Jump to content

Recommended Posts

Posted
1 hour ago, Don Dusko said:

Danas u 18:30 protiv Fenera.

Prenosi li ko?

Ne vidim nista u areninoj semi, ne vidim ni da prenose Galatu

Posted

Ova igra se može opisati isključivo jednom rečju - sramotna. 

Napad totalno bezidejan. Bolje bi bilo da su dali Korkmazu da šutira svaki napad sa pola terena, nego ovo što su odigrali u prvom poluvremenun.

Odbrana još gora. Ljudi su celu drugu četvrtinu šutirali otvorene trojke.

Energija 0. Kao da ih je neko tuko sve od utakmice se Galatasarayom do danas.

• Like 1
Posted

Делује да су Пониткина повреда и Коркмазов долазак скроз разбуцали екипу.

Posted
2 hours ago, MV91 said:

Делује да су Пониткина повреда и Коркмазов долазак скроз разбуцали екипу.

Korkmaz kao Voker u Zalgirisu efekat.

• Like 1
Posted

Ништа ми се не свиђа ово како игра Бешикташ, ако прођу Олимпију свашта може да буде у тој једној утакмици, а ту нам се одлучује сезона.

Posted
1 minute ago, Chaos Is Me said:

Nemoj da padate. Ipak je Fener prevelik zalogaj u ovom trenutku.

Слажем се, али је Фенер најмањи проблем. 

Већ неко време, слично као Звезда се провлачимо са победама и поред лоше игре, Тренто, Будућност, Меркезефенди, Сопот, и онда сад 4 пораза за редом, од тога два баш болна у првенству.

Али ће добро доћи пауза да се мало разбистре главе и одмори екипа.

• 3 weeks later...
Posted

Ни пауза није помогла, 102 примљена поена од Бујукчемечеа за наставак лоше серије. Домаћи нас убили споља, 63% за 3.

Једина добра вест је што се вратио Понитка.

• Like 1
Posted

Данас добијамо противника у 1/4 Еврокупа, ЦедОлимпија дочекује Бешикташ.

Posted

Očekujem prolaz Bešiktaša. Cedeoli je pala s formom u poslednje vrijeme.

Vidićemo koliko može Budućnost koja je u sjajnom naletu. Telekom je svakako ekipa koju mogu proći i u Turskoj. 

Posted

Nešto sam načuo da bi Olimpija mogla biti bez Lemara večeras. Veliki udarac za njih, ako je to tačno i mislim da je Bešiktaš u tom slučaju bliže prolazu.

Posted

Кумара Звездан очитао лекцију Алимпију у 2/2.

Видимо се следеће недеље.

• Like 3
Posted

Коначно прекинута серија пораза у једној бизарној завршници против Јаловаспора где смо промашили 5 бацања у пенал завршници. Симон дабл дабл и играч утакмице, али и даље трапав око обруча, много играча ван ритма...

• Love 1
Posted
8 hours ago, MV91 said:

Коначно прекинута серија пораза у једној бизарној завршници против Јаловаспора где смо промашили 5 бацања у пенал завршници. Симон дабл дабл и играч утакмице, али и даље трапав око обруча, много играча ван ритма...

Da- Možda malo sličan problem kao kod Zvezde sa (pre)širokom rotacijom. Došli su Sipahi i Korkmaz koji traže svoju ulogu u sistemu. Vratili se Massinburg i Ponitka iz povrede. I onda igrač kao što je Butej ni kriv ni dužan nekako ispao u drugi plan.

• Like 1
Posted

Све што је грађено од летос стаје сутра у једну утакмицу. Пласман у полуфинале је нешто што би дало смисла свему ономе што је рађено кроз Еврокуп регуларну сезону где је тим одиграо без иједног резултатског кикса.

После дужег времена екипа је на окупу, а иако далеко од жељене форме, верујем да је ово меч о коме већ сви дуго размишљају.

Противник незгодан иако није фаворит, после лошег старта и много проблема расли су кроз сезону и тренутно су у најбољој форми од почетка исте.

Кумовски дуел сyтра од 18:00.

• Like 1
Posted

Cedevita imala 2 jako teska meca u prethodnih 7 dana, nije za ocekivati da budu na vrhuncu sutra iako ce biti silno motivisani.

Ima li povredjenih u Bahceu? Nikako da ih ispratim u poslednje vreme.

Posted
10 hours ago, Nenadd said:

Cedevita imala 2 jako teska meca u prethodnih 7 dana, nije za ocekivati da budu na vrhuncu sutra iako ce biti silno motivisani.

Ima li povredjenih u Bahceu? Nikako da ih ispratim u poslednje vreme.

Сви су се вратили после ове репрезентативне паузе, Понитка и пре времена.

• Like 2
Posted

Olimpija svakako nije protivnik za podecenjivanje. Jeste da to nije neka ekstra kvalitetna ekipa. Ali spremni su na borbu i daju svoj maksimum, a to je nešto što nikada nije za zanemariti u timskom sportu.

Iako smo mi u nekoliko lošijoj formi, ja mislim da dobijamo ovo jer nam stilski odgovaraju. Oni nisu neka divlja šuterska ekipa, koja bi na neku ludu šutersku formu u jednoj utakmici mogla da te izbaci. Oni igraju dosta smiren tempo, vole da koriste fizikalije u missmatchevima i tako dalje. Problem za njih je što i mi volimo da odigramo na taj način, samo što imamo više fizike od njih.

Mislim da če se to najviše odraziti u skoku. Ako tu budemo fokusirani kako treba, morali bi da izdominiramo u tom segmentu. Valjalo bi Cavanaughom napasti Robinsona dole i ubaciti ga u probleme sa faulovima ako je moguče. Pritisnuti Nikolića na prenosu lopte, jer je tu baš tanak sa svojim robotizovanim pokretima. Skratiti rotaciju na igrače koji u ovom momentu mogu najviše da doprinesu. Ako Korkmaz recimo bude u kotnra ritmu, prikucati ga za klupu i to je to.

Možda Bahcesehir nema strašan domači teren, ali ako ništa drugo, Olimpiji če faliti ta energija sa tribina koju su imali u zadnje dve utakmice. Pa se možda to odrazi i njihovu agresivnost u odbrani. Pogotovo jer je i Jaka out, koji često set-uje tone kad pričamo o agresivnosti u odbrani, i povuče ekipu sa sobom.

• Like 1
Posted

Мирише на катастрофу, не због -17 после 1/4, већ због начина на који се игра.

Posted (edited)

Odbrana nije loša. Oni su ispogadjali šuteve preko ruke, pogotovo ove za 3 poena. Ali napad je baš žalostan

U prvoj četvrtini konstantno Odiase dole u missmatchu, ni jednom nismo uspeli da mu doturimo loptu.

Edited by L' Imperatore