m0k1 Posted Thursday at 02:31 PM Posted Thursday at 02:31 PM Kakav je kamenjar Hazer... Sa druge strane mislim da bi Odijasea mogao da pokupi neki evroligas da se oproba tamo. 1
L' Imperatore Posted Thursday at 04:26 PM Author Posted Thursday at 04:26 PM Strašne amplitude. Kad smo dobri, smo jako dobri. Kad smo slabi, katastrofalni smo. Od - 16 na +4 pa nazad na -14. 2 hours ago, m0k1 said: Kakav je kamenjar Hazer... Sa druge strane mislim da bi Odijasea mogao da pokupi neki evroligas da se oproba tamo. Odiase ima potencial ali njegov pad u zadnjih par meseci je neobjašnjiv. On je prvi deo sezone odigrao na NBA nivou, a sad ga nema nigde. 2
m0k1 Posted Thursday at 04:47 PM Posted Thursday at 04:47 PM Slazem se - i on i Smith su dosta pali u drugom delu sezone. I cela ekipa sa njima. 1
MV91 Posted Thursday at 04:48 PM Posted Thursday at 04:48 PM Три утакмице у једној (Маринко Роквић). Мислио сам да је то то на 72-76, кад оно шамарчина само таква. Код Хазера је невероватна диспропорција између енергије и кошаркашке (не)интелигенције.
m0k1 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Katastrofalan je nacin na koji su dozvolili Tofasu da napravi seriju 14:0 i povede dvocifrenom razlikom
m0k1 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Imali su bas srece, mada nisam siguran da je jurenje produzetka dobro resenje. Rid i Perez deluju bas razigrano dok ovamo Kavano ima 4 faula dok su Hazer, Korkmaz i Smit bas losi veceras...
m0k1 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Kao da gledam Zvezdu, samo manje kvalitetniji tim (i dosta jeftiniji). Krenu uzasno, ceo mec jure, povedu pred kraj pa prokockaju. Posle toga ode u produzetak i tu ce da izgube u najavi...
MV91 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Овај Рид гризе да се прода, као и Мекинли Рајт, док су Смит и Хазер сахранили сезону уз очигледно морање да се форсира Коркмаз.
Miki28 Lakers in 5 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 5 minutes ago, MV91 said: Овај Рид гризе да се прода, као и Мекинли Рајт, док су Смит и Хазер сахранили сезону уз очигледно морање да се форсира Коркмаз. Korkmaz preokrenu 10 minutes ago, m0k1 said: Kao da gledam Zvezdu, samo manje kvalitetniji tim (i dosta jeftiniji). Krenu uzasno, ceo mec jure, povedu pred kraj pa prokockaju. Posle toga ode u produzetak i tu ce da izgube u najavi... Jedino sto ih vodi Radonjic 2
Dzo23 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Čestitke najvećem Zvezdinom treneru u istoriji, legendarnom Deji Radonjiću, plasman u polufinale turske superlige. ❤️ 3
Miki28 Lakers in 5 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) Istorijsko polufinale za Radonjica i ekipu. Edited 5 hours ago by Miki28 Lakers in 5 edit 1
MV91 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 2 minutes ago, Miki28 Lakers in 5 said: Korkmaz preokrenu Каква сам струка. Искрено ми је баш драго, супер сезона на крају, а и није ред да Трифуновић избаци доктора. 1
m0k1 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Ili jednostavno igraju vs slabijih timova koji ne kaznjavaju bas uvek kao vecina EL timova... Ali drago mi je sto su se provukli mada mislim da ce ih Fener bas lagano dobiti... 1
Don Dusko Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Ali kako se radovao Dejo kad je Korkmaz ubacio prvo bacanje.Morace gif toga da se pravi pa da bude antologijski. :D 3
Miki28 Lakers in 5 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Just now, m0k1 said: Ili jednostavno igraju vs slabijih timova koji ne kaznjavaju bas uvek kao vecina EL timova... Ali drago mi je sto su se provukli mada mislim da ce ih Fener bas lagano dobiti... Opa sampion Evrope favorit? Zanimljivo 2
Problem sa licnim greskama Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) Korkmaz je baš propao, game winner na stranu. Samo divlja. Sipahi odigrao odlično. Edited 4 hours ago by Problem sa licnim greskama 1
Miki28 Lakers in 5 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 8 minutes ago, Problem sa licnim greskama said: Korkmaz je baš propao, game winner na stranu. Samo divlja. Sipahi odigrao odlično. Ali onaj napad Sipahija na kraju regularnog dijela je bio za lincovanje. Imali su vise srece no pameti tu, Cavanaugh izvukao 2
Problem sa licnim greskama Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Generalno sam jako razocaran nivoom ovog cetvrtfinala. Nadam se da su prve dve utakmice bile bolje.
L' Imperatore Posted 4 hours ago Author Posted 4 hours ago Ne znam dali se Radonja ovako radovao kad smo titule osvajali sa Zvezdom. Vidi se da mu je stvarno stalo da napravi što bolji rezultat sa ovom ekipom. Što se tiče igre, mnogo toga ima da se zameri, ali iščupali su nekako pobedu, i to se na kraju piše. Recimo Korkmaza bi za onu trojku na prvi pas u napadu na 92-88, tuko ko vola u kupusu. Ali eto, izvuče budala sa na kraju, onim šutem sa 9 metara. Go figure... Ne vidim način na koji možemo da iznenadimo Fener. Ali, igramo with house money što bi se reklo. ja bi recimo bio zadovoljan več da se pošibamo dobro i uzmemo jednu pobedu. Sve preko toga bi bilo fantastično. 1
Problem sa licnim greskama Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Cekaj Imperatore brate da li ce uopste biti Fener. Ovo se opasno lomi u Carigradu. 1
Recommended Posts