Jump to content

Recommended Posts

Dominacija Zingisa! :Hail: Preglup ulazak u meč Dalasa, pogotovo ovih role igrača, takođe već 10 skokova u minusu što je prilično neočekivano i nažalost govori o nivou energije s kojom su Mavsi ušli u meč. Možda im Kelti ne odgovaraju i rezultati iz regularne sezone nijesu slučajni. Ovo je već vrlo lako odlučen meč.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

21 i nije puno obzirom na desavanja. Mora se biti oprezan, Dallas je ekipa koju nikada ne treba otpisati

Sjajno poluvreme Seltiksa, bravo Porzi i bravo Jrue

Link to comment
Share on other sites

Dobro su i prošli Mavsi sa ovih -21 na poluvremenu. Moraju da igraju svoju igru jer od neke jurnjave sa Bostonom nema leba. Porzingis je veliki problem ako bude ovako raspoložen, potpuno je obesmislio prisustvo Livelya i Gafforda. Irving izgoreo, premali je ovde. Moraće nešto da ubace ovi role playeri Mavsa inače će biti brijanje na suvo.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Moraće Mavsi da rade neka prilagođavanja za naredne utakmice, pošto je ova već gotova. Gafford i Lively su potpuno neupotrebljivi, ostali role player-i se takođe nijesu pojavili. Luka samo jednu asistenciju, ne znam ko je u Dalasu odlučio da mu uzme loptu iz ruku, :ajme: jer to je svakako put u propast. Za tri minuta bez Luke Mavsi su napravili -11. Boston ima 5-6 vrhunskih igrača koji se ne plaše važnosti trenutka, a to je u utakmicama sa velikim ulogom često ključno. Vidjećemo da li će Mavsi imati odgovor...

Link to comment
Share on other sites

Mavsi za 3 četvrtine samo 5 asistencija, i to govori koliko ih je Boston usrao. Irving kriminalan, 6 od 19 iz igre, neće moći da dobiju s njim u ovakvom izdanju. Ne volim Browna ali igra junački za sada.

Link to comment
Share on other sites

Ovog Jonesa vratiše u osnovnu školu koliko su mu blokada nalupali. Nema leba od Mavsa ovde, imali su neki momentum koji su im ugasili Brown i Irving. White i Jrue su aduti kakve nema niko na pozicijama trećeg i petog igrača.

Link to comment
Share on other sites

Posted (edited)

Da nije imala Sota one 2 protiv Denvera ovo bi bila najbolja odbrana sto sam gledao u ovom PO.

Zatvoril su im obruc, osim kada Doncic igra pik pa ga pustaju da uzima polaganja. Zatvorili su im vertikalu sa C, plus generalno obruc jedino je PJW imao laka polaganja, zalepili su DJJ 2/3 puta i Irvinga isto toliko puta na obrucu.

Morace Daalas da ubacuje 3 koje su i danas manje vise bile otvorene ako hoce da dobije ovo

Edited by LayupFromTheMidget
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Jeste bila odbrana dobra, ali je u prvom poluvremenu maltene sve ulazilo. Za opomenu je sto je Dalas sa -29 spustio na samo 8 razlike, moglo je svasta da bude. Porzingsova brutalna sekvenca kad je usao sa klupe, bas je napravio razliku.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...