posted June 4 Cicipas je toliko nemoćan da je već neprijatno za gledanje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted June 4 Share Posted June 4 Zato je i kukao i bunio se, iz ciste nemoci jer ga Alkaraz konstantno unistava. Lepo finale sa ove strane, Alkaraz-Siner, obojica fini momci 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted June 4 Share Posted June 4 Rekla bih da je Cicipas prilično popravio ponašanje u odnosu na pre par godina, mada je to uglavnom zato što je koučing sad dozvoljen pa više ne dolazi toliko da izražaja što tata ne ume da ćuti između poena Baš je mogao odigrati i taj miks sa Badosom, sigurno bismo gledali zanimljiviji meč nego večeras. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted June 5 Share Posted June 5 Šta je ovo Sabalenki? Ne izgleda dobro uopšte. Nadala sam se da Ribakina bude u polufinalu, šteta. Mada super za ovu malu Italijanku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Besni lala Posted June 5 Share Posted June 5 Andrejeva - srce malo Sada bih voleo da ona i Saša osvoje ... male šanse su - ali jbga voleo bih Link to comment Share on other sites More sharing options...
Besni lala Posted June 5 Share Posted June 5 Saša ima probleme sa dijabetesom??? Sad komentator na eurosportu reče ... Stvarno to nisam znao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted June 5 Share Posted June 5 Ima, rekli su da je tokom meča sa Griksporom koji se odužio jedno pet puta merio sebi šećer. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted June 5 Share Posted June 5 Ima, jos od malih nogu i valjda su mu rekli da zbog toga nikad nece moci da bude profesionalni sportista. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted June 5 Author Share Posted June 5 Ma zinula sam kad sam videla da su ispale Sabalenka i Ribakina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted June 5 Author Share Posted June 5 Ne razumem Sašinu igru, čovek te visine, raspona ruku, dobrog kretanja i servisa, ostajanje na baznoj liniji i ne izlazaka na mreži. Evo ML na Minorov servis No, dobio je, ali primedba ostaje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts