Don Dusko Posted November 27, 2023 Share Posted November 27, 2023 Jbg Shabazze ova utakmica ti je za oduzimanje mesecne plate.. Just now, Stefi88 said: Rutinski... Dobro rasporedjena minutaza Jedva cekam Petak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted November 27, 2023 Share Posted November 27, 2023 IDEEEEEMOOOO JEEEEEBIIII TOOOOOOOOO Spoiler 3 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted November 27, 2023 Share Posted November 27, 2023 Zavrsi se ovaj pakao gledanja ZZ na terenu. Indisponira coek na terenu sve, pr9sto nevjerovatno. Svi zivnu kad ne igraju sa njim pa i mrceni Tobey. Pohvalio bih Yaga, Nedu, Luku i Lazarevica koji iznabada one trojke da ne udjemo u egal sa ocajnom ekipom. Teo se zarekao da mece da da poen dok ne proigraju ostali u Aba. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted November 27, 2023 Share Posted November 27, 2023 Ja ne mogu da poverujem da će se stvarno završiti sezona sa ovim rosterom. Ako se to dozvoli treba ozbiljno da se digne kuka i motika. Ostavljanjem ovog sastava je čisto šiljenje patke i teranje inata. Što se tiče Šabaza, za tri puta manje para bi nam onaj Ferel što će završiti kod komšija, doneo ono što se od Šabaza očekivalo. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted November 27, 2023 Share Posted November 27, 2023 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brajant Danston Posted November 27, 2023 Share Posted November 27, 2023 Kao i uvek trudiću se da pohvalim, pošto već ima dosta loših stvari iz nedelje u nedelju. Bravo za Mitrovića i Bolomboja, a treba pohvaliti i dobru rolu Lazarevića. Ipak, biće baš teško protiv Efesa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted November 27, 2023 Share Posted November 27, 2023 -5 protiv Krke, 6 izgubljenih lopti i da izgledas ubjedljivo najgore na terenu. Pa to treba znati. Muka mi je, povraca mi se 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nik1991 Posted November 27, 2023 Share Posted November 27, 2023 Zgadio si mi zvezdu Nebojsa. 7 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted November 27, 2023 Author Share Posted November 27, 2023 Just now, Brajan Danston said: Ipak, biće baš teško protiv Efesa... dobijamo efes pilsner 5 3 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted November 27, 2023 Share Posted November 27, 2023 1 minute ago, Brajan Danston said: Ipak, biće baš teško protiv Efesa. Sva je prilika da nece. Izgubicemo vec posle 10 minuta i onda revijalna tekma. Ko je najveci dunster u Efesu da tipujem carriere high za njega? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted November 27, 2023 Share Posted November 27, 2023 Ajmo malo optimizma. Daj taj Efes!!! imamo Yaga-Nedu i ostale minus ZZ da se sibamo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogoljub Gagic Posted November 27, 2023 Share Posted November 27, 2023 Ефес ће играти без Жижића, Вилса, Брајанта и Плајса. Такве осакаће их просто морамо добити како знамо и умемо. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fromthecorner Posted November 27, 2023 Share Posted November 27, 2023 Ante Zizic, Elajdza Brajant, Tibor Plajs i Derek Vilis ne igraju protiv Zvezde. Izostanak Zizica mozda i najbitniji s obzirom da je Tobi veceras jednom rukom promasio zicer a drugom vukao mrezicu 1 20 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted November 27, 2023 Share Posted November 27, 2023 Just now, Bogoljub Gagic said: Ефес ће играти без Жижића, Вилса, Брајанта и Плајса. Такве осакаће их просто морамо добити како знамо и умемо. Mi cemo igrati bez Sabaza, Hange, Lazica i Tobija. Velika sansa za Efes. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted November 27, 2023 Share Posted November 27, 2023 1 minute ago, Bogoljub Gagic said: Ефес ће играти без Жижића, Вилса, Брајанта и Плајса. Такве осакаће их просто морамо добити како знамо и умемо. Moze li ZZ da ne igra? Pitam za moje zdravlje? 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogoljub Gagic Posted November 27, 2023 Share Posted November 27, 2023 2 minutes ago, Miki28 Teoljub said: Ajmo malo optimizma. Daj taj Efes!!! imamo Yaga-Nedu i ostale minus ZZ da se sibamo. А шта тачно добијамо од Јага? Шабаз је у фул штеточина моду, а Јаго не штети, али ни не доноси апсолутно ништа ако не стрпа бар 3 тројке. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted November 27, 2023 Share Posted November 27, 2023 Just now, Bogoljub Gagic said: А шта тачно добијамо од Јага? Шабаз је у фул штеточина моду, а Јаго не штети, али ни не доноси апсолутно ништа ако не стрпа бар 3 тројке. U fazi sam da hocu da vidim nekom da je stalo, eto dotle sam dosao. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted November 27, 2023 Share Posted November 27, 2023 Sta kazu cuvari vatre, kakav je bio Shabazz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted November 27, 2023 Share Posted November 27, 2023 1 minute ago, Bogoljub Gagic said: А шта тачно добијамо од Јага? Шабаз је у фул штеточина моду, а Јаго не штети, али ни не доноси апсолутно ништа ако не стрпа бар 3 тројке. Makar postoji sansa da Yago strpa te tri tojke kod Shabazza je i to upitno.Pre ce Shabazz izgubiti 4 lopte... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted November 27, 2023 Share Posted November 27, 2023 Efes ove sezone svakako nema nešto dubok roster, a bez ovih igrača su baš tanki pod košem. No, spolja i dalje imaju dosta kvaliteta - Larkin, Tomson i Bubua mogu da zatrpaju svaku ekipu + Klajburn koji nije u formi ove sezone, ali je generalno top5 igrač u EL. Istorija košarke nas uči da 5-6 dobrih igrača može da te odvali na jednu tekmu, samo kad uđu u ritam. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogoljub Gagic Posted November 27, 2023 Share Posted November 27, 2023 Just now, Miki28 Teoljub said: U fazi sam da hocu da vidim nekom da je stalo, eto dotle sam dosao. Да њему је стално, али опет ништа не доноси. Ми тренутно можемо добијати само на Тео - Неда - Лука погон, да сва тројица играју савршено и никако другачије. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted November 27, 2023 Author Share Posted November 27, 2023 Just now, Cavani said: Sta kazu cuvari vatre, kakav je bio Shabazz? čuvari šabazove vatre ili čuvari vatre generalno?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted November 27, 2023 Share Posted November 27, 2023 Just now, Bogoljub Gagic said: Да њему је стално, али опет ништа не доноси. Ми тренутно можемо добијати само на Тео - Неда - Лука погон, да сва тројица играју савршено и никако другачије. Ehh da imamo nekog ko se zove ShabaZZ Napier a ne neku neprepoznativlju verziju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fradler Posted November 27, 2023 Share Posted November 27, 2023 Spremimo se za 3 trojke Erkana Jilmaza i dabl-dabl Erdzana Osmanija. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted November 27, 2023 Share Posted November 27, 2023 Odakle informacija da Efes dolazi bez Žižića, Brajanta, Wilisa i Plajsa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts