Jump to content

Recommended Posts

Posted
  On 11/7/2023 at 5:53 PM, Gb92 said:

jel nema promene kluba do polovine evrolige? 

Expand  

До јануара ваљда,не знам да ли има неких изузетака...У сваком случају чудна прича и неозбиљност Вајлдозе.

Posted
  On 11/8/2023 at 11:02 PM, ChrisJudd said:

Koliko god da sam siguran da bi nam značio Bruno sutra, makar na 5-10 min, mislim da ga Željko neće staviti u 12 čisto iz pedagoških razloga jer bi to trajno sjebalo Tristana ili Balšu koji bi ostali u civilu zbog lika koji je tek sleteo.

Expand  

Ако је спреман и Жељко процени да може да помогне на утакмици, играће. То је све, нема потребе да се нагађа шта мисли Жељко или било ко други.

• Like 1
Posted

podsetise me ove pretnje Venecije tuzbe itd. na situaciju kad je Vildoza potpisao na nas i isto tako su odmah iz Baskonije reagovali tuzbe itd...epilog, nikad nista se vise nije culo o prici Baskonija-Vildoza tako da ne verujem da ce se o Venecia-Kaboklo nesto cuti...svesni su oni odavno da su ga izgubili, izvukli su verovatno neko obestecenje i na kraju svi srecni i zadovoljni...

Posted
  On 11/9/2023 at 12:35 AM, hakeem said:

podsetise me ove pretnje Venecije tuzbe itd. na situaciju kad je Vildoza potpisao na nas i isto tako su odmah iz Baskonije reagovali tuzbe itd...epilog, nikad nista se vise nije culo o prici Baskonija-Vildoza tako da ne verujem da ce se o Venecia-Kaboklo nesto cuti...svesni su oni odavno da su ga izgubili, izvukli su verovatno neko obestecenje i na kraju svi srecni i zadovoljni...

Expand  

Doslo je vreme da Zvezda i Partizan imaju love i uticaja da otimaju igrace bogatim evropskim ekipama. Verujem da je vecina nas svesna da se to desava van svake ekonomske, trzisne i sportske logike. Bilo bi lepo da se ova ludacka situacija iskoristi i da se napravi neki rezultat. Ako mora neko neka bude Zvezda! 😃

• Like 1
Posted
  On 11/9/2023 at 1:40 AM, Christofer Moltisanti said:

Doslo je vreme da Zvezda i Partizan imaju love i uticaja da otimaju igrace bogatim evropskim ekipama. Verujem da je vecina nas svesna da se to desava van svake ekonomske, trzisne i sportske logike. Bilo bi lepo da se ova ludacka situacija iskoristi i da se napravi neki rezultat. Ako mora neko neka bude Zvezda! 😃

Expand  

da ne odemo u off topic mnogo, mi se ovde kolektivno lozimo na to sto je nikad vise para u kosarci sto i jeste slucaj za nase uslove ali ako pogledamo realno ovako iz glave cini mi se da i Partizan i Zvezda su duboko u donjem domu EL po budzetu...

ne igra budzet ali sto je veci budzet to su veca ocekivanja, ali sa velikim ocekivanjima moze doci do velikog pada...mogu da zamislim sta bi bilo ovde da imamo igracr kao neki bas bogati klubovi pa terali bi igrace i trenere posle svakog poraza...

Posted
  On 11/9/2023 at 5:44 PM, uini said:

užasna ekipa vodi 8 razlike protiv olyja

Expand  

Oly dozvolio 17-2 seriju gdje Milutinov izigrava Hakima.

Svaka cast za povratak u ovoj cetvrtini ali i dalje stojim pri tome da je uzasna ekipa.

Respect za Barcokasa, batica kad kola idu dolje on ih pusti da idu dolje. 

Cannan, Walkup koji su donijeli ozb doprinos na klupi sjede a divljaju Lountzis, Larentzakis, Brazdeikis👍

Evo nek gledaju one sramne sudije iz Aba lige dal je preko pola ili nije.

Posted
  On 11/9/2023 at 5:46 PM, Miki28 Teoljub said:

Oly dozvolio 17-2 seriju gdje Milutinov izigrava Hakima.

Svaka cast za povratak u ovoj cetvrtini ali i dalje stojim pri tome da je uzasna ekipa.

Respect za Barcokasa, batica kad kola idu dolje on ih pusti da idu dolje. 

Cannan, Walkup koji su donijeli ozb doprinos na klupi sjede a divljaju Lountzis, Larentzakis, Brazdeikis👍

Evo nek gledaju one sramne sudije iz Aba lige dal je preko pola ili nije.

Expand  

sta kazes za moju macku sto moze da igra samo rekreativno? 🦹🏻