Mirage93 Posted January 13 Share Posted January 13 Jel dolaze bek i cetvorka 45. put isti post? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fradler Posted January 13 Share Posted January 13 Pustene u prodaju karte za mec u Minhenu: https://tickets-bb.fcbayern.com/shop?shopid=7 K1-L4 su nasi sektori. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
johanidis Posted January 13 Share Posted January 13 15 minutes ago, fradler said: Pustene u prodaju karte za mec u Minhenu: https://tickets-bb.fcbayern.com/shop?shopid=7 K1-L4 su nasi sektori. Da li mozda znas koji su nasi sektori u Madridu ili kako se to proverava? Nisam siguran da li klub objavljuje prilikom pustanja karata u prodaju ili tradicionalno postoje sektori za gostujuce navijace. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Small Owl Posted January 13 Share Posted January 13 Ja i da mi je buraz rođeni potpisao, ne znam da li bih smio napisati, kontam da bi me čuvari reda digli i poslali u tvorza. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarco_srb Posted January 13 Share Posted January 13 4 hours ago, Mirage93 said: Ko god da dodje, nece biti u rosteru protiv Baskonije. Pisi propalo onda.Mada ne znam zbog cega ne bi bio u rosteru, kada ima jos 5 dana. Kako Efes dovede Dauma dan pred Zvezdu, debituje protiv nas u Bgu i razvali nas 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mirage93 Posted January 13 Share Posted January 13 15 minutes ago, Zarco_srb said: Pisi propalo onda.Mada ne znam zbog cega ne bi bio u rosteru, kada ima jos 5 dana. Kako Efes dovede Dauma dan pred Zvezdu, debituje protiv nas u Bgu i razvali nas Efes je ozbiljan klub, mi smo igracka Nebojse Covica, eto zbog toga. 7 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted January 13 Share Posted January 13 22 minutes ago, Zarco_srb said: Pisi propalo onda.Mada ne znam zbog cega ne bi bio u rosteru, kada ima jos 5 dana. Kako Efes dovede Dauma dan pred Zvezdu, debituje protiv nas u Bgu i razvali nas Na stranu neozbiljna uprava, ali teško se može reći da nas je neko razvalio sa 10p pritom izgubio utakmicu. Jeste bez promašaja bio, ali svakako daleko od razvaljivanja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikolaTest Posted January 13 Share Posted January 13 12 minutes ago, Čvarkov said: Na stranu neozbiljna uprava, ali teško se može reći da nas je neko razvalio sa 10p pritom izgubio utakmicu. Jeste bez promašaja bio, ali svakako daleko od razvaljivanja. Da su nas dobili tu utakmicu svakako bi bio X faktor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefi88 Posted January 13 Share Posted January 13 https://sportske.net/vest/kosarka/pojacanje-na-vidiku-zvezda-nasla-kanadskog-beka-u-rusiji-511943 Ne znam koliko su pouzdani.... 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted January 13 Share Posted January 13 Just now, Stefi88 said: https://sportske.net/vest/kosarka/pojacanje-na-vidiku-zvezda-nasla-kanadskog-beka-u-rusiji-511943 Ne znam koliko su pouzdani.... Bivsi Laker. Pakuj 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petar1995 Posted January 13 Share Posted January 13 Ovaj je prosecno belezio u Eniseju 26pts po utakmici. Na jednoj utakmici za 4 min strpao je 30 pts. Pojacanje bi bilo ako dodje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mirage93 Posted January 13 Share Posted January 13 Haubica. Pakuj, ne pitaj 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelia Posted January 13 Share Posted January 13 3 minutes ago, Petar1995 said: Na jednoj utakmici za 4 min strpao je 30 pts. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fradler Posted January 13 Share Posted January 13 Taj se od juce pominje, ali vidim da je jutros uredno djuskao 30+ min za Jenisej, pa cisto sumnjam da ima nesto od toga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikolaTest Posted January 13 Share Posted January 13 (edited) Za ovog ni šira rodbina nije čula ali ga Čovke iskopao po zavejanoj Rusiji. Sta ti je 50 godina u košarci. Šalu na stranu, na highlights-u deluje odlično, kao i svaki košarkaš 🙂 Edited January 13 by NikolaTest 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted January 13 Share Posted January 13 1 minute ago, pantelia said: Ukrade loptu da trojku, ukrade loptu da trojku i tako deset puta. Šta ćeš bolje? 1 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Howie Roseman Posted January 13 Share Posted January 13 Karijerno šut za 3 poena oko 30%, bacanja oko 70%, igrao rumunsku ligu prije koju godinu, teško da bi i Albi predstavljao pojačanje, ali daj šta daš kad je alternativa da niko ne dođe. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted January 13 Share Posted January 13 Prepisuju sa foruma, ubijaju vreme u trecoj smeni u redakciji 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted January 13 Share Posted January 13 5 hours ago, Mirage93 said: Ko god da dodje, nece biti u rosteru protiv Baskonije. Ovo nije tacno kako je Megruder dosao 48h pred mec sa nama pa je imao pravo nastupa, druga je stvar sto nije bio u sastavu ali je bio registrovan 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted January 13 Share Posted January 13 13 minutes ago, Miki28 Teoljub said: Bivsi Laker. Pakuj I legenda Knicksa ... 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mirage93 Posted January 13 Share Posted January 13 1 minute ago, Mile1 said: Ovo nije tacno kako je Megruder dosao 48h pred mec sa nama pa je imao pravo nastupa, druga je stvar sto nije bio u sastavu ali je bio registrovan Gde sam ja napisao da pojacanje ako dodje nece imati prava nastupa i nece biti registrovano? Napisao sam da mislim da nece igrati, sto su dve razlicite stvari. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikolaTest Posted January 13 Share Posted January 13 4 minutes ago, Howie Roseman said: Karijerno šut za 3 poena oko 30%, bacanja oko 70%, igrao rumunsku ligu prije koju godinu, teško da bi i Albi predstavljao pojačanje, ali daj šta daš kad je alternativa da niko ne dođe. Što napisa neko - obradovao bi se i Rebi Bebi u trenutnoj situaciji. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted January 13 Share Posted January 13 Da lik nije Kanađanin bile bi veće šanse, svako normalan bi sigurno želeo da se makne iz one ledare u Krasnojarsku u ovo doba godine, ali ovaj je navikao na hladnoću i medvede. 1 19 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mirage93 Posted January 13 Share Posted January 13 (edited) 6 minutes ago, Howie Roseman said: Karijerno šut za 3 poena oko 30%, bacanja oko 70%, igrao rumunsku ligu prije koju godinu, teško da bi i Albi predstavljao pojačanje, ali daj šta daš kad je alternativa da niko ne dođe. 36%, ogromna razlika. Za ovaj roster, pojacanje je. Ne znam ko je iskreno, cackao sam sad, vidim da je poslednjih par sezona na 14 pts, 5reb, 5ast, nemamo vremena da cekamo vise niti cemo dovesti vrhunsku klasu, to nam je sto nam je. Treba nam kvantitet, neko ko ce biti na terenu da Teodosic ne umre. Prihvatio bih i juniora u rosteru, ocigledno je da je ovaj lik privatnik koji nije igrao u ozbiljnom klubu, ali stvarno ne znam ko je ocekivao vise, taj je bio nerealan. Edited January 13 by Mirage93 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted January 13 Share Posted January 13 5 minutes ago, Mirage93 said: Gde sam ja napisao da pojacanje ako dodje nece imati prava nastupa i nece biti registrovano? Napisao sam da mislim da nece igrati, sto su dve razlicite stvari. Izvinjavam se onda lose sam protumacio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts