freethrow Posted April 16 Share Posted April 16 zAtvaram serije za večeras Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ječmendo Posted April 16 Share Posted April 16 Idemo ptičurine, progutajte ove jezerske ribice noćas! Kreće za mene najljepši dio sportske sezone - NBA plej-of. Očekujem mnogo dobre košarke i neka pobijedi najbolji... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted April 16 Share Posted April 16 Atomska košarka na početku, deluju jako nabrijano i jedni i drugi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ječmendo Posted April 16 Share Posted April 16 Atomska samo na prvi pogled, ovdje su odbrane na nivou amaterske košarke. Jedina olakšavajuća okolnost za takav pristup je činjenica da utakmica nije statusa ''biti ili ne biti'', postoji popravni... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted April 16 Share Posted April 16 Netačno, napadački kvalitet je na ogromnom nivou. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ječmendo Posted April 17 Share Posted April 17 (edited) 5 minutes ago, Chaos Is Me said: napadački kvalitet je na ogromnom nivou. S ovim bih mogao da se složim, ali to je samo jedan dio basket slagalice. Edit. Konačno se pojavio Zion protiv Lejkersa što bi mogao biti dobar znak za Pelse. Takođe, atmosfera u dvorani neočekivano dobra. Edited April 17 by Ječmendo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ječmendo Posted April 17 Share Posted April 17 Ideja da Nance junior igra point centra je tragikomična! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted April 17 Share Posted April 17 Lebron prkosi krstenici Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted April 17 Share Posted April 17 Ušli su malo Pelicansi u neke divlje šuteve. Lakerse služi trojka dobro za sada, covpa najbolji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted April 17 Share Posted April 17 Citavu sezonu nam je falila ovakva odbrana na lopti kakvu Gabe igra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted April 17 Share Posted April 17 Zion prvi put da je usao dobro u mec sa Lejkersima Vincent dao 2 trojke i onda dobio neki udarac i morao da izadje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ječmendo Posted April 17 Share Posted April 17 Pelsi imaju određeni potencijal, ali njihov glavni problem je igra bez mozga. Svi najbolji igrači su ozbiljno mentalno ograničeni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted April 17 Share Posted April 17 Zajon brzi voz Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted April 17 Share Posted April 17 Ingram je fino ukanalio Pelse u drugoj, daleko su bolje izgledalo za Herbom i Murphyjem na bokovima. Dobro je ovo zasad, moglo se otici i na vecu prednost ali nema previse stvari na koje se mozemo zaliti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted April 17 Share Posted April 17 DvokicmenjakTM (Lorde, vrati se za plejof, znamo da si tu) promasio sve sto je moglo sto i nije bilo neocekivano James deluje bas dobro i bilo bi steta da se ide odmah na Denver, samo kazem ;D 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted April 17 Share Posted April 17 Kakva odbrana sunce ti jebem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted April 17 Share Posted April 17 Slab mec, ipak nije biti il ne biti, pa cu pravu plejof itakmicu morati da sacekam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted April 17 Share Posted April 17 Niko od Pelikana da se priključi Zionu. Mora se priznati da Lakersi igraju znatno smislenije i inteligentnije i to uz skroman učinak Davisa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted April 17 Share Posted April 17 Glupi playin, sad bismo lepo isli na OKC. Bas bih voleo da gledam Lakerse vise od jedne serije posto su uhvatili neku formu ali daj sta das ;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted April 17 Share Posted April 17 Uf, poslao King Ziona po burek kao Bodiroga onomad Mela, igra se maestro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted April 17 Share Posted April 17 Opet idiotski zavrsetak cetvrtine Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted April 17 Share Posted April 17 Biće ovde još borbe. Sjajna partija Ziona, on svoje odrađuje, čekaju se šuteri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ječmendo Posted April 17 Share Posted April 17 Zion je ozbiljna sila, zato BI i CJ katastrofalni i za Pelse bi bilo najbolje da presjede posljednju četvrtinu na klupi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted April 17 Share Posted April 17 Alvarado je latino Pat Beverley, uvek neka frka oko njega. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted April 17 Share Posted April 17 Gejb Vinsent 2+1, prokurcio se decko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts