Урош19 Posted February 5 Share Posted February 5 17 minutes ago, No name said: Ima li kakve najave za odlazak covica? Ako on ostane dzaba bilo ko da dolazi.. Bilo je ovde nekih informacija pre par dana da bi Drčelić trebao da zameni Čovića i skroz nova uprava. Nešto na fazon KKP, ne bi trebalo da bude fikusa na bitnim pozicijama u klubu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TB Told Posted February 5 Share Posted February 5 Just now, Guru said: Moneke i Hauard su Čovićev spin sa poslednje Skupštine kluba, koji naravno služi da bi se sva odgovornost za nakaradni sastav prebacila na Duška Ivanovića. Identičnu stvar je svojevremeno radio kada je pustio spin o dogovorenom Pengosu koga je odbio Saša Obradović (a onda doveo Lengstona Hola, lol). I to naravno ne kaže u jutarnjem programu ili tako nekom javnom nastupu, nego šatro u poverenju članovima Skupštine... Kojih ima prilično, pa se svejedno raširi unaokolo i postigne željeni efekat. A ni trener više nije tu da kaže i on koju, kako zgodno... I naravno da su ljigavci poput Plavšića i Gurovića tu da odmah rašire tu priču. I jedan i drugi da se preporuče za budućnost. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted February 5 Share Posted February 5 Just now, TB Told said: I naravno da su ljigavci poput Plavšića i Gurovića tu da odmah rašire tu priču. I jedan i drugi da se preporuče za budućnost. Nije baš tako. Trenutna skupština je u takvom sastavu da Čović nema mnogo ljudi iza sebe. A naročito Gurović nije na njegovoj strani. Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted February 5 Share Posted February 5 (edited) Katastrofa ako je Gurovic u pitanju Bas sam mislio da cemo ga izbeci I Keselj mi normalniji lik Kad se sirovina domogne fotelje Edited February 5 by srlepajce 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TB Told Posted February 5 Share Posted February 5 (edited) 4 minutes ago, Čočo said: Nije baš tako. Trenutna skupština je u takvom sastavu da Čović nema mnogo ljudi iza sebe. A naročito Gurović nije na njegovoj strani. Ne moraju da se preporuče Čoviću, već svakoj budućoj upravi, da će uvek biti lojalni i pričati šta treba. Edited February 5 by TB Told 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted February 5 Share Posted February 5 (edited) Više mi deluje da nova uprava ne želi da se upliće u Čovićeva sranja. Ostaviće ga da završi ovu sezonu kako zna i ume i da od leta predaje štafetu. Zato i više nema para za ovu sezonu. Edited February 5 by Čočo 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted February 5 Share Posted February 5 1 minute ago, Čočo said: Nije baš tako. Trenutna skupština je u takvom sastavu da Čović nema mnogo ljudi iza sebe. A naročito Gurović nije na njegovoj strani. Da li ti zaista misliš da će skupština da smeni Čovića, bez obzira na statut. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted February 5 Share Posted February 5 1 minute ago, TB Told said: Ne moraju da se preporuče Čoviću, već svakoj budućoj upravi, da će uvek lojalni i pričati šta treba. To svakako. Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted February 5 Share Posted February 5 Ja kolko znam Howard se od letos pominjao da je bilo nesto izmedju njega i Shabazza … Svaki normalan covek bi letos izabrao Napiera i tu nemam zamerku dok se Moneke koliko se secam nijednom nije pomenuo. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted February 5 Share Posted February 5 (edited) 1 minute ago, Kankkunen said: Da li ti zaista misliš da će skupština da smeni Čovića, bez obzira na statut. Neće biti smenjen samo će ga skloniti u stranu. Biće nešto kao počasni predsednik ali bez uloge. Naravno imaće on i te kako koristi od svega toga po Železniku. Edited February 5 by Čočo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted February 5 Share Posted February 5 1 minute ago, Čočo said: Neće biti smenjen samo će ga skloniti u stranu. Biće nešto kao počasni predsednik ali bez uloge. Zašto onda pominješ skupštinu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted February 5 Share Posted February 5 Još ozbiljnije pare ulaze u klub na leto ali neće kod Čovića u ruke. Što mi malo uliva nadu. Ali ajde da vidimo i sve to zvanično i kako i u kom smeru će ići. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted February 5 Share Posted February 5 (edited) 9 minutes ago, TB Told said: I naravno da su ljigavci poput Plavšića i Gurovića tu da odmah rašire tu priču. I jedan i drugi da se preporuče za budućnost. Pa naravno da ce psi da slede gazdu. Zato nije ni cudo kada Plavsa izbaci neki tekst za nekog igraca koji nije zadovoljio. Edited February 5 by Don Dusko 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted February 5 Share Posted February 5 (edited) 1 minute ago, Kankkunen said: Zašto onda pominješ skupštinu? Pa da bi postao,, počasni" mora da se uključi i skupština. Plaketa i sat na ruci. Edited February 5 by Čočo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarco_srb Posted February 5 Share Posted February 5 Just now, Čočo said: Još ozbiljnije pare ulaze u klub na leto ali neće kod Čovića u ruke. Što mi malo uliva nadu. Ali ajde da vidimo i sve to zvanično i kako i u kom smeru će ići. Nadam se da to znaci da cemo ipak igrati EL i sl sezone. Jos vest da Dubai verovatno nece... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted February 5 Share Posted February 5 1 minute ago, Zarco_srb said: Nadam se da to znaci da cemo ipak igrati EL i sl sezone. Jos vest da Dubai verovatno nece... Hoćemo. Kad osvojimo Aba ligu. A osvojićemo je. 2 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CuaTheTime Posted February 5 Share Posted February 5 31 minutes ago, Čočo said: Ozbiljna se SNS garnitura pravi. Zeljko Drcelic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted February 5 Share Posted February 5 Sve te priče su na dugom štapu, ne treba trčati pred rudu ... otom - potom. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Setite se 2011 Posted February 5 Share Posted February 5 Ja Gurovića lično znam iz neke druge priče. On nije upleten samo u ono u šta nije hteo da se petlja. Ozbiljnu poziciju u SNS garnituri ima a naravno da je ušao iz građevinskih razloga. Ali ako treba da biram Drčelu, Vasića, Gurovića, Rakočevića i Miličića pre ću njih da biram nego Čovića, Dozeta i Vasiljevića. P. S. Gurović jeste prijavljen za nasilje u porodici ali je verovali ili ne i njega žena tukla. Ozbiljna je i teška glava žena. Nije tu samo on bio glavna figura. Kaži nam koju ti poziciju imaš u sns garnituri??? Razumem anti Čović stav ali podrška Gurketu i Miličiću??? Послато са M2101K9G помоћу Тапатока 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
СтелаРоса Posted February 5 Share Posted February 5 36 minutes ago, Čočo said: Ozbiljna se SNS garnitura pravi. Mislim da je to to od Čovića. Možda bude počasni predsednik ali se neće više ništa pitati. Ovo su već dobri znaci posle dužeg vremena. Eto testa za nas Zvezdase da pokazemo kakvi smo. Da vidimo sta sve mozemo da progutamo zarad boljeg i skupljeg rostera. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ab1995 Posted February 5 Share Posted February 5 (edited) Eee moji levati... Ide kraj prelaznog roka, nema četvorke... To Čović pušta patke da će doći neko umjesto njega... Prevešće on Gurovića i te neimare žedne preko vode, oni mogu voditi FMP, da se kale malo... A onda ide ljetni prelazni rok... Kakvu će Čoki odraditi selekciju, Sferopulos nam neće ni trebati... Ostaviće mu Gileta da ga brusi... Edited February 5 by Ab1995 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
paxxx Posted February 5 Share Posted February 5 1 hour ago, YAO said: Ovo je extra kad se ljudi tese sto je Partizan izgubio I zato se nije šalio dr robotike kada je rekao da se nismo ložili na plejof. Loženje je samo u poređenju sa KKP bar od kad je on tu. Kome je uteha pobeda Splita, taj je zaslužio tri sezone slavlja 17og mesta u EL jer jer KKP 18ti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paxxx Posted February 5 Share Posted February 5 1 hour ago, John Terry said: Niko to izgleda ne smatra za ozbiljnu pretnju, ali nama je Buducnost na dve pobede i imaju bolji medjusobni skor. Pa i nije ozbiljna pretnja. Evo da kažemo da uzmu te dve pobede i budu prvi. Zvezda je druga, Cedevita treća a Partizan četvrti. Ja tu ne vidim njih u finalu, tako da nam to ništa ne kvari domaći teren. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted February 5 Share Posted February 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted February 5 Share Posted February 5 Kolika je seljacina Gurovic da ovako nesto izjavi u nekoj bezveznoj emisije, mesecima pre Vidi se glad za foteljom, i drzavnom sisom Jbt budi gospodin, malo dostojanstva a ne sirovincina obicna 27 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts