Patriota iz kauca Posted October 20, 2023 Share Posted October 20, 2023 Da ne beše Asvela, oba “pretendenta za F4” iz BG-a bi bila na nuli.Kakav fail. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted October 20, 2023 Share Posted October 20, 2023 2 hours ago, realno *w said: Monako jako lepo skockana ekipa. Nakon 3. mesta u EL, odriču se samo Monekea, a dovode Kembu, Kornelijea i Žaiteta. Sada mogu lagano da ih uvode u sistem. Ekipa prepuna fizikalaca, a opet dovoljno dobrih igrača da se igra kvalitetan napad. Ja sam to pisao posle naše utakmice sa njima. Kiksali su u prva 2 kola ali su ozbiljna ekipa koju vidim u najužoj konkurenciji za F4.Fizički maksimalno utegnuta ekipa. Igraju vrhunsku odbranu. Šuta im ne fali nimalo. Još kad se Lojd vrati... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted October 20, 2023 Share Posted October 20, 2023 21 minutes ago, Patriota iz kauca said: Da ne beše Asvela, oba “pretendenta za F4” iz BG-a bi bila na nuli. Kakav fail. Sa vas još ima nade, bar imate struku i neki sistem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted October 20, 2023 Share Posted October 20, 2023 Šta je sa Barselonom sunce ti? Ili bolje rečeno šta je sa Bajernom? 40 razlike jbt... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted October 20, 2023 Share Posted October 20, 2023 Vildosa se zapalio. Lessort Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted October 20, 2023 Share Posted October 20, 2023 (edited) Koliko nekvalitetna završnica i produžetak Pao Makabi. Kao drogirani i jedni i drugi, maše se bacanja, ziceeri, gube lopte, zaboravljaju da mora faul i slične gluposti. Edited October 20, 2023 by realno *w 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted October 20, 2023 Share Posted October 20, 2023 (edited) Brutalna utakmica u Bolonji, uživao sam u košarci. Na momente divna košarka Virtusa, pa onda neobjašnjivi padovi koncentracije... gosti uglavnom bezidejni, pa na Šabazovu inspiraciju došli na posed, dva. Edited October 20, 2023 by pierre van hooijdonk 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted October 20, 2023 Share Posted October 20, 2023 2 minutes ago, realno *w said: Koliko nekvalitetna završnica i produžetak Pao Makabi. Kao drogirani i jedni i drugi, maše se bacanja, ziceeri, gube lopte, zaboravljaju da mora faul i slične gluposti. Nastavlja se, Rivero iskusno pravi faul pru šutu za 3 na -3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted October 20, 2023 Share Posted October 20, 2023 2 minutes ago, pierre van hooijdonk said: Brutalna utakmica u Bolonji, uživao sam u košarci. Aj ne sprdaj se i ne staj na muku. Brutalno je bilo samo odsustvo mozga, gomila greški i izgubljenih lopti i kod jednih i kod drugih. Da je barem bilo neizvesno pa da kažeš nešto nego se Virtus odvajao svaki put kad bi Zvezda prišla na 7 razlike osim na samom kraju gde na -3, 26s do kraja i 11s za napad Virtusa Luka Mitrović i Ivanović imaju finalno pomračenje mozga i pravi se faul za 2 bacanja... Užasna košarka... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted October 20, 2023 Share Posted October 20, 2023 Vildoza, kakav tupadžija ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted October 20, 2023 Share Posted October 20, 2023 Vildoza će vrlo brzo pakovati kofere. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrk Posted October 20, 2023 Share Posted October 20, 2023 49 minutes ago, Knipex said: Aj ne sprdaj se i ne staj na muku. Brutalno je bilo samo odsustvo mozga, gomila greški i izgubljenih lopti i kod jednih i kod drugih. Da je barem bilo neizvesno pa da kažeš nešto nego se Virtus odvajao svaki put kad bi Zvezda prišla na 7 razlike osim na samom kraju gde na -3, 26s do kraja i 11s za napad Virtusa Luka Mitrović i Ivanović imaju finalno pomračenje mozga i pravi se faul za 2 bacanja... Užasna košarka... Ja mislim da je Kendrikov upis omaz jednom sinocnjem upisu na ovoj temi. 😄 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted October 20, 2023 Share Posted October 20, 2023 Ne znam na šta misliš, ali utakmica od sinoć je bila za uživanje za neutralne posmatrače. Jasno je da je malo takvih i da je većina više navijala da Partizan izgubi nego što je navijala da Olimpijakos pobedi. Ja sam uživao u košarci. Suđenje ne bih komentarisao jer sam već napisao na vašoj matičnoj temi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted October 20, 2023 Share Posted October 20, 2023 2 hours ago, Patriota iz kauca said: Da ne beše Asvela, oba “pretendenta za F4” iz BG-a bi bila na nuli. Kakav fail. Kao sto kazu u vecini juznih drzava USA: Jako dobar pocetak evrolige i uvod u petom kolu nakon cega je moguc pocetak pucanja jednog od dva projekta. Narocito se to odnosi na Crvenu zvezdu koja je izgubila mec kod kuce koja je mogla da dobije i uz to pukla na dva laksa gostovanja (uz ona u Vitoriji, Berlinu, Vilerbanu i Minhenu). Sto se ostatka EL tice, Real i Barca se polako izdvajaju od ostatka takmicenja, prijatna iznenadjenja su Zalgiris, Valencia i Virtus sa po 3-1. Sa druge strane na dnu su Alba i ASVEL sa po 0-4 i jasno je da ce tu da ostanu, a uz njih su podbacili i BG projekti + megalomanski projekat zelenih iz Atine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shonewizard Posted October 20, 2023 Share Posted October 20, 2023 Kapiram ja animozitet i sve, ali šta tačno znači "podbaciti" nakon 4 kola u ligi kojoj imamo 34 kola? Jesu li Oly, Makabi, Monako... podbacili? 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted October 20, 2023 Share Posted October 20, 2023 Za sada su podbacili i po igri i po rezultatima. Naravno, ima jos mnogo vremena da se sve ispravi ili pokvari, ali je evidentno da su neke ekipe koje nisu bile ocekivane na vrhu u dobroj formi, a u ove tri pobrojane ekipe mnogo toga ne funkcionise. Sto se tice tri ekipe koje si pomenuo, Maccabi se nalazi u jako nezgodnom trenutku i za njih je super sto i dalje igraju, Oly dobro gura kada se zna da imaju velikih problema sa povredama, a Monaco je sa dve pobede uhvatio ritam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted October 20, 2023 Share Posted October 20, 2023 Partizan je mogao i morao bolje protiv Makabija, kao i protiv Barselone, ali rezultatski teško da možemo da kažemo podbačaj. U Vilerbanu smo oduvali Asvel, što i nije Bog zna kakav reper, a sinoć smo i pored poznatih boljki odigrali dobru utakmicu kada se sve sabere i pobeda nam je iskliznula iz ruku. Mislim da nije preterano ni važno, jer je 4 utakmice premali uzorak, pogotovo što je evidentno da čekamo još jednog visokog igrača i nadamo se da ćemo koliko toliko rešiti problem u skoku. Što se tiče očekivanja, mislim da su sva očekivanja vezano za Partizan pravljena u potencijalu kada se ekipa kompletira. Ja sam očekivao tokom leta da ćemo doći u poziciju da ne počnemo takmičenje kao prošle sezone, a iako ima nekih sličnosti, ipak smo imali vrlo težak raspored i ovih 1:3 me daleko, daleko manje brine nego prošle sezone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrMV Posted October 20, 2023 Share Posted October 20, 2023 32 minutes ago, Shonewizard said: Kapiram ja animozitet i sve, ali šta tačno znači "podbaciti" nakon 4 kola u ligi kojoj imamo 34 kola? Jesu li Oly, Makabi, Monako... podbacili? Ovo! Nakon 4.kola u vrhu Virtus, Valensija, Žalgiris. Daleko je april, polako sa prognozama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted October 20, 2023 Share Posted October 20, 2023 (edited) 31 minutes ago, pierre van hooijdonk said: Partizan je mogao i morao bolje protiv Makabija, kao i protiv Barselone, ali rezultatski teško da možemo da kažemo podbačaj. U Vilerbanu smo oduvali Asvel, što i nije Bog zna kakav reper, a sinoć smo i pored poznatih boljki odigrali dobru utakmicu kada se sve sabere i pobeda nam je iskliznula iz ruku. Mislim da nije preterano ni važno, jer je 4 utakmice premali uzorak, pogotovo što je evidentno da čekamo još jednog visokog igrača i nadamo se da ćemo koliko toliko rešiti problem u skoku. Mislim da je Partizan morao da bude na 2-2, tj. da zaostaje za tu jednu pobedu. Kao sto si sam rekao, skok i zagradjivanje predstavljaju ogroman problem, ali opet, Barca je imala tezak raspored, a Oly je igrao sa 9 od svojih 12 igraca. Sad slede tri meca koji bi morali da se dobiju, dva kod kuce i jedno od laksih gostovanja, pa cemo videti. Sto se tice kvaliteta ekipa, utisak je sledeci: 1. Nivo: Real - iznad svih ostalih. Prosto, koja god je petorka u kojoj igraju Campazzo i Tavares, ta petorka moze da dobije vecinu ekipa. 2. Nivo: Barca, Oly, Armani - ucesnici F4, gomila iskusnih evroligaskih igraca, ispod Reala, ali iznad ostalih. 3. Nivo: Fener, Maccabi, PAO, Crvena zvezda, Monaco, Efes, Partizan - na papiru bi jos ove ekipe trebalo da se bore za vrh tabele i tu svako moze da pobedi svakoga. 4. Nivo: Zalgiris - nakon Albe najlosiji sastav kada gledamo pojedinacne igrace, ali i prilicno neugodna ekipa koja izvlaci maksimum svojih mogucnosti i koristi svaki raspad sistema kod protivnika 5. Nivo: Virtus, Baskonia, Valencia, Bayern - niti imaju neki kvalitet, niti koheziju pa da se kaze da mogu da u kontinuitetu pobedjuju. Bice cudo ako neko od njih zavrsi u TOP 10. 6. Nivo: Alba, ASVEL: Samo dokazuju da je prosirenje EL na 18 ekipa bilo glupost. Tu su zato sto su iz Nemacke i Francuske, a jasno je da nemaju ambicije da se bore za vrh u doglednoj buducnosti. Pretposlednje i poslednje mesto. Edited October 20, 2023 by goldberg 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrMV Posted October 20, 2023 Share Posted October 20, 2023 6 minutes ago, goldberg said: Mislim da je Partizan morao da bude na 2-2, tj. da zaostaje za tu jednu pobedu. Kao sto si sam rekao, skok i zagradjivanje predstavljaju ogroman problem, ali opet, Barca je imala tezak raspored, a Oly je igrao sa 9 od svojih 12 igraca. Sad slede tri meca koji bi morali da se dobiju, dva kod kuce i jedno od laksih gostovanja, pa cemo videti. Sto se tice kvaliteta ekipa, utisak je sledeci: 1. Nivo: Real - iznad svih ostalih. Prosto, koja god je petorka u kojoj igraju Campazzo i Tavares, ta petorka moze da dobije vecinu ekipa. 2. Nivo: Barca, Oly, Armani - ucesnici F4, gomila iskusnih evroligaskih igraca, ispod Reala, ali iznad ostalih. 3. Nivo: Fener, Maccabi, PAO, Crvena zvezda, Monaco, Efes, Partizan - na papiru bi jos ove ekipe trebalo da se bore za vrh tabele i tu svako moze da pobedi svakoga. 4. Nivo: Zalgiris - nakon Albe najlosiji sastav kada gledamo pojedinacne igrace, ali i prilicno neugodna ekipa koja izvlaci maksimum svojih mogucnosti i koristi svaki raspad sistema kod protivnika 5. Nivo: Virtus, Baskonia, Valencia, Bayern - niti imaju neki kvalitet, niti koheziju pa da se kaze da mogu da u kontinuitetu pobedjuju. Bice cudo ako neko od njih zavrsi u TOP 10. 6. Nivo: Alba, ASVEL: Samo dokazuju da je prosirenje EL na 18 ekipa bilo glupost. Tu su zato sto su iz Nemacke i Francuske, a jasno je da nemaju ambicije da se bore za vrh u doglednoj buducnosti. Pretposlednje i poslednje mesto. Slažem se u mnogome. Ali smatram da će Fener i Monako završiti na nivou iznad. A biće jako zanimljivo kako će se Makabi snaći u novonastalim okolnostima, pa predviđam spuštanje za nivo ispod. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted October 20, 2023 Share Posted October 20, 2023 Mislis, Maccabi bi trebalo da zavrsi na nivou iznad, a zavrsice na nivou ispod? Ne znam, ulazimo u politiku, ali za Izrael je svaki duzi rat katastrofa (dosta su jaci od protivnika, a bilo kakva pomoc Hamasu od nekog sa strane bi znacilo i ulazak u regionalni rat). Tako da mislim da ce ili Maccabi vrlo brzo moci da igra u TA svoje meceve ili ih nece igrati uopste. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted October 21, 2023 Share Posted October 21, 2023 14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted October 21, 2023 Share Posted October 21, 2023 11 hours ago, Knipex said: Vildoza će vrlo brzo pakovati kofere. Šta ja znam. Gledao sam jednim okom pored Zvezde, ali meni se je učinilo da je on bio glavni u tom stizanju razlike na kraju, Ne samo što je ubacio neke koševe, več je odnekle izvukao i jako dobru odbranu na Lorenzu, gde je svojom agresivnošču pripomogao tome da ukradu nekoliko lopti i otvore kontranapad. A da mi je drago što su opet izgubili, drago mi je. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted October 21, 2023 Share Posted October 21, 2023 (edited) Jučerašnja tekma mu je bila ponajbolja u Panatinaikosu. Naravno da ga neće oterati, a ostaviti recimo Gaja koji igra 6-7 minuta po meču i daje 3 poena. Ok, mogu ga kriviti za onu izgubjenu, ali Pao je pre toga napravio toliku količinu gluposti, da je to samo kap u moru. Edited October 21, 2023 by realno *w Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted October 21, 2023 Share Posted October 21, 2023 Ataman je trenutno "najslabija karika" u PAOu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts