Davai Davai Posted December 5, 2023 Share Posted December 5, 2023 Svima želim puno zdravlja u 2024. pa da se dočeka i ta 2025. 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RatzenStadt Posted December 5, 2023 Share Posted December 5, 2023 E, ako mi ovo ne bude motiv da se iole unormalim i obezbedim sebi sve uslove da u miru i spokoju docekam lansiranje i narucim preorder, nista nece 😄 12 godina je proslo od kako su izbacili peti deo jebote. Ako nastave ovim tempom, "sestica" ce biti jedan od poslednjih GTA delova koje cu igrati u ovom zivotu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted February 12 Share Posted February 12 Najavljuje se i to za decembar čak. Za dve godine skoro. On 12/6/2023 at 12:08 AM, RatzenStadt said: E, ako mi ovo ne bude motiv da se iole unormalim i obezbedim sebi sve uslove da u miru i spokoju docekam lansiranje i narucim preorder, nista nece 😄 12 godina je proslo od kako su izbacili peti deo jebote. Ako nastave ovim tempom, "sestica" ce biti jedan od poslednjih GTA delova koje cu igrati u ovom zivotu. Kupiš PS i u normali si 7-8 godina minimalno. Smejurija mi je da dajem za PC 1000 evra koji će za 5 godina biti smeće. Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted February 13 Share Posted February 13 14 hours ago, Dracarys said: Smejurija mi je da dajem za PC 1000 evra koji će za 5 godina biti smeće. PC od 1000 evra je upitan u startu, a za 2-3 godine je smeće kada su najnovije igre u pitanju. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polivalentni Stevica Posted February 13 Share Posted February 13 Ko zna i kad će izaći za PC. Minimum 6.meseci nakon izlaska za konzole. PC se svakako više ne isplati za gaming. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts