Davai Davai Posted December 5, 2023 Posted December 5, 2023 Svima želim puno zdravlja u 2024. pa da se dočeka i ta 2025. 😄 1
RatzenStadt Posted December 5, 2023 Posted December 5, 2023 E, ako mi ovo ne bude motiv da se iole unormalim i obezbedim sebi sve uslove da u miru i spokoju docekam lansiranje i narucim preorder, nista nece 😄 12 godina je proslo od kako su izbacili peti deo jebote. Ako nastave ovim tempom, "sestica" ce biti jedan od poslednjih GTA delova koje cu igrati u ovom zivotu.
Dracarys Posted February 12, 2024 Posted February 12, 2024 Najavljuje se i to za decembar čak. Za dve godine skoro. On 12/6/2023 at 12:08 AM, RatzenStadt said: E, ako mi ovo ne bude motiv da se iole unormalim i obezbedim sebi sve uslove da u miru i spokoju docekam lansiranje i narucim preorder, nista nece 😄 12 godina je proslo od kako su izbacili peti deo jebote. Ako nastave ovim tempom, "sestica" ce biti jedan od poslednjih GTA delova koje cu igrati u ovom zivotu. Kupiš PS i u normali si 7-8 godina minimalno. Smejurija mi je da dajem za PC 1000 evra koji će za 5 godina biti smeće.
realno *w Posted February 13, 2024 Posted February 13, 2024 14 hours ago, Dracarys said: Smejurija mi je da dajem za PC 1000 evra koji će za 5 godina biti smeće. PC od 1000 evra je upitan u startu, a za 2-3 godine je smeće kada su najnovije igre u pitanju. 1
Polivalentni Stevica Posted February 13, 2024 Posted February 13, 2024 Ko zna i kad će izaći za PC. Minimum 6.meseci nakon izlaska za konzole. PC se svakako više ne isplati za gaming. 2
Recommended Posts