Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ko god osvoji, meni ok. Can mi je uvek bio gotivan lik. Bešiktaš bi krunisao jedan kvalitetan period sa Alimpijevićem, plus još jedan klub u EL sa dobrom domačom atmosferom. A Bourg je jedna od onih ekipa kakve najviše cenim. Bez nekih velikih imena, ali igra timski, disciplinovano i čvrsto.

• Like 2
  • 3 weeks later...
Posted

Поједе Алимпија притисак, нису могли да се саставе. Браво за Бург.

Posted

Озбиљан подухват Бурга, свака част. 

Први већи фејл Алимпија у каријери, не рачунам ону 17/18 сезону, али добро.

Posted

Ja tek sad provalio da se igra serija na dve dobijene :ajme:

Čestitke Bourgu na trofeju. Dokazali su da u košarci nije uvek potrebno imati velika imena da bi nešto veliko postigao.

Iz ovog rostera Mokoka je verovatno jedini igrač koji bi imao neku zapaženu ulogu u EL timu. Gach zanimljiv zbog brzine i prodornosti na tu visinu. Kokila kao undersized petica za neke defanzivne speciale. I to je to.

Posted
1 hour ago, Chaos Is Me said:

Zajeban rasplet za Đordija Bodirogu i družinu, čisto sumnjam da će da puste Burg u elitu, izmisliće već nešto.

Ništa lakše - hala ne ispunjava minimalni kapacitet za EL od 5k. :default_coffee:

Posted (edited)
53 minutes ago, Guru said:

Ništa lakše - hala ne ispunjava minimalni kapacitet za EL od 5k. :default_coffee:

Ne ispunjava ni Monakova, pa ih to ne ometa da igraju u njoj EL vec 5 sezona. Sve zavisi koliko si finansijski i marketinski interesantan glavesinama lige. U EL su vecina pravila opciona😎

Edited by Gudura
Posted

Sportando prenosi da su Malachi Flynn i Bahcesehir blizu dogovora o produzetku saradnje iako za igraca postoji interesovanje nekih Evroligaskih klubova.