Jump to content

Paris Masters 2023


Keira

Recommended Posts

Na ovom snimku se recimo odlicno vidi, Karlosov gameplan i kako se brzo vraca u polozaj kada posalje sigurnu visoku, a opet duboku loptu nazad iz relativne defanzive (a moze i da udari kontru).

 

Nije sporno da Djokovic to moze da napadne i vidimo i na snimku da je imao viner posle ipak zajebanog balona, problem je sto takva lopta mora imati vise spina. Taj deo Nadalovske igre koju je implementirao kod sebe je trenutno na najslabijem nivou egzekucije.

 

Brzina im je impresivna, kod Karlosa i snaga naravno. Ali glavna razlika je namestanje na udarac, namestanje na udarac i mentalno preimucstvo su najvazniji teniski elementi danas. Sve ostalo moze da se pegla, ako ove stvari nisu vanserijske nema leba na duze staze.

Edited by McLeod
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, alcesta said:

Toliko o iščekivanom telefoniranju br. 2...

To je več do Sheltona, šansa mu je data.

 

Do AO 24 dovoljno  vremena da se timom upozna sa kodeksima na touru koji nisu (po njemu) isti kao na NCAA nivou takmičenja. Zaokružiče i godinu putovanja na profesionalne turnire van USA

Link to comment
Share on other sites

Andy napravio haos. Od 5 2 do 5 7. Mučno

Ovo več nije ni samo fizički več i mentalni problem u match up-u . Mora da u svojoj glavi ne može da prihvati da ga u nizu dobija njegova slabija varijanta . 

Nejasno je da mu Lendl ne govori i da ne rade na skračivanju poena , pa kako bude u ovoj fazi karijere. Mora misliti o kvalitetu života posle tenisa

Edited by Keira
Link to comment
Share on other sites

Nemučio se Đere, ali ide dalje.

Meni se čini da Endi nema ni nameru ni strpljenja da pravi potrebne promene i prilagođava se, nego će igrati kao i uvek pa dok izdrži. 

To po meni nema mnogo smisla dugoročno, ali već je govorio ove godine da ako ne bude rezultata razmišlja o penziji, tako da ko zna, možda nema živaca više da ulaže u bilo kakve promene ako zna da neće igrati još dugo...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...