Keira Posted November 3, 2023 Author Share Posted November 3, 2023 Sem kada sam na poslu, malo šta će me sprečiti da nadjem stream mečeva koji me zanimaju, takav sam teniski fanatik.Da li je to dobro ili ne , ne znam, ali meni predstavlja zadovoljstvo pa i ako podrazumeva neku žrtvu Scena je bila prošlog leta kada sa ocem koji mi je ljubav prema tenisu i preneo , u ranom detinjstvu, delim gledanje ekrana na mobu , Wimbledon Novak Sinner Rublev i De Minaur smorili i ovaj ostatak publike 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keira Posted November 3, 2023 Author Share Posted November 3, 2023 Da li ce i ovaj mec biti u tri seta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted November 3, 2023 Share Posted November 3, 2023 E stvarno ne bih mogla da gledam tenis na telefonu, ispadaju mi oči za lopticom i ovako Nešto mi u zadnje vreme antivirus blokira strimove, ili koče i seckaju kao večeras, ili nešto treće ne valja... a neću da se registrujem i ostavljam podatke, tako da ako nešto nađem nađem, ako ne, šta da se radi. De Minor dobi prvi set. Iskreno rečeno bilo mi je stalo da Novak ne izgubi od Runea, a dalje kako god hoće Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted November 3, 2023 Share Posted November 3, 2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drungarija Posted November 3, 2023 Share Posted November 3, 2023 2 minutes ago, alcesta said: Iskreno rečeno bilo mi je stalo da Novak ne izgubi od Runea, a dalje kako god hoće Zanimljivo, ja sam obicno ravnodusan na njegove poraze od Runea, cak sam u jednom trenutku i navijao za Runea u finalu prosle godine. Najbitnije je da nikada vise ne izgubi od Cicipasa (najantipaticnija osoba na turu) 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keira Posted November 3, 2023 Author Share Posted November 3, 2023 Seckao stream tada i meni +normalno mali ekran,( zato sam i pomenula) +SF Wimb .Nije bilo lako ne znaci da drugi ne vole tenis ako ne rade slicno Rublev mora podici nivo igre ako misli u SF Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted November 3, 2023 Share Posted November 3, 2023 Meni je Cici ok sad, sad mi je Medvedev iritantan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keira Posted November 3, 2023 Author Share Posted November 3, 2023 Evo i piju (Rublev) napitke (otopine minerala ) u raznim bojama. Jedino su Novakovi "sumnjivi" 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keira Posted November 3, 2023 Author Share Posted November 3, 2023 Ali ovo što se bodri sa vamos Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted November 3, 2023 Share Posted November 3, 2023 Ovo stvarno nije humano šta rade s rasporedom. Kad je drugo polufinale planirano sutra? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keira Posted November 3, 2023 Author Share Posted November 3, 2023 16h30min 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted November 4, 2023 Share Posted November 4, 2023 4 hours ago, Keira said: ...malo šta će me sprečiti da nadjem stream mečeva koji me zanimaju, takav sam teniski fanatik.Da li je to dobro ili ne , ne znam... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
diego Posted November 4, 2023 Share Posted November 4, 2023 Pitali Bekera u trecem setu, kolka muda ima Rune: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barker Posted November 4, 2023 Share Posted November 4, 2023 Svak cast Novaku, kad uvek i uvek i uvek ovako daje sve od sebe, a realno mogao je da digne ruke i juce i u prethodnom mecu 💪👏😍 Danas cu konacno da ga glefam i ja. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elias Posted November 4, 2023 Share Posted November 4, 2023 10 hours ago, Keira said: Ali ovo što se bodri sa vamos Ko? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keira Posted November 4, 2023 Author Share Posted November 4, 2023 25 minutes ago, Elias said: Ko? Rublev. Znam, španski trener, trenira(o) u Španiji, Nadal uzor , ali ipak ... ne svidja mi se to.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted November 4, 2023 Share Posted November 4, 2023 2 hours ago, Barker said: Svak cast Novaku, kad uvek i uvek i uvek ovako daje sve od sebe, a realno mogao je da digne ruke i juce i u prethodnom mecu 💪👏😍 Rekla bih da je tu prilično zaslužna i publika. Nikad neće naučiti da ga ne provociraju 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciao Posted November 4, 2023 Share Posted November 4, 2023 Ima jako mnogo spanaca medju publikom - pricam o juce, ali godinama vec spanci dolaze na ovaj turnir zbog Rafe pretpostavljam najvise i navijaju iz sve snage, a sada pretpostavljam da su racunali da ce Carlitos biti do finala. Ne znam kako je izgledalo na tv sto se publike tice cesto je drugaciji utisak, evo kako sam ja videla-cula prva dva meca, nazalost nisam imala kartu za dva vecernja : kao prvo napunjena Arena onako bas, nije to uvek bilo tako ali sada jeste. Publika je tokom prvog meca bila uglavnom tiha, tu i tamo neko vikne Grigor i to je otprilike bilo sve. Na drugom mecu toko prvog seta takodje uglavnom mirno medjutim u drugom setu pocinje navijanje za Kachanova, i to vrlo cesto "davaj Karen" naravno prva misao - odakle sada toliko rusa na stadionu. Pored mene grupa mladih spanaca - pricaju spanski medjusobom ali vrlo cesto neko od njih vikne takodje "davaj Karen" ili kada pocne malo glasnije navijanje - toga je bilo kako je mec odmicao, oni navijaju. - pitam ja njih (na francuskom) odakle su, oni mi kazu spanija, ja pitam - odakle to da navijate toliko za Karena, a oni kazu - mi navijamo da mec potraje da gledamo tri seta tenisa a ne dva kratka Bila sam malo i na terenu 1 da vidim dublove i da li se nesto taj teren promenio, gledala sam Dodik, Krajicek- Heliovara, Pavic, koji se igrao istovremeno, odlican mec, tamo sedis prakticno uz sam teren, to je ostao isti mali teren - teren kao teren je naravno ok ali ima sa jedne strane tri reda sedista za publiku sa druge 7-8 mislim (stavicu neku fotku kasnije ako se setim kako se stavljaju fotke na forumu ) a gledaoca jedva poneki nije ih bilo vise od 20 ukupno sasvim sigurno , nekako tuzno 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted November 4, 2023 Share Posted November 4, 2023 Sećam se, to je onaj teren koji ima mrežu ispred gledalaca? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciao Posted November 4, 2023 Share Posted November 4, 2023 20 minutes ago, alcesta said: Sećam se, to je onaj teren koji ima mrežu ispred gledalaca? Da taj Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted November 4, 2023 Share Posted November 4, 2023 Tu bih baš volela da gledam, izgleda mi mnogo lepše i bliže igračima. Baš mi je drago zbog Grigora, konačno jednom da stigne do završnice kad izbaci favorita Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted November 4, 2023 Share Posted November 4, 2023 Nije loše od Grigora na poslednja dva mastersa. U Šangaju polufinale i sada finale. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Besni lala Posted November 4, 2023 Share Posted November 4, 2023 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Besni lala Posted November 4, 2023 Share Posted November 4, 2023 (edited) A ko su proseda gospoda u Novakovoj loži? Edited November 4, 2023 by Besni lala Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elias Posted November 4, 2023 Share Posted November 4, 2023 (edited) Nole mora se digne inace ovo moze da bude bas gadno. Fokus, intenzitet, igra nista, ne valja, ovde. Edited November 4, 2023 by Elias Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts