Jump to content

Recommended Posts

Posted
Just now, Dracarys said:

Da sam na Karlosovom mestu, ne bih se blamirao u Torinu sa tri nova poraza.

Bolje mu je da pauzira do Australije, očigledno je da mu je teško da pronađe pravi fokus i svoju igru.

Od Zvereva, Runea i Cicipasa ne moze izgubiti, a i na njima taman moze pronaci svoju igru 🙂

• Like 1
Posted
1 hour ago, drungarija said:

Ma sta da oteza, sad je idealno vreme da ga dobije 😁

Svaka čast :classic_blink:

Ne gledam, nemam SK, pa ne mogu ništa da kažem o igri, ali stvarno je nosio povez oko butine ranije.

...ali je isto tako izjavio da je sad zdrav i spreman.

Imao je i brejk u drugom, kad je to proćerdao?

Posted

Odmah nakon što je napravio brejk .

Očekujem da Novak udje u sutrašnji meč zardjao a da Etchevery u dobroj formi uigran, ali mozda i malo umoran  "izgine" da dobije idola.

Sigurne su samo te 399 a i dalje nisam sigurna kakva je ambicija Novaka do kraja, pošto ponavlja isto . DC; pa DC dobro malo je dodao ali nekako neubedljivo.. 

• Like 1
Posted

Nema. Mislim da sam pisala ranije da ima nekoliko solidnih igrača bez sponzora. Dva su Rusi &Karatsev i Safiulin a momak je juniorski šampion AO i nekadašnji juniorski br 2.

Posted
1 hour ago, Keira said:

Nema. Mislim da sam pisala ranije da ima nekoliko solidnih igrača bez sponzora. Dva su Rusi &Karatsev i Safiulin a momak je juniorski šampion AO i nekadašnji juniorski br 2.

Nadam se da će sad imati.

1 hour ago, alcesta said:

Fric se povukao i ispao iz računice za Torino.

Ni kao rezerva?

Posted (edited)
10 hours ago, Helena said:

Nadam se da će sad imati.

Ni kao rezerva?

Ovo mi baš ne izgleda kao nešto sa čim treba igrati, čak i uz nedelju pauze.

Evo i Danil opet spasava živu glavu protiv Dimitrova. Misterija mi je kako ga Grigor uopšte dobija s ovakvim bekhend slajsom, ali evo izvukao se u zadnji čas...

...da bi bio počišćen u TB. Svaka čast Dimitrovu, šteta samo što će opet izgubiti vrlo brzo po običaju umesto da se bori za titulu.

Edited by alcesta
Posted (edited)

Videla sam samo početak i kraj, sasvim solidno posle ovolike pauze. Ali ne sviđa mi se nikako kako mu ova garderoba štrči u dvorani, negde na otvorenom i na dnevnoj svetlosti čini mi se da bi bolje izgledala, ovako mi se ne sviđa ič.

Edited by alcesta
Posted

Meni i nije tako loša kao na prvi pogled ,mada nikada ne bih izabrala kombinaciju boja,ta ljubicasta u njoj.:classic_huh:Fizički izgleda top.Nije više mrsavko,a nije ni nabildovan,bas kako treba.

Posted (edited)

Miomir i Novak dali Bopani/Ebdenu walkower . Spiker objavio da Kecmanovic daje w/o, noramlno . 

Valjda nije ništa ozbiljno Novak je imao neke bolove -glava , mučninu , popio tabletu na changeoveru. Juče je par puta i masirao lakat. Ljudi misle, lako Novaku, nikada ga ništa boli ,da mu je sve potaman . pada mu fizićka sprema sa neba..  

Nisam gledala ali čitam da je Medvedev pravio haos. odbijao da igra ako publika potpuno ne prestane sa zvižducima , u Parzu a zna se kakvi su francuzi po tom pitanju, živi u Fr od 12te godine , pokazivao i srednji prst na izlasku , kao nokat . Baš nema nikakv filter ..:smiley26:

Doduše ne znam kakav je problem bio , bugarska publika je uvek glasna i uvek ih ima u velikom broju gde god da Grigor igra. 

Edited by Keira
Posted

Ne vole njega samo Bugari, ipak je izgradio ime u tenisu.

Na Tennis-TVu nema ništa od toga, samo poeni.

Nisam čitala ništa od portala još.

Inače, Gil Gros je prognozirao da Siner osvaja.

Posted

Zverev servirao za meč , izgubio set u TB, sada Humbert ima break .. 

Baš puno preokreta na turniru , spašenih /protračenih ML, vrv pored fizićkog i mentalni umor 

Posted

Proći će ponoć za meč Sinner i McDonald . Maratoni su "krivi" počinju mečevi u 11h još uvek u ovoj fazi , ali stvarno nije lako igračima kojima se zalomi da igraju ovako kasno. To čekanje, zagrevanje, hladjenje pa opet zagrevanje... Onda jutarnji odlazak na spavanje...

• Like 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...