L' Imperatore Posted 16 hours ago Author Posted 16 hours ago On 6/18/2025 at 8:44 AM, NMX said: Iz Sankt Peterburga moji, znaš ti dobro koji 🔜 Sa blagim zakašnjenjem, ali da, tako je 🙂 Pokušao sam kao da preimenujem topic, ali izgleda nemam tu opciju, Može li neko iz moderacije da pomogne? 1 5 1
djura.net Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Bas tuzan put kojim je krenula Radonjiceva karijera. Zao mi je kad neko izabere samoizolaciju za saku dolara a u godinama je kad moze jos mnogo toga da uradi.
Sasha Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Radonji je Panata greška karijere, može on mnogo ali ta Panata će ga sputavati u povratku u El. Jedino da El uskoro vrati Ruse pa on uleti sa Zenitom
GameChanger Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Treba reci da je, nakon sto je Bajern odabrao matorog Karija pre Deja, i njemu postalo jasno da u evroligi od 20 klubova za njega nema mesta. Dolaze mladi treneri koji mozda znaju manje kosarke od njega u nekom vakuumu, ali su vise prilagodljivi prema igracima i igraju modernije, primer su Galbijati i Tabelini, pa i Pupe itd. Njega je Pao dosta unazadio, sa Bahceom je mogao da se vrati u el ali nije uspeo da osvoji ek, a i sam taj projekat je sumnjiv kao i svaki drugi koji dolazi odatle. Zenit je vrlo dobro organizovan klub, plate su sigurno odlicne a i grad je jedan od najlepsih na svetu, na sve to je i pritisak mnogo manji nego bilo gde da je do sada radio. Uostalom, postoji i ta varijanta da se on zajedno sa njima vrati u EL, mada je to na dugom stapu. Ono sto je cinjenica jeste da njemu treba jedna dobra sansa i kampanja u el pa da se opet vrati kao relevantno resenje za strane klubove. Imamo primer Duska Ivanovica koji se jako mucio da od 2012. do 2021. nadje klub u evroligi, takodje je u tom periodu jednom najebao sa Panatinaikosom i jednom u Turskoj (Besiktas) i delovalo je da je blize penziji nego eliti. Desilo se da mu je dobra stara Baskonija pruzila jos jednu sansu, on joj se oduzio titulom, zatim je imao dobru kampanju sa Zvezdom i hop - eto njega kao regularnog izbora opet u evroligi . Nadamo se da bi tako nesto moglo da bude slucaj i sa Dejom, da se preko Zvezde vrati u evroligu na velika vrata.
NMX Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago On 6/18/2025 at 8:44 AM, NMX said: Iz Sankt Peterburga moji, znaš ti dobro koji 🔜 Odoh da uplatim loto 1 1
Recommended Posts