alcesta Posted November 11, 2023 Share Posted November 11, 2023 (edited) A šta znam, ipak su oni sportisti, a kad pogledaš šta sve teniserke stave na sebe, muškarci ne mogu mnogo ni da promaše, prosto su im mogućnosti ograničenije Edit: a pardon, sad vidim da si za Cicipasa to napisala, mislila sam da se odnosi na jakne Edited November 11, 2023 by alcesta 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted November 12, 2023 Share Posted November 12, 2023 Evo da se uporedi, ona fotka gde Beretini nosi rolku je najbolja, to je valjda prvo Torino 🥰 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted November 12, 2023 Share Posted November 12, 2023 Beretini valjda reklamira Hugo Boss, nije ni čudo 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keira Posted November 12, 2023 Author Share Posted November 12, 2023 Ali taj Olly Attention w.. Stefanos obavio preglede ,ledja (ne lakat) mu prave problem.Kao ok je nije ozbiljna povreda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted November 12, 2023 Share Posted November 12, 2023 Ja imam neku nelagode...hm 😐 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted November 12, 2023 Share Posted November 12, 2023 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted November 12, 2023 Share Posted November 12, 2023 (edited) Nego kako to da je NextGen turnir tako kasno, zar nije ranije bio pre ovoga? Dodig i Krajiček dobili prvi meč Rasplakaću se na ove kadrove Torina zašto su svi veliki turniri u Italiji baš u terminima kad ne mogu da odem tamo? Edited November 12, 2023 by alcesta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elias Posted November 12, 2023 Share Posted November 12, 2023 Meni Torino najlepsi italijanski grad. Inace po nekim snimcima sa tvitera deluje da je atmosfera bas dobra, i da ove godine vlada veliki interes za ovaj turnir. Uvek je dobro kada domaca publika ima za koga da navija, a jos bolje kad taj neko je jedan od favorita za osvajanje turnira. Zato su oni zavrsni turniri koji su se odrzavali po Nemackoj u 90-tima, jos uvek neprevazidjeni, imo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted November 12, 2023 Share Posted November 12, 2023 Kad meni Cicipasov tata ovoliko ide na živce u mečevima, kako li je tek njemu... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pangea Posted November 12, 2023 Share Posted November 12, 2023 Ne može Cici nikako protiv Sinera.... Rutinira ga Italijan bukvalno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted November 12, 2023 Share Posted November 12, 2023 Svakako nije u nekoj formi ni bio osim što je u Parizu bolje izgledao, ovo još i nije loše s obzirom na probleme sa leđima ili šta već. Lepo se izvukao kad je spasao one tri vezane brejk lopte, inače je ovo moglo biti već gotovo. Inače razočarana sam šargarepa-navijačima, očekivala sam komplet opremu a oni se zadovoljili majicama i perikama Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pangea Posted November 12, 2023 Share Posted November 12, 2023 Baš dosadan prvi meč. Videlo se da ne može Cicipas ništa da uradi. Valjda će da dočeka meč sa Novakom a ne da mu uvali kosku u vidu Hurkača. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keira Posted November 12, 2023 Author Share Posted November 12, 2023 9 minutes ago, Pangea said: Baš dosadan prvi meč. Videlo se da ne može Cicipas ništa da uradi. Valjda će da dočeka meč sa Novakom a ne da mu uvali kosku u vidu Hurkača. Da bas rutinski,od prvog udarca se videlo da nece biti neke borbe I da je Sinner dosta bolji igcrac na terenuPodloga je izuzetno brza I Stefanosu u ovoj formi nikako ne lezi.Treba nam slicna rutina i od Novaka veceras ,servis i return da nastima ako je moguce pre polovine meca. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted November 12, 2023 Share Posted November 12, 2023 2 hours ago, alcesta said: Kad meni Cicipasov tata ovoliko ide na živce u mečevima, kako li je tek njemu... Negde sam pročitala da ipak ne može bez njega na tribinama. Mislim čak da sam pročitala na portalu nekom, ne na Tviteru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keira Posted November 12, 2023 Author Share Posted November 12, 2023 Ekstremno agresivan Rune , ulazi u teren na drugi servis , več ima 3 return winnera Novak spor, kao da je iznenadjen taktikom BB-a a i brzinom terena Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted November 12, 2023 Share Posted November 12, 2023 (edited) Uvek je to mučenje s Runeom. Još kad bih našla stabilan strim... Sad pamet u glavu i bolji servisi za početak. Edited November 12, 2023 by alcesta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keira Posted November 12, 2023 Author Share Posted November 12, 2023 3 minutes ago, alcesta said: Uvek je to mučenje s Runeom. Još kad bih našla stabilan strim... Probaj ovaj standardni https://jokersportshd.net/2a302456/12647769/fc316dc7 Izgrešio Rune kada je trebao da potvrdi brejk , pa su opet uz servis. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barker Posted November 12, 2023 Share Posted November 12, 2023 7 minutes ago, alcesta said: Uvek je to mučenje s Runeom. Još kad bih našla stabilan strim... Sad pamet u glavu i bolji servisi za početak. Pa ovaj link sto si stavila na temu je pun odlicnih strimova Link to comment Share on other sites More sharing options...
Besni lala Posted November 12, 2023 Share Posted November 12, 2023 8 minutes ago, alcesta said: Uvek je to mučenje s Runeom. Još kad bih našla stabilan strim... Sad pamet u glavu i bolji servisi za početak. Izvoli draga http://cdn.xsportbox.com/webplayer.php?t=ifr&c=2261430&lang=en&eid=170601755&lid=2261430&ci=4860&si=4&ask=1699823400&noplayer=0 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted November 12, 2023 Share Posted November 12, 2023 Hvala svima E moj Novače, od gotovog veresija. Koliko samo puta na mreži bira pogrešnu stranu... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barker Posted November 12, 2023 Share Posted November 12, 2023 Ali Beker, joga guru: disi, disi duboko, dijafragmom... 😆 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keira Posted November 12, 2023 Author Share Posted November 12, 2023 Nikad ,ali nikad mu ne spakuju u torbu to što traži, pa su uvek gluvi telefoni igre Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted November 12, 2023 Share Posted November 12, 2023 (edited) Kakva šteta za ovaj gem. Je li ovo Immigrant song za Runea? Edited November 12, 2023 by alcesta Link to comment Share on other sites More sharing options...
drungarija Posted November 12, 2023 Share Posted November 12, 2023 di dzej dominira muzikom od samog pocetka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted November 12, 2023 Share Posted November 12, 2023 Ovolike propuštene prilike ne mirišu na dobro. Očigledno je taktika izvlačiti Novaka na mrežu što više... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts