Jump to content

Recommended Posts

Posted

Fricko pobedio Tabila i Baeza, lepa pobeda protiv Argentinca koji je pre ovoga osvojio 2 turnira na sljaci za redom, 6-2 6-2;

Sada za 2h na QF protiv Runea, a pobednika ceka Meda.

Posted

Prva dobra odluka ove godine. Iz aviona se vidi da mu nije baš do tenisa trenutno. Majami bi bio stvarno mučenje, kako za njega tako i za njegove navijače. Sad malo odmor, pa planinarenje, pa bosanske piramide, pa vratiti se kroz dva meseca u Rimu, lagane pripreme za RG, pa ako ti se i onda ne igra tenis i to na RG-u i Vimbldonu, onda polako svoditi račune tamo nakon OI u Parizu. 

Posted

Došla malopre kući i taman se namontirala da tražim strim kad vidim prekinuto. Mislila sam da pada kiša ali ovo mi nikad ne bi palo na pamet :krstipd4:

Posted

Čuj tebi, Beker kaže da ovo nikad nije video :lol_2:

Bio je jedan meč kod žena, neko od novinara je pisao, dal I Meksiku, ne znam, pa je prekinut iz ovog razloga.

Posted (edited)

Ali ovaj natpis Play suspended - Bee invasion :roflmao:

Dobro je da makar publiku ne napadaju, ili bar tako izgleda.

Ovaj siromah što je došao da skida pčele nema nikakvu zaštitu, pretpostavljam da nemaju predviđenu takvu vrstu opreme za hitne slučajeve  :smiley5:

Edited by alcesta
Posted
6 minutes ago, alcesta said:

siromah što je došao da skida pčele nema nikakvu zaštitu, pretpostavljam da nemaju predviđenu takvu vrstu opreme za hitne slučajeve  :smiley5:

Šta će mu, pa nije on slabić ko ovaj Alkaras koji se terura na dve tri pčele koje su mu prišle.

Ljudi bez problema idu da proveravaju svoje košnice bez zaštite.

Posted

Eto, Simpsonovi su i ovo predvideli :classic_biggrin:

Osećam se pomalo kao lavrnja kad je jurio strimove sa čelendžera da bi posle gledao mašine kako ravnaju šljaku ali ovo se barem ne viđa svaki dan :krstipd4:

Posted
6 minutes ago, Dracarys said:

Šta će mu, pa nije on slabić ko ovaj Alkaras koji se terura na dve tri pčele koje su mu prišle.

Ljudi bez problema idu da proveravaju svoje košnice bez zaštite.

Sprdas se?