Jump to content

KK Crvena zvezda 2023/24 - Zadovoljština

Recommended Posts

Posted

Zavrsi se ovaj pakao gledanja ZZ na terenu. Indisponira coek na terenu sve, pr9sto nevjerovatno. Svi zivnu kad ne igraju sa njim pa i mrceni Tobey.

Pohvalio bih Yaga, Nedu, Luku i Lazarevica koji iznabada one trojke da ne udjemo u egal sa ocajnom ekipom. Teo se zarekao da mece da da poen dok ne proigraju ostali u Aba. 

• Like 3
Posted

Ja ne mogu da poverujem da će se stvarno završiti sezona sa ovim rosterom. Ako se to dozvoli treba ozbiljno da se digne kuka i motika. Ostavljanjem ovog sastava je čisto šiljenje patke i teranje inata. 

Što se tiče Šabaza, za tri puta manje para bi nam onaj Ferel što će završiti kod komšija, doneo ono što se od Šabaza očekivalo. 

• Like 4
Posted

Kao i uvek trudiću se da pohvalim, pošto već ima dosta loših stvari iz nedelje u nedelju.

Bravo za Mitrovića i Bolomboja, a treba pohvaliti i dobru rolu Lazarevića. 

Ipak, biće baš teško protiv Efesa... 

Posted
1 minute ago, Brajan Danston said:

Ipak, biće baš teško protiv Efesa.

Sva je prilika da nece.

Izgubicemo vec posle 10 minuta i onda revijalna tekma.

Ko je najveci dunster u Efesu da tipujem carriere high za njega?

Posted

Ante Zizic, Elajdza Brajant, Tibor Plajs i Derek Vilis ne igraju protiv Zvezde. Izostanak Zizica mozda i najbitniji s obzirom da je Tobi veceras jednom rukom promasio zicer a drugom vukao mrezicu

• Like 1
  • Ha-ha 20
  • Tuzno 1
Posted
Just now, Bogoljub Gagic said:

Ефес ће играти без Жижића, Вилса, Брајанта и Плајса. Такве осакаће их просто морамо добити како знамо и умемо.

Mi cemo igrati bez Sabaza, Hange, Lazica i Tobija. Velika sansa za Efes.

• Like 2
Posted
1 minute ago, Bogoljub Gagic said:

Ефес ће играти без Жижића, Вилса, Брајанта и Плајса. Такве осакаће их просто морамо добити како знамо и умемо.

Moze li ZZ da ne igra? Pitam za moje zdravlje?

• Like 3
Posted
2 minutes ago, Miki28 Teoljub said:

Ajmo malo optimizma. Daj taj Efes!!! 

imamo Yaga-Nedu i ostale minus ZZ da se sibamo.

А шта тачно добијамо од Јага? Шабаз је у фул штеточина моду, а Јаго не штети, али ни не доноси апсолутно ништа ако не стрпа бар 3 тројке.

• Like 6
Posted

А шта тачно добијамо од Јага? Шабаз је у фул штеточина моду, а Јаго не штети, али ни не доноси апсолутно ништа ако не стрпа бар 3 тројке.

U fazi sam da hocu da vidim nekom da je stalo, eto dotle sam dosao. 

• Like 1
Posted
1 minute ago, Bogoljub Gagic said:

Makar postoji sansa da Yago strpa te tri tojke kod Shabazza je i to upitno.Pre ce Shabazz izgubiti 4 lopte...

Posted

Efes ove sezone svakako nema nešto dubok roster, a bez ovih igrača su baš tanki pod košem. No, spolja i dalje imaju dosta kvaliteta - Larkin, Tomson i Bubua mogu da zatrpaju svaku ekipu + Klajburn koji nije u formi ove sezone, ali je generalno top5 igrač u EL. Istorija košarke nas uči da 5-6 dobrih igrača može da te odvali na jednu tekmu, samo kad uđu u ritam. 

• Like 1
Posted
Just now, Miki28 Teoljub said:

U fazi sam da hocu da vidim nekom da je stalo, eto dotle sam dosao. 

Да њему је стално, али опет ништа не доноси. Ми тренутно можемо добијати само на Тео - Неда - Лука погон, да сва тројица играју савршено и никако другачије.

• Like 4
Posted

Да њему је стално, али опет ништа не доноси. Ми тренутно можемо добијати само на Тео - Неда - Лука погон, да сва тројица играју савршено и никако другачије.

Ehh da imamo nekog ko se zove ShabaZZ Napier a ne neku neprepoznativlju verziju.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...