Jump to content

Recommended Posts

Posted
10 minutes ago, Miki28 Teoljub said:

Znamo svi iz cije ovo kuhinje dolazi.

Oce dusmani da nas podijele😀

dacemo vam deuce mcbridea i dva pika druge runde, jedan prve;grof kaze da svi idu za par pikova

edit nema veze, imate ovog sto pacovu nije ni prici

• Like 1
Posted (edited)
17 minutes ago, uini said:

dacemo vam deuce mcbridea i dva pika druge runde, jedan prve;grof kaze da svi idu za par pikova

edit nema veze, imate ovog sto pacovu nije ni prici

Za Hama sve to dajete? Moze👍

@alpaka Bereta Sida bice rasprodaje kod Hawksa. Oni ne mogu meda ove godine. 3-10 skor u decembru i to gdje igraju glavni igraci sasvim ok u napadu ali odbraniti ne mogu nista. Enter DLO

Edited by Miki28 Teoljub
typo
Posted
31 minutes ago, Miki28 Teoljub said:

Za Hama sve to dajete? Moze👍

@alpaka Bereta Sida bice rasprodaje kod Hawksa. Oni ne mogu meda ove godine. 3-10 skor u decembru i to gdje igraju glavni igraci sasvim ok u napadu ali odbraniti ne mogu nista. Enter DLO

Ja se samo nadam da nece biti kakvo panicno preplacivanje bilo koga. 

Posted
4 minutes ago, Miki28 Teoljub said:

@bodo ne hvalis se da se vratio Beal? Jel ovo 1 pobjeda te trojke?

KD opet dvocifren sa asistencijama👍

Je. U napadu je bilo odlično. Odličan protok lopte, masa otvorenih šuteva. Međutim obrana je još loša. Rozier ubacio  42. Ali vidim da igra najbolju sezonu PPG- wise. 

• Thanks 1
Posted
2 minutes ago, Problem sa licnim greskama said:

Ali je i Vasa SNS-ovac, ne mozemo govoriti o pobedi opozicije 😄 

Braco takozvani Jokicevci, treba cestitati partijskim kolegama iz Oklahome.

vasa je nebitan za oklahomu protivu nasilja.

• Ha-ha 2
Posted
4 minutes ago, Problem sa licnim greskama said:

Ali je i Vasa SNS-ovac, ne mozemo govoriti o pobedi opozicije 😄 

Braco takozvani Jokicevci, treba cestitati partijskim kolegama iz Oklahome.

Zar nisu javljali da Vasa ove godine nije podrzao?

Posted
3 minutes ago, Miki28 Teoljub said:

Zar nisu javljali da Vasa ove godine nije podrzao?

Ma otkud znam da li je Vasa jos uvek prerijska Ana Brnabic ili ipak samo partijski profiter gradjevinskih projekata. Dodje mu isto u ovoj drzavi. A Boga mi i Oklahomi kao ekipi njegovi nastupi znace malo.

• Like 1
Posted
1 minute ago, DameTime said:

Uzimajte Bogija, tu nema razmišljanja.

taj zonficj, ipak se nba igra da bi lejkersi uzeli titulu, realnos' nije briga niti sluzimo pihtije.

2 minutes ago, Problem sa licnim greskama said:

A Boga mi i Oklahomi kao ekipi njegovi nastupi znace malo.

sredice im vaso top apartmane u beogradu na vodi, ne one projects sto su dobili aaron dzi i malone iz getha

• Ha-ha 2
Posted
4 minutes ago, uini said:

taj zonficj, ipak se nba igra da bi lejkersi uzeli titulu, realnos' nije briga niti sluzimo pihtije.

sredice im vaso top apartmane u beogradu na vodi, ne one projects sto su dobili aaron dzi i malone iz getha

Pa dobro, barem Chet Holmgren fizicki izgleda kao tipicni ruralni SNSovac koji se probio do Savamale i BNV u mladim godinama, tako da tu zaista ne vredim nikakav problem.

• Like 2
  • Ha-ha 2
Posted
3 minutes ago, uini said:

Ma baš me briga za njihovu titulu ;D Nego da Bogdan konačno završi u malo jačoj franšizi.

Meni bi bilo najdraže da je prošao onaj trade u Buckse, ali avaaaj... 

Posted (edited)

vaistinu. chetnik holmgren ce prvi da preleti u sns denver i da ostavi ranjenog gordona u oklahomi

3 minutes ago, DameTime said:

Ma baš me briga za njihovu titulu ;D Nego da Bogdan konačno završi u malo jačoj franšizi.

bogdOn u knickse* za dva druga pika i jedan prvi plus deuce mcbride, grof kaze da svi prihvataju to

*bili free agents bogdan i fournier onomad; dugo sam se raspravljao sa eminentnim knicks podcasterom, koji je tvrdio da je evan bolji. ja bio u fazonu, pocetak kraja.

Edited by uini
  • Love 2
Posted
7 minutes ago, DameTime said:

Banujte je.

Nema jace fransize. Poznati, vidjeni, slavni Lejkersi no.1

• Ha-ha 1
Posted

Skut još jedna odlična partija. Opet dabl dabl i neke baš fleši asistencije. Dečko ja je igrač i tek će to da pokaže.

Denver sam ugasio na kraju treće četvrtine. Mogu da gledam samo jednu tekmu nedeljno sa toliko promašenih šuteva i malokrvnosti 

Posted
1 minute ago, Milos 3.14 said:

Skut još jedna odlična partija. Opet dabl dabl i neke baš fleši asistencije. Dečko ja je igrač i tek će to da pokaže.

Denver sam ugasio na kraju treće četvrtine. Mogu da gledam samo jednu tekmu nedeljno sa toliko promašenih šuteva i malokrvnosti 

Klasican basket u kraju bez ikakve napetosti i odbrane. Tesko za gledati zaista.