Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nista, ako i u Rimu ispadne u uvodnim rundama, mozemo sa sigurnoscu reci da ce cetvrtfinale RG biti neki njegov maksimum, pogotovo sto je sada vec izvesno da nece biti medju prva cetiri nosioca. Ravna linija, bas mu ovo nije potrebno. Ispada da su mu najbolji turniri od pocetka godine bili svakako Majami i AO do trenutka kada se povredio, a to je sve bilo na betonu. Gresaka u ovom mecu je imao za izvoz, a procenat dovijenih poena iz drugog servisa je takodje na slabih 40 %. Godine ipak cine svoje.

• Like 1
Posted

Novak je pečen. Mislim da bi na USO trebalo da kaže zbogom tenisu. Za manje od mesec dana mu je 38 godina, a bolji ovog i da bude nešto, neće biti dovoljno za GS, a neki masters više mu i ne bi značio u karijeri.

• Like 1
Posted
6 minutes ago, Dracarys said:

Novak je pečen. Mislim da bi na USO trebalo da kaže zbogom tenisu. Za manje od mesec dana mu je 38 godina, a bolji ovog i da bude nešto, neće biti dovoljno za GS, a neki masters više mu i ne bi značio u karijeri.

Verujem da ce igrati oprostajni ples sledece sezone, sta god bude bilo do kraja ove .................... slicno sam i ja pomislio, ali sam se setio da je ipak smogao snage da prosle godine uzme zlato na OI, i da na jednoj nozi odigra finale W, a ove godine je bio dobar na AO do povrede i svakako odlican u Majamiju ..................... videcemo, treba da bude dobar kao sto je bio u zavrsnici AO i Majamija, a da ga pri tome zaobidju i povrede, da mu ne padnu i Siner i Alkaraz u njegov deo zreba, itd.

• Like 1
Posted (edited)

I ranije je prelaz na šljaku bio mučan. Ovakav ocvali Novak sa 40-50% gasa u 2 brza seta nije dovoljan za random prebacivače/smarače kao nekada a nema svrhe da rizikuje nove povrede. Proba u jednom setu malo pojača i da zaplaši i to je to. Očekujem u Rimu 1/4 1/2 finale kao RG uvertiru, ipak je to stara kuća. 

Slažem se Crnim, Vimbi će kao i do sad biti peak sezone i pokazati gde je. Mnogo bodova za braniti, plus najveća šansa da neoštećen dođe do završnice. A i top 5 konkurencija mu iznova poručuje da može još da se nada i mazne neki GS. 

Edited by Molina23
  • Like 1
Posted

Ja ga jos svek ne bih u potpunosti otpisivao, posto u manje od godinu dana dva puta tukao Alkaraza i to na dve razlicite podloge. Igrao je i finale Vimbldona na jednoj nozi, odigrao dosta dobar AO do povrede i skoro pa odlican Majami. Njegov trenutno najveci problem je, moze li i kada sa dobrim fokusom i maksimumom koji mu donosi sve redje zavrsnice, da se izbori i sa povredama, i sa Sinerom koji mu je u poslednjih godinu i po dana nepremostiva prepreka. Bude li uspeo da resi te dve situacije na makar jednom od prestojeca 3-4 Slema, imace sanse da uzme jos jednu titulu i da se nakon toga sledece godine i oprosti od tenisa. Videh sada njegovu izjavu izmedju redova, ocigledno da ne veruje da moze da uzme RG.

• Like 1
Posted
4 hours ago, Drug Crni said:

Ja bih ipak sačekao Wimbledon pa onda tek krenuo sa raznim pričama.

I ja mislim da ce tempirati formu za W kao najvecu sansu da uzme taj poslednji slem. Mada mi iskreno deluje da se i on sprema za penziju dogodine u nekom momentu