vlaDixXx Posted December 14, 2023 Share Posted December 14, 2023 (edited) 25 minutes ago, K.Dot said: Nista to ne znači, pa i Čović tvrdi od početka sezone da smo na tržištu ali eto za nas nema igrača. Pa dovodi svake nedelje bar jednog amerikanca(nekad i dvojicu)u FMP Edited December 14, 2023 by vlaDixXx 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
robins Posted December 14, 2023 Share Posted December 14, 2023 Meni se čini da je u klubu trenutno dvovlasce. Čovic slab, ali ovi "novi" ne toliko jaki da bi preuzeli vlast potpuno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted December 14, 2023 Share Posted December 14, 2023 Bas bezveze osecaj kad si svestan da si puki ucesnik u ovom natjecanju. Ovo bez pojacanja moze da bude jako neprijatno, narocito u gostima gde je pobeda misaona imenica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Howie Roseman Posted December 14, 2023 Share Posted December 14, 2023 Real, Makabi, Panata, od ta 3 meča moramo 2 dobiti pa da se nadamo nečemu, u suprotnom sa skorom 6:11 ili 5:12 sezona završena prije Nove godine. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted December 14, 2023 Share Posted December 14, 2023 7 minutes ago, John Terry said: Ja koliko razumem, Kaboklo nije bio uopste dostupan, to jest on je hteo posto poto u NBA, pa je zajebao Veneciju, i u principu je tek kad ga je Zoc doveo i bilo moguce dovesti ga, tako da poredjenje ne pije vodu. Ali recimo mozes da se pitas koja je prednost Jaga u odnosu na malog Topica. Odgovor je - nikakva. Zasto bi i potpisao letos uopste za Veneciju ako je takva situacija bila? Cak su ja mislim i obestecenje platili sitno neko tipa 50k. Covek je posle odlicnog svetskog shvatio da vredi vise od mediokritetnog italijanskog tima, da ga je Evroligas potpisao ne bi mu amerika pala na pamet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted December 14, 2023 Share Posted December 14, 2023 Gidraitis je legitiman EL igrač. Ne bi smjelo biti dvojbe oko njegovog kvaliteta i statusa. Nije igrač koji će sam da te digne na neki veći nivo, ali je odličan da se zaokruži petorka ako imaš ostale sastojke. Znao sam da one igre nijesu realne i da će se podići vremenom. Sad je vezao dvije odlične partije u EL, ostaje samo žal za onaj šut protiv Baskonije. 25 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted December 14, 2023 Share Posted December 14, 2023 Just now, Nele said: Zasto bi i potpisao letos uopste za Veneciju ako je takva situacija bila? Ne znam, takva je prica bila. Inace, Alba ima 2-3 igraca koji bi u evroligi mogli da igraju neke sljakere, igrace uloge od po 5 do 10 minuta. Stvarno mi je neverovatno kako su mogli ovako slab sastav da naprave a da ipak ne idu ispod minimalnog budzeta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted December 14, 2023 Share Posted December 14, 2023 10 minutes ago, K.Dot said: Nista to ne znači, pa i Čović tvrdi od početka sezone da smo na tržištu ali eto za nas nema igrača. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
quentin Posted December 14, 2023 Share Posted December 14, 2023 9 minutes ago, robins said: Meni se čini da je u klubu trenutno dvovlasce. Čovic slab, ali ovi "novi" ne toliko jaki da bi preuzeli vlast potpuno. Nikakva priča o "novima" i bilo kakvim promjenama u klubu nema smisla sve dok ne vidimo efektivnog sportskog direktora i nekakav smisao i plan u dovođenju igrača i sklapanju ekipe. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admiral Posted December 14, 2023 Share Posted December 14, 2023 Cestitke na pobedi. Koliko sramotno izgledaju ovi minuti kada se “ispostuje” Simonovic. Sto vise takvih trenutaka, veca sramota i za nas i za njega. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted December 14, 2023 Share Posted December 14, 2023 28 minutes ago, Stefi88 said: Janis potvrdio da smo na trzistu... Nije bas tako Rekao je da precednik i uprava kluba traze igraca koji ce praviti razliku i ako nadju onda ce probati da se dogovore sa njim,nece se dovoditi neko ko bi bio gori od ovih sada igraca To je otprilike izjavio a zna se koliko je precednik sposoban da nadje pojacanje😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaxP Posted December 14, 2023 Share Posted December 14, 2023 Bilo bi zanimljivo vidjeti izjavu Nedovića ispred svlačionice. Onako izmedju redova nekoga od saigrača kritikuje da ne poštuje loptu. Ne znam na koga je mislio. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted December 14, 2023 Share Posted December 14, 2023 1 minute ago, Nini3112 said: Nije bas tako Rekao je da precednik i uprava kluba traze igraca koji ce praviti razliku i ako nadju onda ce probati da se dogovore sa njim,nece se dovoditi neko ko bi bio gori od ovih sada igraca To je otprilike izjavio a zna se koliko je precednik sposoban da nadje pojacanje😂 Ohrabruje sto od nekih u timu tesko da moze gore 🙃 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
quentin Posted December 14, 2023 Share Posted December 14, 2023 1 minute ago, Nini3112 said: Nece se dovoditi neko ko bi bio gori od ovih sada igraca 😂 Ovo je bukvalno fraza koju Čović koristi da kaže da niko neće doći. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thor Posted December 14, 2023 Share Posted December 14, 2023 1 minute ago, Nini3112 said: Nije bas tako Rekao je da precednik i uprava kluba traze igraca koji ce praviti razliku i ako nadju onda ce probati da se dogovore sa njim,nece se dovoditi neko ko bi bio gori od ovih sada igraca To je otprilike izjavio a zna se koliko je precednik sposoban da nadje pojacanje😂 Zavisi koje tržište se prati. Ako se prati NBA, onda su manje šanse da se pogreši, ako se prati G liga ili Eurocup, šanse za greškom rapidno rastu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted December 14, 2023 Share Posted December 14, 2023 5 minutes ago, quentin said: Ovo je bukvalno fraza koju Čović koristi da kaže da niko neće doći. Zato sam ovo i napisao 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted December 14, 2023 Share Posted December 14, 2023 6 minutes ago, MaxP said: Bilo bi zanimljivo vidjeti izjavu Nedovića ispred svlačionice. Onako izmedju redova nekoga od saigrača kritikuje da ne poštuje loptu. Ne znam na koga je mislio. Pa može biti samo Jago u pitanju jer je samo sa njim i bio na parketu Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted December 14, 2023 Share Posted December 14, 2023 1 minute ago, Урош19 said: Pa može biti samo Jago u pitanju jer je samo sa njim i bio na parketu U pravu si sigurno je on ali kad sede igraci na klupi ne nose povez preko ociju 🙃 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted December 14, 2023 Share Posted December 14, 2023 Kako god. Raduje me izjava Sferopulosa o pojačanjima. Bolje svakako ovo što je izjavio nego izjava da radi sa onim što ima i da čeka da budu kompletni pa da vidi. Konačno su shvatili da treba doselekcija. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thor Posted December 14, 2023 Share Posted December 14, 2023 Miloš Teodosić od 36 ljeta je igrač koji igra sa najvećom energijom u ovoj ekipi...i tu se sva priča završava. 15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
The_Big_S Posted December 14, 2023 Share Posted December 14, 2023 28 minutes ago, Admiral said: Cestitke na pobedi. Koliko sramotno izgledaju ovi minuti kada se “ispostuje” Simonovic. Sto vise takvih trenutaka, veca sramota i za nas i za njega. Isto kao Raduljica prošle god.. Apsolutno nikakva razlika.. Samo što Simon JR košta bar duplo više od Raduljice 😱😵💫 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted December 14, 2023 Share Posted December 14, 2023 12 minutes ago, Čočo said: Raduje me izjava Sferopulosa o pojačanjima. "Predsednik kluba želi najbolje timu. Ako nađemo igrača koji može da napravi razliku, naravno da ćemo pokušati da angažujemo, ali nećemo slabije igrače, koji ne mogu da konkurišu za tim. Ako nađemo dovešćemo", zaključio je Sferopulos. Meni ovo nije najava pojacanja vec neka vrsta alibija AKO nikog ne dovedemo. Jebiga, trazili smo, ali trenutno su u klubu najbolji igraci ikada, nema boljih. 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted December 14, 2023 Share Posted December 14, 2023 13 minutes ago, Čočo said: Kako god. Raduje me izjava Sferopulosa o pojačanjima. Bolje svakako ovo što je izjavio nego izjava da radi sa onim što ima i da čeka da budu kompletni pa da vidi. Konačno su shvatili da treba doselekcija. Lepe su to najave samo tko bi to nama instant pravio razliku. Jednog već plaćamo 2M a on ni blizu tome. Link to comment Share on other sites More sharing options...
duboko Posted December 14, 2023 Share Posted December 14, 2023 Ajde dajte neku pozitivnu, a ne samo lele kuku, pljuc pljuc. Prodje zivot... 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted December 14, 2023 Share Posted December 14, 2023 Zašto bi dovodili igrača koji ne pravi razliku? Garancije nema, al nešto se ipak mora pokušati ... pa kako bude. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts