Zarco_srb Posted January 24 Share Posted January 24 Au, kakva diskusija. Pustite nas na miru da se mrzimo kao i do sada 🙂 1 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
paxxx Posted January 24 Share Posted January 24 1 hour ago, Ab1995 said: Njegovih 9 titula u EL meni apsolutno ništa ne znače... A on je vrsta tipa koji ima nevjerovatnu potrebu da je u centru pažnje, da ga svi "vole" i poštuju... Šta se sve ovde da pročitati. 9 EL titula nekom apsolutno ništa me znače. Kao da je kažem za Anćelotija da mi njegova karijera ništa me znači. Takođe ne znam šta se od trenera očekuje u Zadru ili Splitu ili Zagrebu? Po meni su i Duško i Željko se odlično poneli tamo, sad što bi neki hteli da su otišli tamo u Gurović stilu, to je već nešto drugo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taki Posted January 24 Share Posted January 24 4 minutes ago, Zarco_srb said: Au, kakva diskusija. Pustite nas na miru da se mrzimo kao i do sada 🙂 Ili da se lažno volimo :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ab1995 Posted January 24 Share Posted January 24 @Cooper, @crni_bombarder... Momci da se razumijemo...Na snazi je pojava "mi smo pobjedili - odlično, vi ste izgubili - još bolje" ...ne bi ja širio priču, svačije ponašanje se vidi, i svako ga vidi kako hoće... Svi zajedno smo daleko od idealnog, pa i vaš trener... Iako pored, po meni loših osobina, ima mnogo, mnogo dobrih... Možda u prvi plan ipak treba isticati te dobre... Aj da malo relaksiramo temu, uz poučnu priču... Legendarna je izjava Đikića poslije jednog derbija, kada je na "svinjo debela" rekao "pa ja i jesam debeo, hvala navijačima Zvezde, što brinu o meni i mom zdravlju"... Lafovski način da se skandiranje sa tribina postavi na pravo mjesto... Ne treba praviti cirkus... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zemljoradnik Posted January 24 Share Posted January 24 Znamo li ko se ukrcao u avion za Berlin? ( Teo javi se ) 😃 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ab1995 Posted January 24 Share Posted January 24 3 minutes ago, paxxx said: Šta se sve ovde da pročitati. 9 EL titula nekom apsolutno ništa me znače. Kao da je kažem za Anćelotija da mi njegova karijera ništa me znači. Takođe ne znam šta se od trenera očekuje u Zadru ili Splitu ili Zagrebu? Po meni su i Duško i Željko se odlično poneli tamo, sad što bi neki hteli da su otišli tamo u Gurović stilu, to je već nešto drugo. Ja ne navijam ni za Real, ni za Milan, ni za Pao, ni za Fener, ni za Partizan, nego za Zvezdu... I svi trofeji i uspjesi nabrojanih klubova meni trba nešto da znače i predstavljaju??? Mogu samo da poštujem rezultate klubova i tih trenera, što i poštujem... Od emocija mi puca q da ti pravo kažem... Tebi svaka čast što ti znače titule drugih klubova, ti si neki mnogo dobar lik;) 1 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarco_srb Posted January 24 Share Posted January 24 1 minute ago, Ab1995 said: Ja ne navijam ni za Real, ni za Milan, ni za Pao, ni za Fener, ni za Partizan, nego za Zvezdu... I svi trofeji i uspjesi nabrojanih klubova meni trba nešto da znače i predstavljaju??? Mogu samo da poštujem rezultate klubova i tih trenera, što i poštujem... Od emocija mi puca q da ti pravo kažem... Tebi svaka čast što ti znače titule drugih klubova, ti si neki mnogo dobar lik;) U principu, slazem se 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nenadd Posted January 24 Share Posted January 24 1 hour ago, СтелаРоса said: Jeste off ali kapiram da je ovaj snimak poslednji zabelezeni momenat u kome je Davidovac odigrao dobru odbranu 🤣 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
paxxx Posted January 24 Share Posted January 24 Znače u smislu da predstavljaju ozbiljno dostignuće i dokaz znanja, ne da ih emotivno doživljavam. A i čudna mi čuda, EL treneri vole da su u centru pažnje. Velika većina je u tom fazonu, meni lično ne smeta to što tokom meča đipaju i gestikuliraju a posle daju kisele ili snishodljive izjave. Sve ide u rok službe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobar Los Milos Posted January 24 Share Posted January 24 HELP! Hteo bih da odem sa Dacom i decom 1.3. da gledamo utakmicu u Minhenu. Preko sajta ne mogu da kupim karte. Da li zna neko kako bih mogao da dodjem do karata? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted January 24 Share Posted January 24 Quote Miloš Teodosić i Nemanja Nedović na treningu Crvene zvezde Meridianbet! Dobri signali stižu iz Arene – dvojac koji je bio van stroja, pojavio se u opremi crveno-belih i samim tim nagovestio da bi uskoro mogao da bude na terenu. Nedović ima problem sa povredom od Milana, dok je Teodosić nedavno osetio problem i propustio utakmicu sa Baskonijom. Što se tiče putovanja u Berlin na utakmicu sa Albom, Nedović će biti u avionu, dok Teodosić neće. Bivši kapiten reprezentacije će ostati u Beogradu, dok će Nedović biti na letu, a odluka da li će igrati će biti doneta neposredno pred utakmicu. https://meridiansport.rs/kosarka/teodosic-i-nedovic-na-treningu-zvezde/ 12 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted January 24 Share Posted January 24 Znaci bez Tea u Nemackoj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobar Los Milos Posted January 24 Share Posted January 24 (edited) 3 minutes ago, Don Dusko said: Znaci bez Tea u Nemackoj. Jbg, ali bih ipak da gledam uzivo. Do prvog Marta ce valjda da se oporavi. Edited January 24 by Dobar Los Milos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgio Posted January 24 Share Posted January 24 Povrede, sudije, i još je tržište protiv nas... Kukuuuu Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted January 24 Author Share Posted January 24 3 minutes ago, Don Dusko said: Znaci bez Tea u Nemackoj. mozda samo nece biti u avionu : p Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted January 24 Share Posted January 24 1 minute ago, Don Dusko said: Znaci bez Tea u Nemackoj. Po nekim očekivanjima Teo je bio realniji da igra u Berlinu, e sad, stvari se svakodnevno menjaju ... videćemo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
forumko topic Posted January 24 Share Posted January 24 Male šanse bez Tea, protiv uvek neugodne Albe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarco_srb Posted January 24 Share Posted January 24 7 minutes ago, oʞɐdoɐu nɾ said: Male šanse bez Tea, protiv uvek neugodne Albe. Bolje da je bila obrnuta situacija,Teo da bude spreman za Albu umesto Nede, ali daj sta das Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted January 24 Share Posted January 24 Ja bih odmah potpisao da bilo koji od njih dvojice igra u Berlinu ako može. Na papiru bismo protiv najslabijeg EL tima mogli i bez Tea, a Nedoviću bi prijala mekana ekipa poput Albe da se malo razmrda. Ipak, ova utakmica nam je maltene eliminaciona i mogla bi puno da nas košta. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted January 24 Share Posted January 24 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bad Posted January 24 Share Posted January 24 Bilo ko od njih da igra je oooogroman plus. Za derbi neka se Teo spremi i top. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefi88 Posted January 24 Share Posted January 24 Cuvaju Tea za Partizan i nastavak sezone, nece nista da rizikuju, sto je i ok... 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted January 24 Share Posted January 24 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
СтелаРоса Posted January 24 Share Posted January 24 Da li bi prihvatili po jedan poraz i pobedu u naredne dve utakmice, ali da ne znate koju cemo od te dve pobediti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted January 24 Share Posted January 24 7 minutes ago, Kankkunen said: To Bolomboj više ne bandažira prste. 3 minutes ago, СтелаРоса said: Da li bi prihvatili po jedan poraz i pobedu u naredne dve utakmice, ali da ne znate koju cemo od te dve pobediti? Sve ili ništa 😁 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts