Jump to content

Paris Masters 2023


Keira

Recommended Posts

Sem kada sam na poslu, malo šta će me sprečiti da nadjem stream mečeva koji me zanimaju, takav sam teniski fanatik.Da li je to dobro ili ne , ne znam, ali meni predstavlja zadovoljstvo pa i ako podrazumeva neku žrtvu

Scena je bila prošlog leta kada sa ocem koji mi je ljubav prema tenisu i preneo , u ranom detinjstvu, delim gledanje ekrana na mobu , Wimbledon Novak Sinner:classic_laugh:

 

 

Rublev i De Minaur smorili i ovaj ostatak publike

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

E stvarno ne bih mogla da gledam tenis na telefonu, ispadaju mi oči za lopticom i ovako :classic_biggrin:

Nešto mi u zadnje vreme antivirus blokira strimove, ili koče i seckaju kao večeras, ili nešto treće ne valja... a neću da se registrujem i ostavljam podatke, tako da ako nešto nađem nađem, ako ne, šta da se radi. 

De Minor dobi prvi set. Iskreno rečeno bilo mi je stalo da Novak ne izgubi od Runea, a dalje kako god hoće :classic_smile:

Link to comment
Share on other sites

2 minutes ago, alcesta said:

Iskreno rečeno bilo mi je stalo da Novak ne izgubi od Runea, a dalje kako god hoće :classic_smile:

Zanimljivo, ja sam obicno ravnodusan na njegove poraze od Runea, cak sam u jednom trenutku i navijao za Runea u finalu prosle godine.

 

Najbitnije je da nikada vise ne izgubi od Cicipasa (najantipaticnija osoba na turu) 🙂

Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, Barker said:

Svak cast Novaku, kad uvek i uvek i uvek ovako daje sve od sebe, a realno mogao je da digne ruke i juce i u prethodnom mecu 💪👏😍

Rekla bih da je tu prilično zaslužna i publika. Nikad neće naučiti da ga ne provociraju :classic_tongue:

  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Ima jako mnogo spanaca medju publikom - pricam o juce, ali godinama vec spanci dolaze na ovaj turnir zbog Rafe pretpostavljam najvise i navijaju iz sve snage, a sada pretpostavljam da su racunali da ce Carlitos biti do finala.

Ne znam kako je izgledalo na tv sto se publike tice cesto je drugaciji utisak, evo kako sam ja videla-cula prva dva meca, nazalost nisam imala kartu za dva vecernja : kao prvo napunjena Arena onako bas, nije to uvek bilo tako ali sada jeste. Publika je tokom prvog meca bila uglavnom tiha, tu i tamo neko vikne Grigor i to je otprilike bilo sve. Na drugom mecu toko prvog seta takodje uglavnom mirno medjutim u drugom setu pocinje navijanje za Kachanova, i to vrlo cesto "davaj Karen" naravno prva misao - odakle sada toliko rusa na stadionu. Pored mene grupa mladih spanaca - pricaju spanski medjusobom ali vrlo cesto neko od njih vikne takodje "davaj Karen" ili kada pocne malo glasnije navijanje - toga je bilo kako je mec odmicao, oni navijaju. - pitam ja njih (na francuskom) odakle su, oni mi kazu spanija, ja pitam - odakle to da navijate toliko za Karena, a oni kazu - mi navijamo da mec potraje da gledamo tri seta tenisa a ne dva kratka :lol_2:

Bila sam malo i na terenu 1 da vidim dublove i da li se nesto taj teren promenio, gledala sam Dodik, Krajicek- Heliovara, Pavic, koji se igrao istovremeno, odlican mec, tamo sedis prakticno uz sam teren, to je ostao isti mali teren - teren kao teren je naravno ok ali ima sa jedne strane tri reda sedista za publiku sa druge 7-8 mislim (stavicu neku fotku kasnije ako se setim kako se stavljaju fotke na forumu :lol_2:) a gledaoca jedva poneki nije ih bilo vise od 20 ukupno sasvim sigurno , nekako tuzno

 

  • Like 6
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...