Zvezdinho Posted December 26, 2023 Share Posted December 26, 2023 (edited) 4 hours ago, Magia said: Au Zveki al te kenja sa utakmicom karijere jebenog Chimeze Metua Nekad je bio Bobi Covid 19 game, a danas je Metu Christmas day game Edited December 26, 2023 by Zvezdinho 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted December 27, 2023 Share Posted December 27, 2023 Opa, u jednom danu su Borjanovi svi igrači sa IR-a ozdravili protiv mene. Ovo (stvarno) samo meni može da se desi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted December 27, 2023 Share Posted December 27, 2023 On 12/26/2023 at 12:15 PM, Magia said: Au Zveki al te kenja sa utakmicom karijere jebenog Chimeze Metua Iznad grada vece pada, Duop Rit cokolada. I to sto ti radi saada, to mi seeee, bAs dopadaaa. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magia Posted December 27, 2023 Share Posted December 27, 2023 On 12/26/2023 at 5:08 PM, Zvezdinho said: Nekad je bio Bobi Covid 19 game, a danas je Metu Christmas day game Ajde Bobi kad god je dobijao minute je kidao ali Metu i Rit sa utakmicama karijere Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted December 27, 2023 Share Posted December 27, 2023 Sta im fali, nisu dobili sansu da pokazu svoj raskosni talenat. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted December 27, 2023 Share Posted December 27, 2023 1 hour ago, Zvezdinho said: Iznad grada vece pada, Duop Rit cokolada. I to sto ti radi saada, to mi seeee, bAs dopadaaa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted December 27, 2023 Share Posted December 27, 2023 2 minutes ago, Fat Zadd said: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted December 27, 2023 Share Posted December 27, 2023 1 hour ago, Zvezdinho said: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted December 27, 2023 Share Posted December 27, 2023 6 minutes ago, Fat Zadd said: Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted December 28, 2023 Share Posted December 28, 2023 fantazi lajf je sranje, najbolje je da se okrenem novogodisnjim radostima, tamo niko ne bude povredjen, osim eventualno emotivno 😶 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miskooo Posted December 28, 2023 Share Posted December 28, 2023 On 12/25/2023 at 9:43 PM, Squabbit said: Mishkooo nisam skapirao Ma u trenutku pisanja posta je bilo 7:5, a to mi je bilo vise od ocekivanog i nisam mogao nikako bolje od toga pa sam mislio da se smilujes i izvadis igrace zadnja 2 dana. 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted December 31, 2023 Share Posted December 31, 2023 @uini Wini-e tebra, ovi tvoji ne slave Novu, djuskaju danas Kakve fenomenalne poteze sam vukao ove nedelje na FA, sto ce me na kraju dana I kostati poraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted December 31, 2023 Share Posted December 31, 2023 1 hour ago, Fat Zadd said: @uini Wini-e tebra, ovi tvoji ne slave Novu, djuskaju danas Kakve fenomenalne poteze sam vukao ove nedelje na FA, sto ce me na kraju dana I kostati poraza šta smo sve imali u jednom postu: - indirektni utisak da imam više tekmi a nemam - jinx dostojan magije --- ostavi me da se deprimiram, meni igrači zaista pauziraju, tvojima samo piše dtd do pred tekmu, kao lebronu al bar se dobro zajebavam, vadim dobre igrače koji su zakopani u majemijevom rosteru, bacam jabari parkera koji je igrao 2 jebena minuta kada se vratio jerami grant da odigra 30ak, evo ih sad jabari cepa 30ak iako jerami igra po 40 i još ubacuje nekih 20-25pts a kod mene uzimao 6 šuteva u dve tekme aka ovo samo meni može da se desi nova godina je bolja od fantazi lajfa,nadam se. fantazi laf bajts bed vind. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted December 31, 2023 Share Posted December 31, 2023 Vi barem imate fantazi life, ja nema sanse da ubodem nekog FA, jer nit mogu ujutru, nit ne mogu pred meceve da povremeno bacim pogled na vesti U depri sam A i kad ga ubodem kao Podzimevskog iz GS ili kako se vec zove. bacim ga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted December 31, 2023 Share Posted December 31, 2023 ja sam bacio sve one koji su dobri 😶🌫️ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted December 31, 2023 Share Posted December 31, 2023 I ja jos bio ubedjen da sam kliknuo ma ovog Zvekijevog Podzumemsnkog... I Wini-e, kakav qr#c palac jinxxxx, cinjenicno stanje... bacio Quet-u, Talijana, pokupio ova 2 mrtvaka sa O minuta 1 hour ago, Zvezdinho said: Vi barem imate fantazi life, ja nema sanse da ubodem nekog FA, jer nit mogu ujutru, nit ne mogu pred meceve da povremeno bacim pogled na vesti U depri sam A i kad ga ubodem kao Podzimevskog iz GS ili kako se vec zove. bacim ga. A ne kaki.... topli office, kafica, kroasan, komp stabilna internet veza .... a ne kao ja od 7-19 baustela, tupavi 4G koga vise nemam no sto imam, 3X nedeljno treninzi+ utakmica... ide bre u q, neke nedelje sam odradio 70h na poslu I posle kazu trir 4... dobro, ima malo i do toga sto ne znam 😛 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted December 31, 2023 Share Posted December 31, 2023 1 hour ago, Fat Zadd said: I ja jos bio ubedjen da sam kliknuo ma ovog Zvekijevog Podzumemsnkog... I Wini-e, kakav qr#c palac jinxxxx, cinjenicno stanje... bacio Quet-u, Talijana, pokupio ova 2 mrtvaka sa O minuta A ne kaki.... topli office, kafica, kroasan, komp stabilna internet veza .... a ne kao ja od 7-19 baustela, tupavi 4G koga vise nemam no sto imam, 3X nedeljno treninzi+ utakmica... ide bre u q, neke nedelje sam odradio 70h na poslu I posle kazu trir 4... dobro, ima malo i do toga sto ne znam 😛 Jeste, al si se namlatio para ko shash. Spoiler Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted January 1 Share Posted January 1 Srecna NG svim fantazerima ! Puno dobrih FA, dobrih trejdova i zdravlja za vase igrace u timu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobby Shurda Posted January 1 Share Posted January 1 (edited) Lamelica pokupio sve igrače koje sam bacio, ako uzme titulu hoću šampionski prsten kao Darko Miličić Edited January 1 by Bobby Shurda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted January 1 Share Posted January 1 A novogodisnja poruka za @Magia nakon naseg duela: Spoiler Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted January 2 Author Share Posted January 2 21 hours ago, Bobby Shurda said: Lamelica pokupio sve igrače koje sam bacio, ako uzme titulu hoću šampionski prsten kao Darko Miličić Spasavas mi ovu bednu rotaciju. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted January 2 Share Posted January 2 (edited) Nema ga @Magia da prokomentarise prethodno kolo. Izgleda da igra ligu inkognito Edited January 2 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magia Posted January 2 Share Posted January 2 On 1/1/2024 at 11:46 AM, Zvezdinho said: A novogodisnja poruka za @Magia nakon naseg duela: Reveal hidden contents Kakav pocetak NG, Sabonis napravi TD, izgubim def skokove za 3, a to za 1. Ne igram inkognito ali cu sledece godine kretati iz B ocigledno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted January 2 Share Posted January 2 Sha te gabri, bar nisi 1st tier kao @Dracarys Link to comment Share on other sites More sharing options...
Davai Davai Posted January 8 Share Posted January 8 Biće zajebana borba za opstanak, sve tier 1 timovi 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts