Mirage93 Posted January 9 Share Posted January 9 5 minutes ago, Henry Chinaski said: Covjek je ispao 8 puta u zadnjih osam napada, ne zato sto su ovi imali brutalan protok lopte, vec zato sto se ne trudi ni malo, pa ga je Laza napusavao Jesi video sta je covjek uradio u prvoj cetvrtini? I sta radi generalno ove sezone? To sto ti hiberbolises ne menja cinjenicu da je to sto pricas laz. Razumem da smo svi frustirani ovim veceras, ali daj da ne budemo idioti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted January 9 Share Posted January 9 Odbrane bez. Ne može na konto derbija i jakog rasporeda da se traži alibi u umoru. Samo malo da se zategne ova odbrana koja nema,, o" od odbrane i ovo može da se dobije. Gubimo samo zbog toga. Sa ovakvom odbranom gubi se i od Mornara a ne EL ekipe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted January 9 Share Posted January 9 3 minutes ago, Don Dusko said: Od kojih je 2 povreda prsta jbt. A pride nije bas realno da ponavlja partije kao protiv Fenera... Ali bi bilo pozeljno da ne glumi fikus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted January 9 Author Share Posted January 9 Just now, Čočo said: Odbrane bez. Ne može na konto derbija i jakog rasporeda da se traži alibi u umoru. Pa odigraj ti 4 utakmice u kratkom roku pa ces da vidis kako je. Jos pride putujes... Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted January 9 Share Posted January 9 besmisleno je pljuvati po momcima jasno i slepcu da ovo nije ekipa koja moze praviti neku vecu seriju pobeda krivac je Covic koji preko narucenih tekstova sve ovo gleda i "sere" po ovim momcima ujedno i po klubu 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mirage93 Posted January 9 Share Posted January 9 (edited) 8 minutes ago, Crni said: Na sta lici Zvezda! Ovde moze doci do kraja price o EL. Bolomboj prestao da igra vec 3 utakmice. Mi smo bruka, mi primamo 50 poena od najgore ekipe. Janis pobedio derbi uhvatio Boga za onu stvar. Bez uvrede, ali ti epitom tastatura navijaca Crvene zvezde. 😄 Vec par puta smo proglasili ovu sezonu gotovom, potom je okrenuli sa dve pobede, i ti posle ovakve kradje Javora imas obraza da prozivas coveka koji je povredjen a medju 3 najbolja igraca nam je ove sezone i trenera koji ne da je odlican, nego ja ne znam, pritom pises MI smo bruka. Sa ovakvim sudjenjem Asvel bi Klipersima dao 50 poena, ne Zvezdi. Dajte malo mozga i realnosti. Edited January 9 by Mirage93 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
magiko Posted January 9 Share Posted January 9 Davidovac sramota, Fall je uzeo sa parkera loptu ispred njega, covek koji ima 2.21m. Takav minus od igraca nije vidjen skorije, sve cega se uhvati zasere Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted January 9 Author Share Posted January 9 Just now, srlepajce said: besmisleno je pljuvati po momcima jasno i slepcu da ovo nije ekipa koja moze praviti neku vecu seriju pobeda krivac je Covic koji preko narucenih tekstova sve ovo gleda i "sere" po ovim momcima ujedno i po klubu Upravo nisu krivi momci tu sto nemaju krstenu 4 da im pomogne i olaksa zivot. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted January 9 Share Posted January 9 Just now, Mirage93 said: Bez uvrede, ali ti epitom tastatura navijaca Crvene zvezde. 😄 Vec par puta smo proglasili ovu sezonu gotovom, potom je okrenuli sa dve pobede, i ti posle ovakve kradje Javora imas obraca da prozivas coveka koji je povredjen a medju 3 najbolja igraca nam je ove sezone i trenera koji ne da je odlican, nego ja ne znam, pritom pises MI smo bruka. Sa ovakvim sudjenjem Asvel bi Klipersima dao 50 poena, ne Zvezdi. Dajte malo mozga i realnosti. Klipesima bi dao Asvel 50 poena😆 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fradler Posted January 9 Share Posted January 9 9 minutes ago, drakon1 said: Hoce li ovo biti jedna od onih utakmica gde ni sami ne znamo gde se nalazimo i onda gubimo utakmicu od obogaljenog protivnika? Nazalost, hoce. Pogubio se i Sferopulos u ovom jadu od utakmice, ne zna covek gde udara, ako je uopste i imao bilo kakav game plan. Masakriraju nas pod kosem, Bolomboj je poleteo i usput izleteo iz opanaka, Gile i Tobiska dva simpaticna rekreativosa, a na 4 smo slabiji od Leotara iz Trebinja. No, zato odbranu spolja ni ne pokusavamo da igramo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted January 9 Share Posted January 9 Moramo da umrtvimo tempo malo i pojacamo odbranu, bukvalno igramo na jedini nacin koji im odgovara. p.s. Dalibor da igra celo poluvreme. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted January 9 Share Posted January 9 Biće ovo bas teško. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mirage93 Posted January 9 Share Posted January 9 2 minutes ago, Crni said: Klipesima bi dao Asvel 50 poena😆 Opet kazem, ovaj klub zbog ovakvih navijaca koji vredjaju posle jednog poluvremena ne zasluzuje vise od Nebojse Covica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spajk32 Posted January 9 Share Posted January 9 @Čvarkov popij jednu i za mene... DEDA 2+1 Poslato sa ANA-NX9 pomoću Tapatoka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jelencom Posted January 9 Share Posted January 9 Koliko je ovaj komentator uzviknuo Davidovac probudi mi komsiluk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted January 9 Author Share Posted January 9 Cutimo na 2+1 Dede? :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted January 9 Share Posted January 9 Kakva količina gluposti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
drakon1 Posted January 9 Share Posted January 9 U soku smo kako en hvatamo loptu pod kosem i onda primamo jednu pa sad jos jednu trojku. Za pući od muke kako igramo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted January 9 Share Posted January 9 U fudbalu z manje kontakte sviraju faul nego Asvelu vcrs Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted January 9 Share Posted January 9 Ne možemo ništa protiv Fala, sve je pokupio. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DijametralnoSuprotan Posted January 9 Share Posted January 9 Ali sto necemo Falla da fauliramo 😭 A covek nevidjeni ciglar. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted January 9 Share Posted January 9 Nzm sto Dalibor ne igra zbog skoka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted January 9 Share Posted January 9 Na sta lici Zvezda! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted January 9 Share Posted January 9 Koliko je ovih prokletih fallova jbt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted January 9 Share Posted January 9 (edited) Od 4 mala faula - 3 na sutu. Mentalno smo apsolutno van utakmice i sem ako ovi ne coukuju opasno, a nece, mi ovo nasom igrom dobiti necemo. Sram vas bilo za ovaj pristup protiv ove grupe gradjana Edited January 9 by NMX 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts