erwin Posted December 17, 2023 Share Posted December 17, 2023 Quote Mala Radojica @MaliRadojica20 На мом БМ на Бановом Брду 3 контролора из опозиције и председник БО из ДСС. Други контролор из ДСС се није појавио, Двери/Заветници нико, Нестор нико. Руска странка 2 контролора итд, у сваком случају опет њих 11 на нас 4. Више нас је било у Моштаници прошле године. Имам одмор сат времена, па се враћам и тамо сам до краја. Изађите и гласајте, искористите бирачко право и не дозволите да други одлучују о судбини вас, ваше породице и ваше земље. Срећно! twitter.com/MaliRadojica20/status/1736283862412439555 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted December 17, 2023 Share Posted December 17, 2023 5 minutes ago, Div said: Ja sam nešto pre devet, ušetao i išetao, nikog ispred mene, ima ubačenih listića, ne mogu da procenim koliko, nemam sa čim da uporedim. Je l` jos uvek u "Plavom cuperku"? Dobro, taman ti je i Maxi preko puta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Div Posted December 17, 2023 Author Share Posted December 17, 2023 1 minute ago, Kronostime said: Je l` jos uvek u "Plavom cuperku"? Dobro, taman ti je i Maxi preko puta. Ne, u Đuri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
erwin Posted December 17, 2023 Share Posted December 17, 2023 Malo izbornih bizarnosti: Spoiler Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted December 17, 2023 Share Posted December 17, 2023 3 minutes ago, Div said: Ne, u Đuri. Dobro, ima tu i Maksi, a i pijaca je blizu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted December 17, 2023 Share Posted December 17, 2023 Kakve kolone autobusa sa KiM idu ka birackim mestima u Srbiji... A pre samo par meseci je Av pominjao kolone traktora koji bi mogli sa KiM, izgleda promasili vozila. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted December 17, 2023 Share Posted December 17, 2023 Just now, Igor_ said: Kakve kolone autobusa sa KiM idu ka birackim mestima u Srbiji... A pre samo par meseci je Av pominjao kolone traktora koji bi mogli sa KiM, izgleda promasili vozila. Manje no izBosne. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted December 17, 2023 Share Posted December 17, 2023 (edited) Bas iz tog razloga bojkotujem ove izbore. Teska srca ali odlucan sam u tome. Neki su krenuli u 5 jutros za Rasku, i glasali su tek malo pre, i sad u povratku kuci sledi redovno zadrzavanje od strane carinika kosova od po par sati. Svaki put isto. Edited December 17, 2023 by Igor_ 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted December 17, 2023 Share Posted December 17, 2023 Ne menja se režim sam od sebe, treba svi dobro da se potrudimo da padne 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted December 17, 2023 Share Posted December 17, 2023 (edited) Ne republičkim neka režim izgubi dvotrećinsku većinu i to je za ove izbore sasvim dovoljno. Izlaznost do 10h 9,9% , prošle godine 9,5%. Izvor RIK Edited December 17, 2023 by Klotzen Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted December 17, 2023 Share Posted December 17, 2023 Da padne bg, ako moze kv i ja srecan 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted December 17, 2023 Share Posted December 17, 2023 1 minute ago, srlepajce said: Da padne bg, ako moze kv i ja srecan BG mozda i padne ali KV tesko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted December 17, 2023 Share Posted December 17, 2023 Kakve su prognoze u avranju? Oce li Madjari ponovo da odvale konkurenciju😂 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ_Vasa Posted December 17, 2023 Share Posted December 17, 2023 Kakve su šanse za Kragujevac? Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted December 17, 2023 Share Posted December 17, 2023 1 minute ago, DJ_Vasa said: Kakve su šanse za Kragujevac? Teske izgleda U kv ako ne bude veca izlaznost onda stvarno Imaju za koga glasati a ne protiv Link to comment Share on other sites More sharing options...
shonke Posted December 17, 2023 Share Posted December 17, 2023 Nesnadjeni članovi odbora. Naravno, nemam pojma ko je čiji ali pojma nemaju o poslu. Prvo je neka klinka u bundi zaboravila da mi proveri prst na ulazu (ja je podsetio). Onda Žena (moja supruga) pre mene daje pozive i lk za sebe, ova iz b.o. konstatuje redni broj iz bir spiska, ja dajem moje, konstatuje isto broj, saopštava ovoj dvojici sa spiskom, malo sporije ide nalaženje, moja žena potpisuje i ide do drugog, ja krenem da se potpišem u prvi spisak kad ova iz bo meni "gospodine, niste mi pokazali ličnu kartu i jel imate pozive listice". Ja u šoku, ova dvojica sa spiskovima se smeju. Nije prošlo 30 sekundi od kad mi je vratila LK i saopštila ovima koji sam broj na spisku.Nadam se da je iz sns... Sent from my SM-A525F using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted December 17, 2023 Share Posted December 17, 2023 28 minutes ago, Klotzen said: Ne republičkim neka režim izgubi dvotrećinsku većinu i to je za ove izbore sasvim dovoljno Bojim se da nije dovoljno. Dobija jos 4 godine full vladavine. Cementiranu republiku, osvojen Beograd. Zato makar NESTO mora da izgubi ovaj put. I to nesto ne moze da bude neko manje mesto tipa KV. Mora da izgubi Beograd, mora. U suprotnom, psiho dobija jos 4 godine neogranicene vlasti. Ja cu se praviti naivan i verovati i dalje da im nisu trazeni izbori reda radi nego da zaista postoji sansa da se BG uzme. I ako biram i da na republici odu dole tako da im se gace tresu od jebenog Dacica. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted December 17, 2023 Share Posted December 17, 2023 1 minute ago, shonke said: Onda Žena (moja supruga) pre mene daje pozive i lk za sebe, Zna se ko je glava u kuci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ras kass Posted December 17, 2023 Share Posted December 17, 2023 Quote Na parlamentarne izbore na biralištima u Beogradu do 10 časova izašlo je 9,6 odsto birača (margina greške 0.1) što je više u odnosu na izbore 2022. kada je u ovom periodu u Beogradu izlaznost iznosila 8,4 odsto. Crta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Div Posted December 17, 2023 Author Share Posted December 17, 2023 1 minute ago, ras kass said: Quote Na parlamentarne izbore na biralištima u Beogradu do 10 časova izašlo je 9,6 odsto birača (margina greške 0.1) što je više u odnosu na izbore 2022. kada je u ovom periodu u Beogradu izlaznost iznosila 8,4 odsto. Crta Dobar znak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted December 17, 2023 Share Posted December 17, 2023 Bežanijska kosa, škola Dragan Lukić, tri biračka mesta, red ko kod Jezde i Dafine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted December 17, 2023 Share Posted December 17, 2023 Strepnja mi je veca od nade kad je BG u pitanju. ja: veca izlaznost u BG, redovi na birackim mestima, pada mamu mu jebem also ja: kurac baki, to su sve ovi sto su ih u prebacili u BG iz gradova/opstina gde nema lokalnih izbora ove godine ukratko, do 8 sam u Lazi 😒 4 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted December 17, 2023 Share Posted December 17, 2023 6 minutes ago, NMX said: Strepnja mi je veca od nade kad je BG u pitanju. ja: veca izlaznost u BG, redovi na birackim mestima, pada mamu mu jebem also ja: kurac baki, to su sve ovi sto su ih u prebacili u BG iz gradova/opstina gde nema lokalnih izbora ove godine ukratko, do 8 sam u Lazi 😒 + i utakmica danas - treba to izdrzati. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
erwin Posted December 17, 2023 Share Posted December 17, 2023 Crta Do 10 sati na parlamentarne izbore izašlo je 9,8 odsto građana s pravom glasa (margina greške 0,4%). Poređenja radi, izlaznost na parlamentarnim izborima 2022. godine do 10 časova iznosila je 10 odsto. Na parlamentarne izbore na biralištima u Beogradu do 10 časova izašlo je 9,6 odsto birača (margina greške 0.1) što je više u odnosu na izbore 2022. kada je u ovom periodu u Beogradu izlaznost iznosila 8,4 odsto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DejoLazaKalina Posted December 17, 2023 Share Posted December 17, 2023 Al svake godine opozicija postavlja sve nize i nize ciljeve. Prvo su ciljali pobedu a sad samo da uzmu makar nesto, malo da ga zatresu. Zato ce i Sns opet da pobedi. Jer opozocija nema 2 grama mozga i svi su ljigavi. Ja ove godine, za razliku od proslih, necu glasati za Sns. Verovatno cu glasati za Abanski demokratrsku alernativu ili za Madjare. Posto su mi to jedine 2 liste koje ne prezirem. Ostali, svi do jednog su mi odvratni. 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts