Zadnji vezni Posted January 25 Share Posted January 25 (edited) Čemu se mi čudimo?I zašto nerviramo? Igramo upravo onako kako naš kvalitet nalaže.Po mom mišljenju imamo taman onoliko možda i više pobeda kad se sve sabere. Kakva bre EL ,kakav plej off kakav plej in sa Davidovcem, Mitrovicem,Tobiškom,Simonom,domaćom osnovom itd,itd. Mi smo jedna prosečna EC ekipa izričito domaća. Ulupati tolike milione u ovo čudo od rostera mogu samo neznalice koje se kurče da šatro nešto znaju Marš bre u FMP pa tamo se igraj prvi sam u kraju igre. Užas. Jedina dobra stvar je da ćemo posle ovog šamaranje i uloge džaka za udaranje napokon odustati od bilo kakve nade i računice o nekom plej ofu ili inu. Mi nismo ni za ovu ligu a kamoli za nešto više Marš iz kluba bagro nesposobna!!! Edited January 25 by Zadnji vezni 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted January 25 Author Share Posted January 25 Ma nije ovde do trenera vec kako je ekipa koncepirana i napravljena. Mi imamo dosta gresaka u formiranju rostera. Svi znamo da nam je ekipa matora i da nam fali na poziciji 4. I normalno povrede u ovakvom ritmu a ne pomaze ni ta starost i injury prone igraci. I plus sto smo zajebali sa prvim plejom(gle cuda ne stavljaju se jaja u jednu kosaru)... I doveli smo se u situaciju da se molimo za zdravlje 37godisnjaka(koji jeste maestralan i nije njegova krivica) al jbg. To se u pocetku videlo. Ne moze Sfero da napravi sutera od Mitrovica. Ne moze da napravi dobar spejsing kad imamo limitirane sutere. Dzabe sto je spoljna okej sa sutom ako unutrasnja linije nema ni malo suta(a i ono sto ima nije odrzivo(Toby)). Nije ni cudo sto smo malo prodisali kada je Gidra spusten na 4 umesto Mitra. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
forumko topic Posted January 25 Share Posted January 25 Nije nas jebo samo onaj ko nas nije hteo. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted January 25 Share Posted January 25 Blam me Onda Sferopulos izadje i izjavi trazimo igraca ali samo koji ce nam pomoci,pa prijatelji nama bi pomogao bilo ko mi imamo DAVIDOVCA koji ima 10 utakmica sa 0 poena 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DijametralnoSuprotan Posted January 25 Share Posted January 25 1 minute ago, John Terry said: Volim kako Sfero ispostuje novinare. Skoro uvek kaze nesto smisleno umesto uobicajnih floskula. Mogao bi i igrace da ispostuje sa par samara za ovu igru iz prvog poluvremena. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djenkoslav Posted January 25 Share Posted January 25 13 minutes ago, Igor_ said: Valjda gledaju celni ljudi EL ovu sramotu, pa se nadam da cemo i mi i oni dobiti sut kartu u EK. A da, sportski rezultati su glavni faktor kad odlučuju... 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ab1995 Posted January 25 Share Posted January 25 Koliki je naš najveći preokret u EL??? Onako pitam... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted January 25 Share Posted January 25 Lele Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted January 25 Author Share Posted January 25 Just now, Ab1995 said: Koliki je naš najveći preokret u EL??? Onako pitam... Ja se secam Unikahe?? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
spajk32 Posted January 25 Share Posted January 25 Nek pusti Smarta malo više, možda uspe da pokrene iako bas jadno izgledamo.. Da se nadamo da im je Sfero objasnio neke stvari na poluvremenuPoslato sa ANA-NX9 pomoću Tapatoka 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bad Posted January 25 Share Posted January 25 Pitam se nekad sa li na treninzima vežbamo napade u kojima Jago 18 sekundi drka loptu i onda u zadnjih 5-6 improvizuje nešto što ne kiču ni na šta 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djenkoslav Posted January 25 Share Posted January 25 Just now, Ab1995 said: Koliki je naš najveći preokret u EL??? Onako pitam... Sećam de onog gaženja Unikahe, kad je Radonja bio kouč, zaboravio sam razliku 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DijametralnoSuprotan Posted January 25 Share Posted January 25 Just now, Don Dusko said: Ja se secam Unikahe?? Mislim da je i Asvel neke godine isto na strani.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
drakon1 Posted January 25 Share Posted January 25 1 minute ago, DijametralnoSuprotan said: Mogao bi i igrace da ispostuje sa par samara za ovu igru iz prvog poluvremena. Mislim da nece. Ipak je sindikat igraca u EL institucija. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ab1995 Posted January 25 Share Posted January 25 Ajmo dobro startovat 3. pa da okrećemo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
drakon1 Posted January 25 Share Posted January 25 1 minute ago, spajk32 said: Nek pusti Smarta malo više, možda uspe da pokrene iako bas jadno izgledamo.. Da se nadamo da im je Sfero objasnio neke stvari na poluvremenu Poslato sa ANA-NX9 pomoću Tapatoka Kad kola ovako lose krenu, Sferopoulos tu po pravilu ne pomaze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted January 25 Share Posted January 25 Smartu dati minute ako moze nekako da pogura ovo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted January 25 Share Posted January 25 Luka daj pas Rokasu u pm Link to comment Share on other sites More sharing options...
DijametralnoSuprotan Posted January 25 Share Posted January 25 Bravo Nedo ❤️ Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted January 25 Share Posted January 25 Muka is back and is stronger than ever 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted January 25 Share Posted January 25 Sipa Klej Tomas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
drakon1 Posted January 25 Share Posted January 25 Toliko sa podsvesno zamrzio ovu utakmicu da sam propustio 2 minute nastavka. Melem za oci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted January 25 Share Posted January 25 Jos jedan zicer. Strasno sta rade 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted January 25 Share Posted January 25 Daj to Jago jbt... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TB Told Posted January 25 Share Posted January 25 Da li je Davidovac konačno uradio nešto korisno? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts