LayupFromTheMidget Posted November 1, 2023 Author Share Posted November 1, 2023 Pa sta si ti mislio da ces da dobijes mocnog Powela i Kolinsa na kvantitet? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dovla Posted November 1, 2023 Share Posted November 1, 2023 7 hours ago, LayupFromTheMidget said: jel reseno ili ? Inace kako moj protivnik ima 120300 vise utakmica.... Jeste, fala bogu Proradio mi app, sam od sebe 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted November 1, 2023 Share Posted November 1, 2023 (edited) Nakon večerašnje utakmice jedan igrač potpisuje za Memfis. Da li je liga spremna na velikog Bizmeka? Edited November 1, 2023 by Dracarys Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted November 1, 2023 Share Posted November 1, 2023 (edited) nije ali jeste za srednjeg* bizmaka *15ak mins, 5 skokova, 6pts, 0.7blk. Edited November 1, 2023 by uini 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted November 1, 2023 Share Posted November 1, 2023 Videćemo, Tilman je ćorak za centra, jer je slab rebounder, Bizmek je doveden zbog toga, ne verujem da je doveden da igra 15 minuta. Verujem i da ima tendenciju da postane starter. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted November 1, 2023 Share Posted November 1, 2023 ma kenjam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted November 1, 2023 Share Posted November 1, 2023 Ja sam isto pokupio Biza u nadi da će imati bar 20mpg mada može da se desi i da Aldama uzme koji minut na 5 kada se oporavi. Ukoliko bude imao tih 20tak mpg moglo bi to da bude 6ppg, 7rpg i 2,5blk. Nadam se blokadama i skokovima, a imama i Aldamu tako da bi jedan morao doneti kvalitetnu produkciju u naprasno oslabljenoj unutrašnjoj liniji Grizlija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted November 1, 2023 Share Posted November 1, 2023 Aldama bi se okoristio na C da nije došao Bizmek, sada neće imati dodirnih tačaka sa C. Sem Tilmana i Bizmeka, verovatno je da će JJJ da skuplja minute na C neki vremenski period. Mislim da je 20 minuta za Bizmeka neka realnost. To je za njega sasvim dovoljno da ima lepu statistiku, jer nije praznominutaš. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted November 1, 2023 Share Posted November 1, 2023 A Grofe ti ne očekuješ da će se Clarke vraćati ove sezone? Ako oporavak bude standardnih 9 meseci, tu je oko NG. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted November 1, 2023 Share Posted November 1, 2023 (edited) Većina njihovih fanova su stava da se neće vraćati ove sezone, ali ko zna, još ništa nisu rekli iz Memfisa. Kod mene je bio višak na IR, pa neće moja ekipa ni dana da trpi zbog Brendona Klarka, jer je sve podređeno povratku Morenta. Takođe i da se vrati, imaće ozbiljne restrikcije sa upitnom formom, a ja baš sumnjam da ću nešto biti voljan da ga trpim. Edited November 1, 2023 by Dracarys 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted November 1, 2023 Share Posted November 1, 2023 1 hour ago, Dracarys said: Aldama bi se okoristio na C da nije došao Bizmek, sada neće imati dodirnih tačaka sa C. Sem Tilmana i Bizmeka, verovatno je da će JJJ da skuplja minute na C neki vremenski period. Mislim da je 20 minuta za Bizmeka neka realnost. To je za njega sasvim dovoljno da ima lepu statistiku, jer nije praznominutaš. JJJ/Aldama Tilman/JJJ/Bizmark Deluje da Bizmark onda neće imati više od 15mpg kao što je kolega uini prognozirao. Aldama bi tu mogao da bude na oko 25 mpg što opet nije loše za rbd i 3pm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted November 2, 2023 Share Posted November 2, 2023 Ldno sam zaboravio Sabonisa na klupi😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted November 2, 2023 Share Posted November 2, 2023 (edited) first world problems^ edit: ja racunam kolone koje bi shatro mogao da dobijem u idealnom scenariju Edited November 2, 2023 by uini Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted November 2, 2023 Author Share Posted November 2, 2023 Ovo je sve bez main muchaha, koji je debitovao video da smo jaki i otišao na odmor. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted November 2, 2023 Share Posted November 2, 2023 (edited) ja se sve tesim da sam mozda igrao protiv top 5-6 ekipa prva dva kola tesa tesanovic 😐 edit @Manu, derrick jones jr ce nastaviti da sutira 70% iz igre i preko 40% za tri, jelda Edited November 2, 2023 by uini Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted November 2, 2023 Share Posted November 2, 2023 27 minutes ago, uini said: edit @Manu, derrick jones jr ce nastaviti da sutira 70% iz igre i preko 40% za tri, jelda Nesumnjivo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted November 2, 2023 Author Share Posted November 2, 2023 2 hours ago, uini said: ja se sve tesim da sam mozda igrao protiv top 5-6 ekipa prva dva kola tesa tesanovic 😐 edit @Manu, derrick jones jr ce nastaviti da sutira 70% iz igre i preko 40% za tri, jelda Mi smo tier 3, nema ti spasa. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted November 2, 2023 Share Posted November 2, 2023 10 hours ago, Zvezdinho said: Ldno sam zaboravio Sabonisa na klupi😄 I jos me zajebavas sada.. Okrenu bez njega Do kurca kolumbo dreknu Koje groktave grdobe su ovi moji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted November 2, 2023 Share Posted November 2, 2023 Meni Fox ne igra, stavi Sabonisa na klupu, i jos ti kukas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted November 2, 2023 Share Posted November 2, 2023 Da ne pricam da imas vise meceva od mene, aja nemam nisam pokupio ni jednog FA do sada. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted November 2, 2023 Share Posted November 2, 2023 50 minutes ago, Zvezdinho said: Meni Fox ne igra, stavi Sabonisa na klupu, i jos ti kukas. Cudni su putevi gospodnji. Kako da ne kukam kad skoro svi igraju na 50% Ali dobro, krecemo tamo od nove godine. Do tada ciljam 5-6 kategorija svaki mečap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted November 2, 2023 Share Posted November 2, 2023 19:19 u odigranim mecevima 23:19 do kraja ali ako se vrati Gafford onda je 21:19 I nije neka razlika Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted November 3, 2023 Author Share Posted November 3, 2023 Head muchacho citao topik i odlucio da se vrati sa odmora, ostao na ir posto smo dobri ljudi Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted November 3, 2023 Share Posted November 3, 2023 vise bi mi prijalo da si ga ubacio, da proslavim pobedu u turnovers svaka cast na performansima, jos jednom zelim da izrazim nadu da nisu svi ovakvi kao tvoji dominaytoni Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted November 3, 2023 Author Share Posted November 3, 2023 29 minutes ago, uini said: vise bi mi prijalo da si ga ubacio, da proslavim pobedu u turnovers svaka cast na performansima, jos jednom zelim da izrazim nadu da nisu svi ovakvi kao tvoji dominaytoni Em smo dobri em nas sere mozda udjemo u tier 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts